d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > České a Slovenské > Euro-pvp > Kterej Curak Nam Porad Zavira Topicy??
Prev19101112Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 10,388.99
Feb 6 2008 12:06pm
Quote (undead_lord @ Wed, Feb 6 2008, 05:49pm)
na zacatku jsou striktni pro vsechny hrace smile.gif

ale postupem casu, kdyz budes hrat za jeden urcity char tak uvidis, ze ostatni chary proti tobe maji v necem prevahu a tuto prevahu se snazi snizit
na to jsou tu ty striktni pravidla a vetsina lidi se tomu smeje smile.gif

ne vetsina lidi se smeje tobe unlu.. rofl.gif
Member
Gold: 646.00
Feb 6 2008 12:09pm
Quote (Sobcz @ Wed, 6 Feb 2008, 19:06)
ne vetsina lidi se smeje tobe unlu.. rofl.gif

a sob si řeže žíly xD
Member
Gold: 5,871.00
Feb 7 2008 06:57am
Unlu ma pravdu... D2 je hlavne pvm hra, proto si ep komunita musela vytvorit pravidla ktery vyvazujou nedostatky pvp v D2... ja uz si to bez tech pravidel nedokazu ani predstavit. Jako, kdyby tu nebylo ep tak uz D2 davno nehraju. Ona je to jinak hra dost o hovne, ale je tu to pvp, ktery je vsude jinde dost o hovne (nevyvazene), jenom na ep je s pravidely a prestizni... a na ty pravidla si jde dost rychle zvyknout.

This post was edited by Josefista on Feb 7 2008 06:59am
Member
Gold: 646.00
Feb 7 2008 10:50am
Quote (Josefista @ Thu, 7 Feb 2008, 13:57)
Unlu ma pravdu... D2 je hlavne pvm hra, proto si ep komunita musela vytvorit pravidla ktery vyvazujou nedostatky pvp v D2... ja uz si to bez tech pravidel nedokazu ani predstavit. Jako, kdyby tu nebylo ep tak uz D2 davno nehraju. Ona je to jinak hra dost o hovne, ale je tu to pvp, ktery je vsude jinde dost o hovne (nevyvazene), jenom na ep je s pravidely a  prestizni... a na ty pravidla si jde dost rychle zvyknout.

Asi máte pravdu, jen mi nějaká pravidla přijdou jako hrozné omezení. Téměř všechny buildy co se hrají na scl pubech tak tam jsou zakázaný, tak vubec nevim, jaký bych hrál char, kdybych se k tomu někdy dostal, ale zatim mam crap net, takže ping ~ 200 něni moc dobrý. S tím se mi i špatně telí baaly biggrin.gif
Member
Gold: 5,871.00
Feb 7 2008 11:30am
Quote (Esantin @ Thu, 7 Feb 2008, 17:50)
Asi máte pravdu, jen mi nějaká pravidla přijdou jako hrozné omezení. Téměř všechny buildy co se hrají na scl pubech tak tam jsou zakázaný, tak vubec nevim, jaký bych hrál char, kdybych se k tomu někdy dostal, ale zatim mam crap net, takže ping ~ 200 něni moc dobrý. S tím se mi i špatně telí baaly biggrin.gif

Ver mi ze ty lidi co je delali je upravovali po nekolik let a snazili se je dovest k dokonalosti- takze ta hrozna omezeni jsou proste nutnostii... oni jsou vsechny buildy na pubu dost imba a jsou udelany s tim ze telit muze kazdej... tady sou hezky po staru i walkeri smile.gif (nebo spis runneri.) a jaky char vybrat? zkratkovite:

Nec: kletby, spear spirit
trap: traps, mind blast
hybrid asn: traps , mind blast, ww
Baba: bo, ww
ele dru: tele, nado, oak
melee dru: fury
ama: bow, dmg dealer
pala: hammer supporter amy (triple aura) ci foh (muze byt taky supporter)
sorcs: lightning, blizz, orb, fb - dmg dealerky

Je uplne jedno jaky char si vyberes, pro kazdy najdes vzdycky v tvt uplatneni... akorat v 1v1 vede stale blizz a ele druid- tam se to pravidlama vyvazuje pekne blbe imo :/
Member
Gold: 139,695.88
Feb 7 2008 11:47am
Quote (Esantin @ Thu, 7 Feb 2008, 17:50)

kdyz si predstavis ele druida, ktery ma Cyclon stit a blizz sorcku

tak mi rekni, kdo ma vetsi % ze vyhraje? smile.gif
Member
Gold: 10,388.99
Feb 7 2008 11:54am
Quote (undead_lord @ Thu, Feb 7 2008, 06:47pm)
kdyz si predstavis ele druida, ktery ma Cyclon stit a blizz sorcku

tak mi rekni, kdo ma vetsi % ze vyhraje? smile.gif

pokud si ty ele druid tak ta cold sorc rofl.gif
Member
Gold: 3,000.00
Feb 7 2008 12:00pm
Quote (Sobcz @ Thu, 7 Feb 2008, 18:54)
pokud si ty ele druid tak ta cold sorc rofl.gif

na tom nezalezi za kho bude hrat .. stejnak prohraje rofl.gif
Member
Gold: 3,925.00
Feb 8 2008 09:16am
vidím, že většina lidí nemá o nějakém organizovaném duelení ani potuchy tak tu trochu nastíním situaci o současné PvP scéně

Battlenet

a) " pub " ( ladder/nl)
cool.gif jsp "liga" (ladder?)
c) Europvp (nl)
d) PCL (nl)

Jiné Realmy

e) privátní realmy (09-1.1 verze)

Podrobněji se zmíním jen o těch o kterých něco vím (zmíním klady a zápory)

Vynechám pub , jsp ..

c) Europvp : http://europvp.com/

po sloučení s německou ligou v nedávné době jedna z nejlepších a nejhranějších

+V současné době asi 2. nejhranější liga na NL
+ Nejvíce propracovaná pravidla
+ tradice a kvalita (většina hráčů je na vysoké úrovni , ale přicházejí i noví hráči ,kteří ligu oživují)
+ 1v1 liga, každý týden 1+ turnajů (1v1,2v2..)
+ train hry
+ chování hráčů (v 95% fajn lidi)

- pro někoho možná až příliš komplikovaná pravidla , ale časem vám přejdou do krve :-)
- asi největší nevýhodou je potřeba kvalitního equipu na hraní (ikdyž tj asi nevýhoda všech realmů kromě specializovaných pvp)

d) PCL (polish clan league) : http://www.pcl-pvp.org/

+ Nejhranější liga na ScNL
+ Turnaje hraje opravdu hodně lidí
+ train hry

+- Jednodušší a volnější pravidla oproti EuroPvP
více se blíží "pub" stylu (hb, passive palas, ap)

- Stránka polsky ,ale pravidla jsou alespoň v angličtině
- Chování hráčů mi přijde na nižší úrovni než na EP (alespoň co jsem pochytil z train her, asi tam hraje dost dětí nevím)

+- úroveň - tohle nemůžu moc hodnotit ,ale připadá mi dost rozdílná (alespoň podle train her)
od začátečníků až po "machry "

Jiné Realmy

e) privátní realmy (09-1.1 verze)

tady by měl psát spíše Javůrek apod. ,ale přeci jen zmíním jeden významnější realm :

1.09 Europvp Realm (hraje se 1.09 patch)

Europvp " hostí " 1.09 realm pod svojí záštitou

> je potřeba si registrovat account na Europvp foru (k tomu je potřeba být registrovaný )

+ nepotřebujete mfovat, tradovat a přitom máte věci snadno dostupné v marketu ap

+ velmi dobrá úroveň (hrají zde většinou hráči z Europvp i bývalé Dl ligy ap -kdysi nejlepší německá liga)

+chystané ligy,turnaje

- pravidla se teprve dolad'ují

- zatím tu nehraje tolik lidí jako třeba (pcl, nebo klasické Europvp) , ale to se může změnit

- pokud jste zvyklí na 1.1 pvp bude te si chvíli připadat jak Alenka v říši divů, ale to se časem poddá :-)

Další informace sem psát nebudu a odkazuji zájemce na Europvp forum : http://europvp.com/forum/

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>.

Ať již se rozhodnete pro cokoliv tak přeji příjemnou zábavu a hodně štestí nejen při hraní ^^

This post was edited by Rakiii on Feb 8 2008 09:31am
Member
Gold: 8.37
Feb 24 2008 06:55am
A ja na 09 ep realmu hraju taky! ph34r.gif
Go Back To České a Slovenské Topic List
Prev19101112Next
Add Reply New Topic New Poll