d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > České a Slovenské > Problemy V Čr > Prosím Bez Spamu
Prev191011121317Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 6.66
Sep 29 2008 02:00am
Quote (Sentinel4 @ Mon, Sep 29 2008, 07:49am)
rofl jamessi, rozdil je mezi nekom, kdo nema rad cikany, pa cmu neco udelali.

nackove se seoru uplne do kazdyho. uznavaj jen sami sebe a nic jine ne.

Jen ze ja tu nikde nenapsal ze sem nacek, Ja mam svuj nazor ! a s cikanama uz sem zazil dost konfliktu ...
Member
Gold: 10,388.99
Sep 29 2008 02:01am
Quote (Jameess @ Mon, Sep 29 2008, 09:00am)
Jen ze ja tu nikde nenapsal ze sem nacek, Ja mam svuj nazor ! a s cikanama uz sem zazil dost konfliktu ...

podle tvejch názorů si nácek.... minihitlere !
Member
Gold: 0.01
Sep 29 2008 02:01am
Quote (Jameess @ Mon, Sep 29 2008, 08:00am)

ktery si vyprovokoval ty. nemam rad nacky este snad vic nez cikany.
Member
Gold: 142,585.88
Sep 29 2008 02:11am
Quote (Jameess @ Sun, 28 Sep 2008, 18:45)
klidne ohrad mi ceskou republiku biggrin.gif a ja budu spokojenej vymlatim vsechny co tu nemaj byt a uvidis jak se hezky bude lidme zit

ty bys mel zit v kleci, kde nejsou cizaci smile.gif

a jinak pres 90% veci ktere uzivas pochazi od cizaku
Member
Gold: 3,582.35
Sep 29 2008 02:41am
po precitani niektorych nazorov sa len utvrdujem ze vacsina cechov a slovakov su len vymyte mozgy a fakt mi je az luto ked pomyslim ze som sam slovak a cech zaroven

PS pre jameessa: ty si toho uz asi vela dokazal ked ti tolko veci vadi.. stavil by som sa ze nemas vystudovanu ani strednu skolu s maturitou, tatka alkoholika ktory ta od malicka ucil nenavidiet ciganov a robis niekde na stavbe za 50kc/h velmi vela si toho spravil pre ten tvoj stat smile.gif urcite viac nez ten "zasrany" cigan, cernoch alebo iny pristahovalec.. poznam takych samanov ako ty v rl a som vzdy smutny ked ich stretnem a vidim ze je jedno ci maju 20 alebo 25 stale si ziju vo svojej nenavisti a z maleho platu
Member
Sep 29 2008 02:55am
Quote (1shot1kill @ Mon, Sep 29 2008, 08:41am)
po precitani niektorych nazorov sa len utvrdujem ze vacsina cechov a slovakov su len vymyte mozgy a fakt mi je az luto ked pomyslim ze som sam slovak a cech zaroven

PS pre jameessa: ty si toho uz asi vela dokazal ked ti tolko veci vadi.. stavil by som sa ze nemas vystudovanu ani strednu skolu s maturitou, tatka alkoholika ktory ta od malicka ucil nenavidiet ciganov a robis niekde na stavbe za 50kc/h velmi vela si toho spravil pre ten tvoj stat smile.gif urcite viac nez ten "zasrany" cigan, cernoch alebo iny pristahovalec.. poznam takych samanov ako ty v rl a som vzdy smutny ked ich stretnem a vidim ze je jedno ci maju 20 alebo 25 stale si ziju vo svojej nenavisti a z maleho platu

HAHA laugh.gif

Ted si jamessse vystih happy.gif ale na jeho obranu bych rekl ze nic jinyho nez posedavat po hospodach,mlatit cikany a delat bordel na stadionech a jinde neumi.pristihnout ho pri necem takovym ve sluzbe...asi by nedopad dobre jak znam sebe a kolegu..

This post was edited by trivis on Sep 29 2008 02:55am
Member
Gold: 13.37
Sep 29 2008 04:25am
Quote (1shot1kill @ Mon, Sep 29 2008, 09:41am)

Pracuje za 50kc/h na stavbě.Možna každeho věc.Někdo nemuže udělat střední školu z maturitou a jestli je jeho otec alkoholik.Tak prosim on s tím nic udělat nemuže.Situace s cikanama je na svk i cz stejně v pytli.Sedi na prdeli - narozdil od Jamese ktery pracuje za 50kc/h jak si řekl.Berou přidavky , okradaj soplí smrdí dělaji kraval a je toho spousta co ti lidi(zviřata.) dělaj.Nenavidim nacky tak jako Trivis jsou to kurvy.Všechny bijou pro nic za nic , ale pořád podat lépe bílému náckovi než černemu cikanovi.Tečka.
Member
Gold: 6.66
Sep 29 2008 05:28am
Takze mam vystudovanou stredni skolu s maturitou. Momentalne si prividelavam hlidanim ruznych konzertu, od pristiho mesice nastupuju do prace v jedny pocitacovy firme. Muj tatinek ma praci, jeto zaprisahlej absinent a nekurak stejne tak i moje maminka.
Na penize si neztezuju kdyz je potrebuju jdu makat, a nestitim se ani prace na stavbe akorat ze tam je normalni taxa pres 100 na hodinu nebo tam kde jsem ja aspon delal. Ano od malicka sem byl chovavanej vtom ze mam se chovat tak jak chci aby se kem chovali ostatni, ze mam si najit praci, zalozit rodinu a vychovavat ji podle sveho nejelepsiho uvazeni. Ze chodim na fotbal se odreagovat tak proc ne uz sem ti nekolikrat vysvetloval rozdil mezi Hools a lidma co delaj bordel na stadione. Ze se nebojim rosekat cikany kdyz vidim ze treba prodavaj drogy nebo jsou drzí?

Trivis: jasne vyprovokoval nedal sem jim mobil a postavil sem se a pak me A.C.A.B zato zatkli a soud odsoudil. Trivis a co rikam me nejaky takovy kriplici ze stanice stejne nic neudelaj predvola se mi pak max kriminalka kde dostanu kaficko cigo a jdu domu biggrin.gif

Sob: Nj nazory takovy mam fajn myslim si ale ze to nejsou spatne nazory, pokud ano tak mi je vyvratte ale rozumnejma argumentama!

Undead lord : jen ze ja zato platim za ty veci,cernosi v africe dostavaj penize od nas. a jinak kazdej narod ma svoje uzemi kde od jakziva zil, a tak by to melo i zustat ne ?
Member
Gold: 13.37
Sep 29 2008 05:32am
Quote (Jameess @ Mon, Sep 29 2008, 12:28pm)
Takze mam vystudovanou stredni skolu s maturitou. Momentalne si prividelavam hlidanim ruznych konzertu, od pristiho mesice nastupuju do prace v jedny pocitacovy firme.  Muj tatinek ma praci, jeto zaprisahlej absinent a nekurak stejne tak i moje maminka.
Na penize si neztezuju kdyz je potrebuju jdu makat, a nestitim se ani prace na stavbe akorat ze tam je normalni taxa pres 100 na hodinu nebo tam kde jsem ja aspon delal. Ano od malicka sem byl chovavanej vtom ze mam se chovat tak jak chci aby se kem chovali ostatni, ze mam si najit praci, zalozit rodinu a vychovavat ji podle sveho nejelepsiho uvazeni. Ze chodim na fotbal se odreagovat tak proc ne uz sem ti nekolikrat vysvetloval rozdil mezi Hools a lidma co delaj bordel na stadione. Ze se nebojim rosekat cikany kdyz vidim ze treba prodavaj drogy nebo jsou drzí?

Trivis: jasne vyprovokoval nedal sem jim mobil a postavil sem se a pak me A.C.A.B zato zatkli a soud odsoudil. Trivis a co rikam me nejaky takovy kriplici ze stanice stejne nic neudelaj predvola se mi pak max kriminalka kde dostanu kaficko cigo a jdu domu biggrin.gif

Sob: Nj nazory takovy mam fajn myslim si ale ze to nejsou spatne nazory, pokud ano tak mi je vyvratte ale rozumnejma argumentama!

Undead lord : jen ze ja zato platim za ty veci,cernosi v africe dostavaj penize od nas. a jinak kazdej narod ma svoje uzemi kde od jakziva zil, a tak by to melo i zustat ne ?

černí jsou dobří.Hele platil jsem teď na africkou rodinu a bylo mi směšné že africká rodina za mojich 500 kč vyžila na 1 měsíc.Je to sux sad.gif Pls neříkej acab ale policije zní to lépe.

Member
Sep 29 2008 05:42am
Quote (Jameess @ Mon, Sep 29 2008, 11:28am)

tak kriplici ze stanice ? a ty asi nevis co to znamena vytezit co smile.gif
takovejch jako ty uz bylo a ani jeden nedostal kafe a cigarko happy.gif

Go Back To České a Slovenské Topic List
Prev191011121317Next
Add Reply New Topic New Poll