d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > ÄŚeskĂ© a SlovenskĂ© > Pomožme Luovi K 2 K Post;) > Všichni směle do toho :D
Prev12
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 25,797.87
Mar 9 2007 03:17pm
Quote (exe.NoMore @ Fri, Mar 9 2007, 05:15am)
Quote (Lua @ Thu, Mar 8 2007, 08:19pm)
xd? no donor list <to je malo ste mi dali> undeate tobe je vratim od tebe nechci a jinak ostatnim se vdecnim vim o tom a mate place v mem pomyslnem prohnilem rasitickem srdicku ^^

donore 0.70 fg smile.gif

už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd už je to tady xd
mam celych 10fg

This post was edited by Lua on Mar 9 2007 03:18pm
Member
Gold: 0.00
Mar 9 2007 04:39pm
tobe pekne mrda
Lua3xer (11:38 PM) :
co? xd
dj-tonga (11:39 PM) :
co to pises na to jsp ?
Lua3xer (11:39 PM) :
ne je mi to ukradeny xd nevis proc bych se stim mel zaobirat? xd
Lua3xer (11:40 PM) :
ja jen chci vice warnu xd
dj-tonga (11:40 PM) :
tak ale nikdo an to nei zvedavy tak si spamuj jinde
Lua3xer (11:41 PM) :
prave proto ze na to nikdo neni zvedavy proto tam spammuju xd
lemple xd
dj-tonga (11:41 PM) :
jak ti muze byt 18 ?
dj-tonga (11:41 PM) :
si trochu zaostale dite bo co tam pises neni vubec vtipne
nemuze ve skutecnosti je mi 5 a chovam se na 4 ^^
dj-tonga (11:42 PM) :
haha zase vtip ?
dj-tonga (11:42 PM) :
ty me teda bavis
Lua3xer (11:42 PM) :
jak sem rekl kamose co me znaj to netrha a ostatni od sebe odrazuju mrdam na ne a urazim xd ale aspon se dobre bavim xd
Lua3xer (11:42 PM) :
sory sem zaostalej ne 4 ale 3 xd
Lua3xer (11:43 PM) :
rikej si co chces ale ty ses furt ptal na picoviny xd
dj-tonga (11:43 PM) :
no a ? ale nepisu tam picoviny co ty ty si jak kdyby te nekdo jebl tyckou pres hlavu
Lua3xer (11:44 PM) :
ale pises ale blbe je ze vo tom ani nevis ja aspon vim ze delam picovy<pisu>chovam se tak pac je mi to ukradene ^^
Lua3xer (11:45 PM) :
mam dulezitejsi veci na praci nez se zabivat takovejhlema debilkama jako si ty sob zero a spol prosimte uz mi nepis jo ? ~~
dj-tonga (11:45 PM) :
co to potis za hovna jaj premyslej nez neco reknes
Member
Gold: 2,626.52
Mar 9 2007 04:47pm
Quote (sapier @ Fri, 9 Mar 2007, 23:39)

mam dulezitejsi  veci na praci nez se zabivat takovejhlema debilkama jako si ty sob zero a spol  prosimte uz mi nepis jo ? ~~

ta nejdulezitejsi vec, je hlavne spam tady na foru. uz jsem rozeslal par pmek..

Member
Gold: 25,797.87
Mar 9 2007 04:57pm
Quote (unknown_spirit @ Fri, Mar 9 2007, 10:47pm)
Quote (sapier @ Fri, 9 Mar 2007, 23:39)

mam dulezitejsi  veci na praci nez se zabivat takovejhlema debilkama jako si ty sob zero a spol  prosimte uz mi nepis jo ? ~~

ta nejdulezitejsi vec, je hlavne spam tady na foru. uz jsem rozeslal par pmek..

whu ker? ^^ oukape ty tlustej smejde di si zabehat ^^
Member
Gold: 1,116.00
Mar 10 2007 02:48am
cely tyden jsem nerekl nic k situaci s Luakem... ale dneska uz si to proste nemuzu odpustit po cteni tech sracek co postuje Lua a toho jak se tim vsichni nechavate vytacet...

ROFLMAO

pro ty co neznaj... Rolling on floor laughing my ass off
Go Back To České a Slovenské Topic List
Prev12
Add Reply New Topic New Poll