d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > České a Slovenské > Botd/grief/edc > Pojďte radit chytré hlavy
Prev12
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 143,390.88
Jul 12 2007 04:22am
Quote (UBU @ Thu, Jul 12 2007, 10:19am)
Quote (MrReaper @ Thu, Jul 12 2007, 09:58am)
Quote (UBU @ Thu, 12 Jul 2007, 10:51)
Quote (undead_lord @ Thu, Jul 12 2007, 08:43am)
jinak se za barb hlavne soustreduji na life, dmg, dmg reduce, run/fcr,a v posledni rade ar

Jde o HC duely, zákonitosti jsou úplně jiný.

tak v HC duelz bych pouzival byt tebou spis conc nez bers, ale barb je stejne na velke kulove na HC duelz... jinak nezapomel jsi na prehozeni sword/axe mastery kdyz jsi zkousel BA/PB? i ten jeden bod s +skill udela divy...
jinak bych rekl ze lepsi bys mel Faith merce nez pride+might, prece jenom je ti na hovno kdyz se ti mercik vrhne do boje a hned chcipne, navic fana by ti dalo dalsi ias (nevim nakolik zvladas/nezvladas dohaneni bp, takze tohle ber jenom jako nápad)...

Nepřestane mě udivovat podceňování barbarů co se týká HC duelů. Duel na HC caster/caster je o tom, kdo se trefí první. Duel caster/melee je o trpělivosti, ale dobrej melee ho neprohraje.... No a melee/melee ... Tam je to záležitost barbů. Jak můžeš říct, že je baba na velké kulové??? Pokud seš dobře připraven, tak tě kromě jedný jediný postavy neohrozí nic. A ty můžeš sejmout kohokoliv.

ja se v hc moc nevyznam. ale pk ti nedaji sanci se na to pripravovat, nereknou ti dopredu ze se te chystaji zabit smile.gif
Member
Gold: 3,809.00
Jul 12 2007 04:30am
Quote (undead_lord @ Thu, Jul 12 2007, 10:22am)
jinak se za barb hlavne soustreduji na life, dmg, dmg reduce, run/fcr,a v posledni rade ar

tak v HC duelz bych pouzival byt tebou spis conc nez bers, ale barb je stejne na velke kulove na HC duelz... jinak nezapomel jsi na prehozeni sword/axe mastery kdyz jsi zkousel BA/PB? i ten jeden bod s +skill udela divy...
jinak bych rekl ze lepsi bys mel Faith merce nez pride+might, prece jenom je ti na hovno kdyz se ti mercik vrhne do boje a hned chcipne, navic fana by ti dalo dalsi ias (nevim nakolik zvladas/nezvladas dohaneni bp, takze tohle ber jenom jako nápad)...

Nepřestane mě udivovat podceňování barbarů co se týká HC duelů. Duel na HC caster/caster je o tom, kdo se trefí první. Duel caster/melee je o trpělivosti, ale dobrej melee ho neprohraje.... No a melee/melee ... Tam je to záležitost barbů. Jak můžeš říct, že je baba na velké kulové??? Pokud seš dobře připraven, tak tě kromě jedný jediný postavy neohrozí nic. A ty můžeš sejmout kohokoliv.

ja se v hc moc nevyznam. ale pk ti nedaji sanci se na to pripravovat, nereknou ti dopredu ze se te chystaji zabit smile.gif

Pozor, mluvim o Duelech, ne PK. Pk sešle kouzlo a tppk udělá potrál, vleze do něj, dá ti host a v tu chvíli k tobě teprve doletí jeho kouzlo a zasáhne tě, když už jsi hostnutej. Pokud nevyleze z města, tak ho zabít ani nemůžeš smile.gif Jedině ho donutit k duelu posmíváním se, že je nOOb, když tě nezabil. A že to jsou z 99% srábci, co do toho nepudou je jasný. Já mluvim o duelech, kdy se 2 lidi dohodnou a jdou do sebe při zapnutym host. Mezitim si prohlédneš jeho věci a můžeš se na to připravit. Druhá věc je, že nasadíš věci na cold soso, protože má DF, NW, atd a pak na tebe letěj FB a ty máš fire res v - smile.gif Ale je to sranda a adrenalin, ne? biggrin.gif

Member
Gold: 0.00
Warn: 10%
Jul 12 2007 05:43am
Quote (UBU @ Thu, Jul 12 2007, 10:30am)
Quote (undead_lord @ Thu, Jul 12 2007, 10:22am)

Pozor, mluvim o Duelech, ne PK. Pk sešle kouzlo a tppk udělá potrál, vleze do něj, dá ti host a v tu chvíli k tobě teprve doletí jeho kouzlo a zasáhne tě, když už jsi hostnutej. Pokud nevyleze z města, tak ho zabít ani nemůžeš smile.gif Jedině ho donutit k duelu posmíváním se, že je nOOb, když tě nezabil. A že to jsou z 99% srábci, co do toho nepudou je jasný. Já mluvim o duelech, kdy se 2 lidi dohodnou a jdou do sebe při zapnutym host. Mezitim si prohlédneš jeho věci a můžeš se na to připravit. Druhá věc je, že nasadíš věci na cold soso, protože má DF, NW, atd a pak na tebe letěj FB a ty máš fire res v - smile.gif Ale je to sranda a adrenalin, ne? biggrin.gif

ja ti ubu fandim a vim ze jim natrhnes prdel jako kazdy ladder wink.gif
Member
Gold: 13.37
Jul 12 2007 06:11am
Quote (UBU @ Thu, Jul 12 2007, 06:59am)
Zdravím lidi, mám nějaké všeteční otázky smile.gif Testoval jsem dmg s Berserkem, single, plugy.

Baba, lvl 99
Arreatka socket 15/15 ias/max
Highlord
eBotD BA 415/Grief 400/40 v BA 15ed/eDC 280 zoded
Forti
Storm 15/15 ias/max
Dungo
Raven/Raven
Steelrendy a Gore.
Torch, ani, max/ar/life charms

Merc
A2 NM Off
Andy face
CoH
Pride
Zapnuté obě aury

Každou zbraní jsem dal vždy jeden hit a zapsal. Toto jsem zopakoval 50x.

Výsledek

Největší dmg v průměru – eBotD, poté eDC a poslední Grief
Největší dosažená dmg – eDC, poté eBotD a poslední Grief
Subjektivně se s Grifem nejhůře trefovalo.

Tak a teď chytré hlavy, kde je chyba, rozdíly nejsou nijak velké, ale papírové předpoklady hovoří jinak. Nemůže být nějaká chyba v Plugy?  Pokud by někdo vyzkoušel na BN, byl bych vděčný ohmy.gif)

UBU

Nejsem jistej, jestli platí deadly strike / critical strike i na berserk. Jinak největší průměrný dmg by měl mít jednozačně grief, následovanej BOTDem a pak až EDC pokud teda nefungujou crity. Pokud jo, Grief by měl být stejně > botd a taky > EDC. Další věc, grief PB na babu je pičovina, jedině BA. Ten rozdíl v range je fakt znatelný.

Nakonec je taky možný, že s tím botdem ti to ve všech padesáti hitech dalo max nebo skoro max dmg (čili nad 500), což je ale dost nepravděpodobné. Když se hůř trefuje, zvyš attack rating. Botd má totiž narozdíl od griefu -25% enemy defense (-12.5% v PvP), dc má myslím -33% enemy defense (-16.5% v PvP) což by mohlo udělat rozdíl.

Tak jak tak by měl grief mít největší průměrný dmg

grief 427.6 - 481,65 (~454.625)
Botd 185,4 - 548,475 (~366.9375)

tady vidíš, že grief dělá o dost víc (a to neberu v potaz 20% deadly strike páč nevím, jestli se to počítá)

Zkus testovat ještě jednou smile.gif
Member
Jul 12 2007 06:28am
Quote (st3pix @ Thu, Jul 12 2007, 12:11pm)
Quote (UBU @ Thu, Jul 12 2007, 06:59am)
Zdravím lidi, mám nějaké všeteční otázky smile.gif Testoval jsem dmg s Berserkem, single, plugy.

Baba, lvl 99
Arreatka socket 15/15 ias/max
Highlord
eBotD BA 415/Grief 400/40 v BA 15ed/eDC 280 zoded
Forti
Storm 15/15 ias/max
Dungo
Raven/Raven
Steelrendy a Gore.
Torch, ani, max/ar/life charms

Merc
A2 NM Off
Andy face
CoH
Pride
Zapnuté obě aury

Každou zbraní jsem dal vždy jeden hit a zapsal. Toto jsem zopakoval 50x.

Výsledek

Největší dmg v průměru – eBotD, poté eDC a poslední Grief
Největší dosažená dmg – eDC, poté eBotD a poslední Grief
Subjektivně se s Grifem nejhůře trefovalo.

Tak a teď chytré hlavy, kde je chyba, rozdíly nejsou nijak velké, ale papírové předpoklady hovoří jinak. Nemůže být nějaká chyba v Plugy?  Pokud by někdo vyzkoušel na BN, byl bych vděčný ohmy.gif)

UBU

Nejsem jistej, jestli platí deadly strike / critical strike i na berserk. Jinak největší průměrný dmg by měl mít jednozačně grief, následovanej BOTDem a pak až EDC pokud teda nefungujou crity. Pokud jo, Grief by měl být stejně > botd a taky > EDC. Další věc, grief PB na babu je pičovina, jedině BA. Ten rozdíl v range je fakt znatelný.

Nakonec je taky možný, že s tím botdem ti to ve všech padesáti hitech dalo max nebo skoro max dmg (čili nad 500), což je ale dost nepravděpodobné. Když se hůř trefuje, zvyš attack rating. Botd má totiž narozdíl od griefu -25% enemy defense (-12.5% v PvP), dc má myslím -33% enemy defense (-16.5% v PvP) což by mohlo udělat rozdíl.

Tak jak tak by měl grief mít největší průměrný dmg

grief 427.6 - 481,65 (~454.625)
Botd 185,4 - 548,475 (~366.9375)

tady vidíš, že grief dělá o dost víc (a to neberu v potaz 20% deadly strike páč nevím, jestli se to počítá)

Zkus testovat ještě jednou smile.gif

No, já to klidně zkusim ještě jednou, ale myslim, že to dopadne stejně, 50x mi to připadne jako dost reprezentativní. Na zerk se deadly počítá určitě a je i dost znát. Mě napadlo, že by byl problém s generováním škody při zerku, protože při ww byl nejlepší Grief. Jo a s tou horní Dmg si myslim to samé, podle mě to dost často skočí k horní hranici, Cca 2/3, zbylá 1/3 se pohybuje okolo průměru. K dolní hranici to prakticky nejde. Btw, to samé se mi potvrdilo, když jsem takhle testoval 18 lvl chargera, kde jsem dával vše do +max dmg. Taky se to blížilo ze 2/3 k horní hranici, což je důležité, protože ta dolní je směšná biggrin.gif

Zítra večer to otestuju a hodim sem i konkrétní čísla.

Member
Gold: 13.37
Jul 12 2007 07:11am
Tak mě napadá, že to +xxx damage na griefu se nepočítá do zerku... Jinak mě nenapadá lepší vysvětlení .)
Member
Jul 12 2007 07:16am
Quote (st3pix @ Thu, Jul 12 2007, 01:11pm)
Tak mě napadá, že to +xxx damage na griefu se nepočítá do zerku... Jinak mě nenapadá lepší vysvětlení .)

To zase neee thumbsup.gif
Go Back To České a Slovenské Topic List
Prev12
Add Reply New Topic New Poll