Quote (Esantin @ Mon, 12 Feb 2007, 20:04)
vadi i nevadi. vadi mi napr. pouzivani cisel misto pismen, ale treba zkratky mi nevadi, asi byste se upsali, kdybyste musel psat kazdej br diablo, radsi napisete "d".
ani se mi nelibi jmena typu cry_noob atd. ale zase se nekdy takovy vyraz hodi. A opravdu nesnasim na jsp lidi co se mi serou do topicu a pisou mi early bump, kdyz
sem bumpul dobre. Nebo nemam rad ty frajery, co jim dam offer sice low, ale jiny tam zatim nebyl a hned mi napisou ze sem noob. Ale to nepatri k tem vyrazum.
Ja se omezuju na noob, gz, thx, ty,d, br, np, gozu, n, o, wp, tp, pk amozna jeste neco, ale to si ted nevybavuju. Jestli to nekomu vadi jeho vec..
tady bych nerekl ze se jedna o
nerd ani leet speech to jsou proste zkratky... ty mi nevadi a taky je pouzivam, ale to asi kazdy... co mi opravdu vadi je elite speech (pro nevedouci 1337 5p33ch) a nerd speech... vetsinu znamych na to proste upozornim a od kokotu si nenecham srat na hlavu a bud odejdu nebo dam squelch... jinak anglictina na foru mi nevadi, prece jenom jsou nektere veci ktere jdou fakt rict anglicky a pokud se to neprehani tak je to imho v pohode... (vidite pouzil jsem imho - zkratka

)