Takze mam vystudovanou stredni skolu s maturitou. Momentalne si prividelavam hlidanim ruznych konzertu, od pristiho mesice nastupuju do prace v jedny pocitacovy firme. Muj tatinek ma praci, jeto zaprisahlej absinent a nekurak stejne tak i moje maminka.
Na penize si neztezuju kdyz je potrebuju jdu makat, a nestitim se ani prace na stavbe akorat ze tam je normalni taxa pres 100 na hodinu nebo tam kde jsem ja aspon delal. Ano od malicka sem byl chovavanej vtom ze mam se chovat tak jak chci aby se kem chovali ostatni, ze mam si najit praci, zalozit rodinu a vychovavat ji podle sveho nejelepsiho uvazeni. Ze chodim na fotbal se odreagovat tak proc ne uz sem ti nekolikrat vysvetloval rozdil mezi Hools a lidma co delaj bordel na stadione. Ze se nebojim rosekat cikany kdyz vidim ze treba prodavaj drogy nebo jsou drzí?
Trivis: jasne vyprovokoval nedal sem jim mobil a postavil sem se a pak me A.C.A.B zato zatkli a soud odsoudil. Trivis a co rikam me nejaky takovy kriplici ze stanice stejne nic neudelaj predvola se mi pak max kriminalka kde dostanu kaficko cigo a jdu domu
Sob: Nj nazory takovy mam fajn myslim si ale ze to nejsou spatne nazory, pokud ano tak mi je vyvratte ale rozumnejma argumentama!
Undead lord : jen ze ja zato platim za ty veci,cernosi v africe dostavaj penize od nas. a jinak kazdej narod ma svoje uzemi kde od jakziva zil, a tak by to melo i zustat ne ?
Řekni mi prosimtě jak konkrétně ty platíš na Afriku ..
tarde.