Quote (DJVibrejtr @ Wed, Apr 23 2008, 03:13pm)
a jinak jestli si myslis ze sem vylitl ze dvou skol kuli znamkam tak si vedle, odesel sem proto ze sem prsote nedokazal vystat nakovy konzumni a konformni idioty, kery si sami sobe protireci a ani si to neuvedomuji, nejsou ochotny neco poradne precist a stejne soudi, a jsou presvedceny o tom ze jenom jejich kultura a jeji pravda je ta spravna, a ze vsichni ostatni jsou nejaky neandrtalci na urovni kameny, nad jejichz pohledem na svet se ani nema smysl zamyslet
hele ale bezesrandy pokud si myslíš že ostatní sou takovýhle tak bych tě upozornil na to ža takoví lidi jsou a je jich dost. a ty a kdokoliv jinej se musí naučit je tolerovat
hele třeba ajnštajn

mysleli si že je blbej a nebylo to tak není vždy všechno jak vypadá
jasný lidé se chovaj tak jak se chovaj a to cos říkal máš pravdu !!ale ty lidi nezměníš tak jako oni nezmění tebe!!
hele možná sem na tom obdobně
já se uraženecky neseberu a neodejdu ja se nevzdam mam cíl a za tím du ikdybych měl bejt sám co ž nejsem

ale znam co je být sám proti většině a není nic lepšího než sám to té většině natřít

osobně nevim ctje ale co čtu si nemyslím že by někdo hovořil totální hovadiny ty říkáš měli kodex
kodex měl každej ale jednou se už společnost takhle semkla tak udělala pravidla pokud se to někomu nelibí at de do jiné země nebo někam na nějákej pustej ostrov
ale v dnešním světě se prostě musí řídit zakony
osobně mě příde ne moc dobrý nadávat si tady do toho a toho když je to výměna názorů
a každej názor kterej se neschoduje s tvým sobe nebo vibrejte je špatnej
Quote (undead_lord @ Wed, Apr 23 2008, 07:04pm)
jo udelal jsem si vlastni obrazek.
Sobe, meles hovna
tys zatím nic mco rozumnýho nenapsal
This post was edited by Lua on Apr 23 2008 03:24pm