Quote (palec @ Sat, Mar 10 2007, 12:10pm)
Quote (Lua @ Fri, 9 Mar 2007, 23:16)
Quote (exe.NoMore @ Fri, Mar 9 2007, 05:22am)
Quote (Esantin @ Fri, Mar 9 2007, 05:21am)
Quote (Lua @ Thu, Mar 8 2007, 08:16pm)
Quote (Dieoncommand @ Thu, Mar 8 2007, 01:24pm)
Quote (Esantin @ Thu, Mar 8 2007, 01:41pm)
vy dva ste se nasli

vrana k vrane sada.. Lua, uz nemusis hladat slecnu
slecna sux ted zrovna shanim atomovku xd <neni levna>
sezen si V2

v2 sux

cje to v2 mozna to vim ale ted mi to nemysli

Jen ted?jako nacek bys to mel vedet...Lua jsem strasne rad ze mam moznost pozorovat jak se spatne vychovany flegmo melancholik sexualne ukaji na bezvyznamnem spamovani cz+sk fora...jsi opravdu zajimavy ukaz...potkat te v realnem zivote budu se ti smat jak uz kvuli vzhledu ..tak kvuli tomu ze jsi v zivote nic nedokazal ani nedokazes..jsi uplny chudak..podivej se na sebe do zrcadla a zamysli se nad sebou..v nicem nevynikas..jsi jen absolutne prumerny mestak z obycejneho ceskeho mesta..a to jeste kdovi jestli neurazim prumer..
zasnu jak nekdo muze soudit lidi ikdyz je nezna<ale to uz sem se tady na tomto foru ze sou tu vypatlany mozky>
ehm melancholik? ^^ wtf? vis aspon co to znamena lol? xd proc pouzivas slova kterim nerozumis a sou na tebe moc slozity xd
jo a vysoce me to ukaji si tu strikam do klavesnice
o mem vychovani nemluv jak sem rekl vis houby nikdy sme nevidel
to same bych mohl rikat ja ale vis ty co sem nevychovanej 3letej parchant a to si este 3roky pridavam ^^
jak sem rekl zacalo mi byt jedno co si tu kdo mysli stejne vas nikdy nepotkam pro me ste vsichni banda ubozaku xd a ja se vam to tu snazim zprijemnit
bubu bebe xd
do pice kde je tech 40¡% warn sem napsal lentylkovy at mi da rovnou 40+ warn ze mu dam 10fg a on at ho neuplacim

tak sem mu odepsal at mi ho da free a at nerika "begining isnt allowed "~^~