d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > ÄŚeskĂ© a SlovenskĂ© > Vím že Rules Sou Rules Ale Blbost Je Blbost.help > plz alspon nejakou radu staci rict jednu
Prev12
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 402,367.00
Oct 20 2006 02:52pm
Quote (melcz @ Fri, 20 Oct 2006, 12:55)

druha moznost by mozna byla, whispnout nekomu z modu a vysvetlit mu, ze z tyhle ip se budete prihlasovat 2 a pockat jestli to povoli nebo ne, ale to uz je pro tebe pozde

Pravidla jsou pro všechny stejný, takže sorry nemyslim že by mu modi v tomhle pomohli.
Member
Gold: 155.00
Oct 21 2006 03:34am
Quote (undead_lord @ Fri, 20 Oct 2006, 20:55)
Quote (Evadrion @ Thu, Oct 19 2006, 11:04pm)
mam problem dostal sem locked a scammer
locked a scammer nevim proc oboji problem byl ten ze ja(ucet Bama_Boy predtim Evadrion v diablu)a muj bracha(Mrtvolka)sme udelali kazdy svuj ucet tady a neprecetl sem si poradne rules(nikdy je moc nectu(nekradu ani nedelam nic takoveho)tak vetsinou nectu-chyba vim)no dostal sem locked a scammer tag za multi acc uz v srpnu no mam pevnou ip adresu.Da se s tim neco delat nebo je to uz v ...a goldy taky?Kdo me zna tak ví ze sem nikdy nic neukradl nedupuju nic takoveho no..spis davam free a pomaham.
Jestli vite jak to spravit a mit normal acc tady abych mohl normal tradovat tak mi plz napiste ja uz nevim:(dekuju moc za kazdou radu zatim cus

dluzis mi stale 2 isty za exile smile.gif

za ktory? za ten crap v akaran targe? za ten by mal ece negdo dostat na prdel, asi tak jak za ten perf botd v NAGE!... tongue.gif
ale ne to vasa zalezitost
Member
Gold: 156,467.88
Oct 22 2006 12:24pm
Quote (M0f0 @ Sat, Oct 21 2006, 09:34am)
Quote (undead_lord @ Fri, 20 Oct 2006, 20:55)
Quote (Evadrion @ Thu, Oct 19 2006, 11:04pm)
mam problem dostal sem locked a scammer
locked a scammer nevim proc oboji problem byl ten ze ja(ucet Bama_Boy predtim Evadrion v diablu)a muj bracha(Mrtvolka)sme udelali kazdy svuj ucet tady a neprecetl sem si poradne rules(nikdy je moc nectu(nekradu ani nedelam nic takoveho)tak vetsinou nectu-chyba vim)no dostal sem locked a scammer tag za multi acc uz v srpnu no mam pevnou ip adresu.Da se s tim neco delat nebo je to uz v ...a goldy taky?Kdo me zna tak ví ze sem nikdy nic neukradl nedupuju nic takoveho no..spis davam free a pomaham.
Jestli vite jak to spravit a mit normal acc tady abych mohl normal tradovat tak mi plz napiste ja uz nevim:(dekuju moc za kazdou radu zatim cus

dluzis mi stale 2 isty za exile smile.gif

za ktory? za ten crap v akaran targe? za ten by mal ece negdo dostat na prdel, asi tak jak za ten perf botd v NAGE!... tongue.gif
ale ne to vasa zalezitost

ja ho koupil za 6 a prodal za 5 takze jsem prodelal biggrin.gif
Go Back To České a Slovenské Topic List
Prev12
Add Reply New Topic New Poll