hele runnere prijd nekdy na SCNL a ja ti ukazu svyho paldu, sice nema absorby a tak ale CS si dava naprosto v pohode (+ma 125fc) jinak na merce poradny insight CV a nic jineho, protoze insight je nejlepsi obrana pred mana burn a navic ty spectry tam maji drain mana takze i tak hodne dochazi
jinak:
Hoto
Pala spirit 35fc, 40+res, cim vetsi block tim lip
Eni na tom nesejde... ja nosim treba skoro perf scarab, ale zalezi co se ti libi a co vyuzijes
Arach
Magefisty (muzes vzit treba i TO to je fuk)
Sands/WW's
1* fc ring s fire res (fire neni na spiritu tak proto) a hodne dex (at nemusis tolik dex na block kvuli spirita)
Soj / Bk zalezi jak chces
Mara
Shako (ja osobne preferuju Jah nez Ber - pokud nosis i life sc tak ti to pomuze podle me vic... ale kazdemu dle gusta)
na switch bo spirit + cta a co dal nevim, zapomel jsem na neco?
jinak samozrejme full res mas takze ty absorby na CS az tak moc nepotrebujes (ja je teda nepotrebuju) a jinak nos par fullek kvuli extremnim dmg (treba zminovani knighti s fana) a mel bys byt v klidu, ja teda v CS neumiram vubc, spis me kosi takove ty klasiky jako souly + convi nebo tak... a vetsinou ani to ne, umiram minimalne, nebo z vlastni blbosti (napriklad kdyz se zakecam pri hrani nebo tak
zapomel jsem mercika ze?

je to easy:
Crown of Thieves + Cham
Eth insight CV
Eth Forty (resist + life se hodi dycky a i bez +dmg z forty ho im zabije takze proc mu tu dmg nedoprat...)
This post was edited by MrReaper on Jul 24 2006 12:59pm