d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > ÄŚeskĂ© a SlovenskĂ© > Občané Romské Národnosti > :P
Prev123412Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 2,571.45
Mar 15 2007 08:54am
Quote (fifky-OVA @ Thu, Mar 15 2007, 02:33pm)
Snad jedine v tomhle bych toho debila hitlera podporoval aby vyhubil vsechny ty curaky.. ale pokud by sahl na opravdove cernochy tak bych si ho podal wink.gif

50% warn no sig no ava? wink.gif
Member
Gold: 303.60
Mar 15 2007 09:07am
Vyhladit, samozřejmě jsou mezi nima i vyjímky, ale kolik?

Quote (fifky-OVA @ Thu, Mar 15 2007, 02:33pm)
.. ale pokud by sahl na opravdove cernochy tak bych si ho podal wink.gif

Asi by ses divil, ale ti tvoji "100% pure street niggas" jsou v Americe stejný problém jako tady Romové.

Member
Gold: Locked
Warn: 10%
Mar 15 2007 09:42am
Mno lidi si pri posuzovani teto mensiny (ale i jinych skupin vseobecne) pletou existencni a obecny kvantifikator. Tzn pokud jeden Rom vam zlomil zebro neznamena to ze dalsich deset Romu ktere potkate vam automaticky udelaji to same. No proste je pak soudite podle tech nejhorsich a na dalsi uz se nedivate (pr. Sobovi spolubydlici). a prave tohle by se melo dost razantne rozlisovat... protoze jak vas napadne skupinka Romu a vy jednomu date pesti a utecete uz na vas hazeji ublizeni na zdravi a naopak kdyz si chce takovej slusnej Rom sehnat nekde praci asi to moc lehky nema...
Member
Gold: 0.00
Mar 15 2007 10:02am
ma iq 150 takze vouch him biggrin.gif
Member
Mar 15 2007 10:12am
Quote (Charoncz @ Thu, Mar 15 2007, 03:42pm)
Mno lidi si pri posuzovani teto mensiny (ale i jinych skupin vseobecne) pletou existencni a obecny kvantifikator. Tzn pokud jeden Rom vam zlomil zebro neznamena to ze dalsich deset Romu ktere potkate vam automaticky udelaji to same. No proste je pak soudite podle tech nejhorsich a na dalsi uz se nedivate (pr. Sobovi spolubydlici). a prave tohle by se melo dost razantne rozlisovat... protoze jak vas napadne skupinka Romu a vy jednomu date pesti a utecete uz na vas hazeji ublizeni na zdravi a naopak kdyz si chce takovej slusnej Rom sehnat nekde praci asi to moc lehky nema...

A k čemu nám tady jsou? K tomu aby parazitovali na špatném systému dávek/přídavků na děti a neustále se rozmnožovali a sáli tak čím dál tím víc peněz z našich kapes? Díky nestojím o ně.

Ad práce: Aha takže je vlastně problém v tom, že je nikdo nechce zaměstnat? Na stavbě berou každýho, jenže problém je v tom, že o ni prostě dělat nechtějí a stačí, když si nadělaj kopec dětí a dělat ani nemusejí. Kamarád má stavební firmu a osobně jsem se ho na tohle ptal a říkal, že Romové jsou nespolehliví, líní a do práce si chodí kdy je napadne, proto je následně vyhodí. Ukrajinci makají 10h denně jako šrouby.

Přiznej si, že Romové jsou tady jen na obtíž.
Member
Mar 15 2007 10:16am
Psal jsem nedávno semestrálku ne přímo na tohle téma, ale trochu to s tím souviselo, tak jsem pak večer hodím trochu statistiky, která mluví za všechno.
Member
Gold: 27,084.00
Mar 15 2007 10:17am
Quote (zerkii @ Thu, Mar 15 2007, 04:12pm)
Quote (Charoncz @ Thu, Mar 15 2007, 03:42pm)

A k čemu nám tady jsou? K tomu aby parazitovali na špatném systému dávek/přídavků na děti a neustále se rozmnožovali a sáli tak čím dál tím víc peněz z našich kapes? Díky nestojím o ně.

Ad práce: Aha takže je vlastně problém v tom, že je nikdo nechce zaměstnat? Na stavbě berou každýho, jenže problém je v tom, že o ni prostě dělat nechtějí a stačí, když si nadělaj kopec dětí a dělat ani nemusejí. Kamarád má stavební firmu a osobně jsem se ho na tohle ptal a říkal, že Romové jsou nespolehliví, líní a do práce si chodí kdy je napadne, proto je následně vyhodí. Ukrajinci makají 10h denně jako šrouby.

Přiznej si, že Romové jsou tady jen na obtíž.

já to beru asi tak, že i cikán co je fajne může mít syna kripla ...... takže je házim do jednoho pytle bohužel sad.gif možná je to chyba ale nemam chuť je poznávat

This post was edited by FF-speed on Mar 15 2007 10:17am
Member
Gold: 40.40
Mar 15 2007 10:18am
Quote (fifky-OVA @ Thu, 15 Mar 2007, 16:33)
Snad jedine v tomhle bych toho debila hitlera podporoval aby vyhubil vsechny ty curaky.. ale pokud by sahl na opravdove cernochy tak bych si ho podal wink.gif

bral si rano tabletky?? stupid.gif
Member
Gold: 27,084.00
Mar 15 2007 10:48am
Quote (zerkii @ Thu, Mar 15 2007, 04:16pm)
Psal jsem nedávno semestrálku ne přímo na tohle téma, ale trochu to s tím souviselo, tak jsem pak večer hodím trochu statistiky, která mluví za všechno.

jj statistiky mi zajímaj smile.gif
Member
Gold: 646.00
Mar 15 2007 10:56am
Zyklon B.. Dost me serou, ve skupine si vyskakujou, jednotlivci jsou posrani az za jejich pricmoudlejma usima.
Si muze nekdo rict, ze to jsou jen predsudky, taky ze jo. Zrovna vcera jsme byli se skolou na dokumentu Sona,
ktery byl o romech. Bylo to o nejaky rodine, ktera zije v nejaky romsky osade na Slovensku. Ziji tam jak zver.
Meli asi 14 deti a stezujou si, ze nemaji penize. Hlavne ze na chlast a cigarety maji. Jeden ze starsich synů
je zavrenej, za kradez. Haji se, ze nikomu neublizujou, ze jen kradou kovy a drevo, aby ti mladsi meli co jist.
Ale kdyby vam nekdo neco ukrad, tak vam to prece ublizi, ne? Kdyby nemeli deti nebo 1-2, tak by si zili
normalne. Zase je nebudu hazet do jednoho pytle. Znam dva, co chodi k nam na gympl. Ty jsou ok.
S nazi nesouhlasim, protoze jsou tochu podobni, tim ze se drzi ve skupine a mlati i "ne romy". A navic jsem
castecne clenem take jedne mensiny..
Go Back To České a Slovenské Topic List
Prev123412Next
Add Reply New Topic New Poll