d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > ÄŒeské a Slovenské > Vas Nazor Na Nabozenstvi ? > jen pro neplzeòáky (sou na to moc gozu)
Prev1910111213Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 15.00
Warn: 10%
Apr 10 2007 08:42am
Quote (Killer111 @ Tue, Apr 10 2007, 03:13pm)
z3r0. > lua

z3r0. > all < Killer111

PROC PORAD VSICHNI NADAVATE NA LUU?????

A STEJNE VERIM V SAM SEBE!!!!
Member
Gold: 2,626.52
Apr 10 2007 08:53am
Quote (Lua @ Mon, 9 Apr 2007, 21:33)

okp ty z toho asi nikdy nevyrosteš co? ofc d s haèkem atd nepíšu zatim Nevim z ceho bych mel vyrust.. brzo vyrostu ale z tebe -.-
a nemluvíš za všechny a asi patøíš k jednim co neumí èíst? dej mi jeden topic kde sem udìlal tenhle smajl 8D icon_pointl.gif- kromì tohohle topicu
dìlej já èekam
sory já že ty moje tzv: øeèi nevymejšlim já? okp poèkej až bude online hned tì o tom pøesvìdèí! Jméno nezveøejnim ted xd
alew vim že si o nìm øekl par nepìkných slov xd
btw for info oblíbené smajly 8),smile.gif, biggrin.gif,wink.gif, ~^~, ^^,~^°, xd Dalsi nesmyslne vety ? az bude online kdo ? Jestli jsem to pochopil dobre, tak to nekdo vymysli za tebe, ale stejne mluvis sracky.

edit: ty ani nevíš jak moc jsme se zmìnil o tom nemáš ani zdaní
a celkem si mì šokoval že si myslíš že to co øíkam but nemyslim nebo to nejsou moje slova to píšu<øíkam>viz nahore.

Member
Gold: 0.00
Apr 10 2007 09:08am
kde mam lock ?
Member
Gold: 303.60
Apr 10 2007 09:28am
Tady to jede!1
Member
Gold: 6,531.15
Apr 10 2007 01:05pm
Quote (unknown_spirit @ Mon, 9 Apr 2007, 17:23)
Quote (M0f0 @ Sun, 8 Apr 2007, 19:00)
inak FF-speed, where there is no..., ty co mas z angliny? to there daj do prdele...

where je taky prislovce kdyby jsi nevedel.
k nabozenstvi se nebudu vyjadrovat neuznavam a lidi co patri k cirkvi mi prijdou tak lehce "DIVNY" :>

edit: k tomu zbytku konverzace, Lua tu jeste ma nejaky kamarady, kteri se podle jeho slov ho zastanou ? O_o ..ze se zadnej z tech "kamaradu" tady neozval..
to, ze jsi ukazal todle forum nakymu dalsimu labilnimu cloveku od vas z plzne, ktery tu zatim pouze jen spamuje jeste neznamena, ze se te nekdo zastava :>

Neozval pze nema chut to tu cist a labilni sem v tom mas pravdu a co se tyce vas vsech mozna bych se vyvaroval tem vsem hodnoticim vyjadrenim a pouzival spise popisne pokud vam to vubec neco rekne. Nechapu jak jednoduse muzete nekoho odsoudit jeste za neco co OKP delas taky, mozne na tak " napadne " ale delas. Kazdej si zaslouzi druhou sanci. Znam Ludu. A nemyslim si vubec ze je tim co tu pisete. Mozna ste jen banda decek. Takze zadne prekvapeni.
ENJOY
Member
Gold: 25,797.87
Apr 10 2007 02:22pm
Quote (EGY @ Tue, Apr 10 2007, 07:05pm)
inak FF-speed, where there is no..., ty co mas z angliny? to there daj do prdele...

k nabozenstvi se nebudu vyjadrovat neuznavam a lidi co patri k cirkvi mi prijdou tak lehce "DIVNY" :>

edit: k tomu zbytku konverzace, Lua tu jeste ma nejaky kamarady, kteri se podle jeho slov ho zastanou ? O_o ..ze se zadnej z tech "kamaradu" tady neozval..
to, ze jsi ukazal todle forum nakymu dalsimu labilnimu cloveku od vas z plzne, ktery tu zatim pouze jen spamuje jeste neznamena, ze se te nekdo zastava :>

Neozval pze nema chut to tu cist a labilni sem v tom mas pravdu a co se tyce vas vsech mozna bych se vyvaroval tem vsem hodnoticim vyjadrenim a pouzival spise popisne pokud vam to vubec neco rekne. Nechapu jak jednoduse muzete nekoho odsoudit jeste za neco co OKP delas taky, mozne na tak " napadne " ale delas. Kazdej si zaslouzi druhou sanci. Znam Ludu. A nemyslim si vubec ze je tim co tu pisete. Mozna ste jen banda decek. Takze zadne prekvapeni.
ENJOY

nìják se to tu utlumilo smile.gif
stává se Dali snima nic neudìláš tongue.gif
Member
Gold: 139,922.88
Apr 10 2007 02:30pm

ENJOY

chces bejt in kdyz se ho zastavas?
Osobne nemam nic proti luovi, ale najednou znihonic spamovat cely forum a rict o vsem , ze jsou curaci atd.. mi nepripada normalni
Member
Gold: 25,797.87
Apr 10 2007 02:43pm
RETARDS COLLECTION:
1] Lua

hi ur profil biggrin.gif
Dali není in jenom se zastává svého kámoše a on jedinej mì zná líp než všichni tady na tomto foru
a ví jak sem se hroznì zmìnil
ano pravda spammoval jsem udìlal jsem chybu já chybu pøiznam <to on mì zabrzdil abych to nedìlal>
a to nemluvim o sobovi kterej je zaujatej/a oèividnì preferuje diskriminaci a to není jenom tohle..
atd tady de o to že kdo chce psa bít tak si vždy hùl najde
ale jakmile zaène nadávat baníèek viky fiflena a spammovat tak je vše ok za všim stojí Lua
jako stìma dìckama co øikal dali naprosto souhlasim
ale abych nekøivdil všem tak sou tu i výjmeèní lidé <co si øekneme jako šafránu biggrin.gif>

This post was edited by Lua on Apr 10 2007 02:46pm
Member
Gold: 0.00
Apr 10 2007 02:47pm
Quote (Lua @ Tue, Apr 10 2007, 08:43pm)
RETARDS COLLECTION:
1] Lua

hi ur profil biggrin.gif
Dali není in jenom se zastává svého kámoše a on jedinej mì zná líp než všichni tady na tomto foru
a ví jak sem se hroznì zmìnil
ano pravda spammoval jsem udìlal jsem chybu já chybu pøiznam <to on mì zabrzdil abych to nedìlal>
a to nemluvim o sobovi kterej je zaujatej/a oèividnì preferuje diskriminaci a to není jenom
atd tady de o to že kdo chce psa bít tak si vždy hùl najde
ale jakmile zaène nadávat baníèek viky fiflena a spammovat tak je vše ok za všim stojí Lua
jako stìma dìckama co øikal dali naprosto souhlasim
ale abych nekøivdil všem tak sou tu i výjmeèní lidé <co si øekneme jako šafránu biggrin.gif>

chyba byla ze ses narodil njn ale stalo se bohuzel
Member
Gold: 6,531.15
Apr 10 2007 02:51pm
Quote (undead_lord @ Tue, 10 Apr 2007, 21:30)

ENJOY

chces bejt in kdyz se ho zastavas?
Osobne nemam nic proti luovi, ale najednou znihonic spamovat cely forum a rict o vsem , ze jsou curaci atd.. mi nepripada normalni

Chci byt IN presne po tom touzim cely zivot a nemohl jsem si tuhle prilezitost nechat ujit. Tak jsem ji chytil za pacesy!
Go Back To České a Slovenské Topic List
Prev1910111213Next
Add Reply New Topic New Poll