d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > České a Slovenské >
Poll > Hlasovaj Jsi Do Evropského Parlamentu?
Prev1234Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 3,800.00
Jun 9 2009 04:11pm
Quote (Sobcz @ Tue, 9 Jun 2009, 23:07)
Já volil malou stranu a řeknu ti proč.. v tědlech volbách šlo vo hovno, europarlament je naprosto k ničemu, volit malou stranu mělo jedinej efekt a to překonat u nějaký z těch menších stran ten syndrom ztracenýho hlasu - tzn. dnes dostanou 4%..na podzim si lidi řeknou.. sere mě ODS a ČSSD tak dám hlas jim, protože maj reálnou šanci dostat se přes 5%.. v červnu dostali 4%, teď už to může bejt víc. Je tu pak reálná šance dostat další stranu do parlamentu, pravicovou, která uspokojí znechucené voliče ODS. Jinak volim pravici, pokud mi v 60 bude sloužit mozek tak budu snad i v 60 volit pravici. Nechápu jak někdo může nalětet Rathovi na ty populistický kecy. A pokud Paroubek svojí prohru utěšuje tim, že volby na podzim budou o úplně jinejch tématech, tak nevim proč na Eurovolby používal ryzí domácí témata :D jako poplatky atd.. No nic, kdyby chtěl někdo solidní politickou debatu, sem ready.. ;)

sob je nas politolog
Member
Gold: 10,388.99
Jun 9 2009 04:13pm
Quote (hero_cz @ Tue, Jun 9 2009, 11:11pm)
sob je nas politolog

jen se snažim bejt informovanej občan s názorem, jinak u nás ta demokracie nikdy fungovat nebude...
Member
Gold: 2,665.00
Jun 9 2009 04:42pm
Quote (Sobcz @ Tue, 9 Jun 2009, 23:07)
Já volil malou stranu a řeknu ti proč.. v tědlech volbách šlo vo hovno, europarlament je naprosto k ničemu, volit malou stranu mělo jedinej efekt a to překonat u nějaký z těch menších stran ten syndrom ztracenýho hlasu - tzn. dnes dostanou 4%..na podzim si lidi řeknou.. sere mě ODS a ČSSD tak dám hlas jim, protože maj reálnou šanci dostat se přes 5%.. v červnu dostali 4%, teď už to může bejt víc. Je tu pak reálná šance dostat další stranu do parlamentu, pravicovou, která uspokojí znechucené voliče ODS. Jinak volim pravici, pokud mi v 60 bude sloužit mozek tak budu snad i v 60 volit pravici. Nechápu jak někdo může nalětet Rathovi na ty populistický kecy. A pokud Paroubek svojí prohru utěšuje tim, že volby na podzim budou o úplně jinejch tématech, tak nevim proč na Eurovolby používal ryzí domácí témata :D jako poplatky atd.. No nic, kdyby chtěl někdo solidní politickou debatu, sem ready.. ;)

taky jsem volila stranu s téměř žádnou šancí - a řvu to i do svého okolí, ať se všichni vzbudí a najdou si něco jiné, než ty dva giganty - to, co předvádějí ty velké - tomu se snad ani nedá říct, že si snad z nás dělají srandu, nehledě na to, že jsou za to slušně placení. A ještě lepší je to, co teď dělají ty menší na ústupu - kam přejdou ty jejich lidi? By mě vážně zajímalo kam přestoupí - kdo jim dá nový žlab?

Potřebuji změnu, ale v existujících stranách to asi nepůjde.....

Member
Gold: 1,116.00
Jun 9 2009 05:17pm
Jo, v tomhle máte pravdu Petro a Sobe, já sám bych volil naši druhou nejsilnější pravicovou stranu, ale tentokrát jak řekl Sob, tak v podstatě o nic moc nešlo a mé osobní preference k osobě pana Tošenovského přebily moji nechuť volit "giganty", protože kdo byl v Ostravě před jeho působením, a kdo tam byl po něm, ví, že to je člověk, který nejen mluví, ale i koná a umí. Fakt, že nynější vedení to už tak dobře netáhne, už je jenom smutnou skutečností...

U příštích voleb hodlám volit druhou nejsilnější pravicovou stranu u nás a doufám, že budou mít úspěch.

Btw co říkáte na to, že vyholené hlavy dostaly více než 1%?
Btw2 - co říkáte na momentální rozklad panující v KDU-ČSL?
Member
Gold: 2,665.00
Jun 9 2009 05:38pm
Quote (MrReaper @ Wed, 10 Jun 2009, 00:17)
Jo, v tomhle máte pravdu Petro a Sobe, já sám bych volil naši druhou nejsilnější pravicovou stranu, ale tentokrát jak řekl Sob, tak v podstatě o nic moc nešlo a mé osobní preference k osobě pana Tošenovského přebily moji nechuť volit "giganty", protože kdo byl v Ostravě před jeho působením, a kdo tam byl po něm, ví, že to je člověk, který nejen mluví, ale i koná a umí. Fakt, že nynější vedení to už tak dobře netáhne, už je jenom smutnou skutečností...

U příštích voleb hodlám volit druhou nejsilnější pravicovou stranu u nás a doufám, že budou mít úspěch.

Jsem to už snad naznačila ve svém minulém postu - že by to byly krysičky opouštějící loď? - odpověď na druhou otazku
na prvni odpovídat nechci - bych tu asi byla za rasistku:((
Asi to zní blbě - ale tohle si myslím - na druhé straně si nemyslím, že ty paka co postují na toto forum - mají šanci něco změnit....-((

a docela mě mrzí, že tu už žádní češi raději nepostují, protože si tady vystačíme sami s těmi vašimi priblblymii plus 1

This post was edited by petronela on Jun 9 2009 05:47pm
Member
Gold: 2,227.00
Jun 9 2009 11:38pm
a proto jsem volil DS(dělnickou stranu) :rofl: :rofl: :rofl:

This post was edited by Kebs on Jun 9 2009 11:46pm
Member
Jun 10 2009 01:13am
Quote (petronela @ Wed, 10 Jun 2009, 00:38)
Jsem to už snad naznačila ve svém minulém postu - že by to byly krysičky opouštějící loď? - odpověď na druhou otazku
na prvni odpovídat nechci - bych tu asi byla za rasistku:((
Asi to zní blbě - ale tohle si myslím - na druhé straně si nemyslím, že ty paka co postují na toto forum - mají šanci něco změnit....-((

a docela mě mrzí, že tu už žádní češi raději nepostují, protože si tady vystačíme sami s těmi vašimi priblblymii plus 1

Njn, krysy zdrhaji, rikal jsem si ze je to jenom nejaky rozmar, ale kdyz odesel i Kalousek tak uz to je vazne...
Nemam nic proti rasistum, taky nemam rad nektere skupiny obyvatelstva (ale zase znam docela dost Romu kteri jsou v pohode a chcou se sebou neco delat), ale abych kvuli toho volil Nazi, to mi prijde jako docela silne kafe... To procento a kus me docela dost sokovalo... Ale zase je pravda ze slo volit malo lidi a ve vysledku by to nemuselo byt ani pul procenta... Nevim, tezko rict...

Kebs: Pokud je to pravda tak gratuluji k tomu ze jsi udelal svobodne politicke rozhodnuti a sel jsi projevit svuj nazor ve volbach. Ovsem k vyberu strany se vyjadrovat myslim ani nemusim...
Member
Gold: 2,227.00
Jun 10 2009 02:00am

Kebs: Pokud je to pravda tak gratuluji k tomu ze jsi udelal svobodne politicke rozhodnuti a sel jsi projevit svuj nazor ve volbach. Ovsem k vyberu strany se vyjadrovat myslim ani nemusim...

stejně jsem nic nezměnil takhle ni to vyhovuje
Member
Gold: 10,388.99
Jun 10 2009 09:09am
Quote (MrReaper @ Wed, Jun 10 2009, 12:17am)

Nevim, jedinej důvod proč bych volil KDU byl Kalousek.. když teď odešel tak pro mě KDU naprosto ztratilo atraktivitu.. jinak ja sem volil www.svobodni.cz, jsem taky castecne euroskeptik, sice se pachtujou s Klausem mozna vic, nez by se mi libilo.. ale zdali se mi ze maji sanci z tech mensich stran relativne prorazit.. a dostali tusim 1,5%, což neni málo..
Ještě k tý DS, koukal si na tu jejich kandidátku? :D Kandidoval tam dokonce nějakej "sekuriťák" :D
Member
Jun 10 2009 09:33am
Quote (Sobcz @ Wed, 10 Jun 2009, 16:09)
Nevim, jedinej důvod proč bych volil KDU byl Kalousek.. když teď odešel tak pro mě KDU naprosto ztratilo atraktivitu.. jinak ja sem volil www.svobodni.cz, jsem taky castecne euroskeptik, sice se pachtujou s Klausem mozna vic, nez by se mi libilo.. ale zdali se mi ze maji sanci z tech mensich stran relativne prorazit.. a dostali tusim 1,5%, což neni málo..
Ještě k tý DS, koukal si na tu jejich kandidátku? :D Kandidoval tam dokonce nějakej "sekuriťák" :D

Koukal jsem... Je to tam duto-holo-hlav jeden vedle druheho...
jj, Kalousek byl jeden z mala kdo tam neco znamenali, aspon pro me...
Co se tyce Euroskepticismu tak na jednu stranu s tim souhlasim, na druhou stranu si rikam, ze kdyz nebudeme delat ani male kroky tak nebudeme delat za chvili vubec nic...
Go Back To České a Slovenské Topic List
Prev1234Next
Add Reply New Topic New Poll