Sakra kam jsem dal tu vizitku ... mno nic nenašel jsem to, ale už jsem si vzpomìl na jméno firmy u který jsem taky málem takhle zakotvil nebo byl zakotven pøed 2,5 lety - OVB. Btw v tý dobì jsem hodnì leveloval na D2, to si pamatuju

Absolvoval jsem asi 6ti dílný kurz pro budoucí regionální øeditele, do dneška si vážim toho, že mì tak otipovaly

Školení bylo moc moc pìkný a nìkterejch vìdomostí èerpám až doteï, nicménì v to bylo na jaøe a to léto jsem maturoval a taky plánoval vše. Po skonèení kurzu jsem jim podìkoval a øekl jim že se za pùl roku uvidí, podle toho jestli se usadim na vše nebo jestli budu bych do toho šel i na hlavní úvazek nebo ne.
Nicménì postupem èasu to samozøejmì dopadlo malinko jinak, dìlám také ve finanènictví (nejmenovaná americká banka), ale asi pøed rokem jsem potkal bývalýho spolužáka kterej mi jen tak mimo øeèí øíkal že dìlá pro jednu spoleènost, dal mi vizitku na kterou jsem se podíval až doma a ty tøi písmenka mì rozesmály - OVB

Tim se urèitì nesmìju téhle firmì ani typu zamìstnání, ba naopak, ale byla to dobrá náhoda. I když D2 má i v tomhle ohledu taky zajímavou konekci, je to taková samostatná ekonomika

Jen bych chtìl podotkout že podle toho co psal Tebi, tak je Zfp stejnì seriózní jako Ovb a jsou to spoleènosti který jsou naprosto legální, naprosto tradièní a dlouhodobì fungující narozdíl od rùzných typù byznysù který jsem už taky stihl poznat. Myslim že pokud se èlovìk zajímá podrobnì a nejde do nièeho slepì, tak je hlavnì rozdíl co ti ty spoleènosti øikaj - ty seriózní mluví hlavnì o pracovní náplni a nìjakym druhu vìdomostí co ti cpu, ty druhý mluví pøevážnì jen o tom jak budeš bohatej a daj ti skoro šáhnout si na prachy a pak tì plácnou po prstech.
@ Tebi: Vcelku mì nepøekvapilo že jsi právì v takovýhle branži, protože to vyžaduje velký úsilý a koncentraci, je to i urèitá nová závyslost a ty vypadáš na èlovìka co se dycky nad nìèim zasekne dost tvrdì (hláška z Pokémonu: Metapode zatvrï se ^^), ale bacha na to, neboj se i vystoupit z hezky rozjetýho vlaku, držim palce.
edit:
Neprojel jsem uplnì všechno, ale minimálnì 1. post se èetl hezky.
This post was edited by Herugurth on Nov 9 2006 02:42pm