d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > České a Slovenské > Zacatky N D2? > ;)
Prev123Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 139,047.88
Jun 15 2006 01:24pm
Takze ted jsem na rade ja:

Poprve s diablem: 5/2003
bylo to po trech mesicih, co jsem dostal svuj prvni PC, v kvetnu 2003 (1,3 ghz duron, 256 mb ram, 40 gb disc). Mesic jsem hral singla a pak jsem zacal hrat na batlu pres modem. Tehdy jsem jeste nevedel, ze existujou duely a atd.. tak jsem jenom chodil sem a tam a plnil questy a samozrejme ze mi ostatni taky rikali noobe atd... tak jsem radsi ani nemluvil na chatu. Mezi prvni prateli na ktery si pamatuju: kral_cz

LOD: 2004
LODA jsem si koupil v rijnu 2003 a zacal ho hrat nejdrive po singlu pak zase po bnetu. Byli tezke casy, kdy jsem behal za kravama a ptal se, jakto, ze oni kosi kravy jednou ranou a ja do nich busim jak vzteklej a nic.. Pak prisli HF questy samozrejme ze nic nepadlo ... i do tedka. Pres 50 HFs a 3 mals, 2 ists, 4 ums .. Prvni good item, ktery jsem mel bylo IK kladivo z toho jsem pak trejdoval az nakonec jsem mel baranars star, Guardian angel a dalsi low itemy ^^. Obcas jsem skocil na duely a ofc.. busim do nich a nic ^^
pratele: , thorgal (nebo tak nejak), strejda, hanz_cz , kobylka, wriu, a dalsi ..

12/2004 -2/2005:
Tak odtud jsem mel uz pekne vypracovanyho paldu (melee FOH na lvl 93 bez PCs, soju). Pripojeni jsem uz nemel pres modem, nybrz pres mobila (Go internet), duelovatjsem nemohl a mfovat taky ne, tak me to pak prestalo bavit, tak jsem prestal. Tri mesice pozdeji jsem dostal UPC a huraa na bnet.

2/2005 - 7/2005
: Tak odtud jsem se zacal vice zajimat o trade a konecne jsem si vydelal svuj prvni hoto 31, 1 soj, 2 pc ^^
V te dobe, vsechno co jsem mel bylo dohromady zhruba 100 fgs. Pak jsem dostal donate od bratrance a udelal si bliz socku. Snazil sjem se ji udelat co nejlepe tak jsem prodaval vsechno a kupoval ji drahy veci.
Pak prisel patch a maphack uz nejak nefungoval. Bratranec mi nasdilel nakej easy maphack ... a vite jak to dopadlo - 2 mesice pauza

11/2005 - ted
: No... pak jsem jel znovu a dostaval naky ty donaty (vetsinou od bratrance) a tradeoval a mfoval az jsem ted kde jsem.

This post was edited by undead_lord on Jun 15 2006 01:28pm
Member
Gold: 1,876.00
Jun 15 2006 02:35pm
Blizzard dava do ceskych obchodu DiabloII a ja zacinam hned hrat singl (kdy? uz ani nevim). Zacinam diky mistnosti D2-LOD v Xchatu hrat pres TCP/IP, poznavam prima hracky Milavl, SuE a dalsi. Diky SuE se taky dostavam na diablovodoupe, pak vetsi pauza a zacinam hrat na privat realmu MParea a GWOD... to preskocim a vrhnu se na BN.

Je zari 2004, ja se objevuji na BN a nahodou jsem se dozvedel, ze byl zrovna restart a ladder se teprve zacina rozjizdet (v te dobì jsem ale nevedel co to znamena, ale pry good ;p ). Pamatuji si Okparana, Hera, Radmaga, Zera, Wriu, Speedbirda a Marusku (+par dalších, na jmena nemam hlavu) … Hral jsem jako o život do dlouhých noci, pozdìji jsem presel na duely a trade. S Maruskou jsme zalozili maly klan [tm] a zacali jsme obchodovat a duelit ve velkem. Poznávám Matyska… který se nahodou objevil na ladderu a za prutah mi dal HF a slusny pokec o hre. Zacinam tradovat i na quakenetu #diablo2.trading a BN foru. Dalo se tam celkem slusne vydelat a na MF ci HF jsem uplne zapomel a majetek rostl. Pak jeste poznavam Quinna a Dobra.

Pak na diablovodoupeti se stavam Modem, zacinam poradat PvP turnaje na Gwodu i BN. Pak byla cela rada velmi uspesnych IRONMANu a DD jednoho dne konci...

Na BN foru jsem poznal Herugurtha a brzo jsem se dostal na jeho slavny trusted list ^^. Stale vice kecam s matym o non ladderu a skvelych duelech, ktere na ladderu nikdy nenajdu. Pak se na BN foru casto objevovali hlasky, ze na d2jsp plati lepe, tak se v breznu 2005 dostavam na D2jsp a byla to pravda... opravdu tam platili lepe. Tehdy to bylo jeste nastavene tak, ze za kazdy post si dostal 0,1fg. Zacinam obchodovat s anni’s a ists vs hrs.
Skladam si slavneho PvP psn babu s phoenixem a pro velky uspech a popularitu ho ale brzo prodavam. Poznávám gremlina a rozjizdim si fb sorc Anti_pupek (gremlin mel Pupil), pak me naucil hrat s foh/smite, ale to me taky neuspokojovalo. Rozjizdim si PvP bow amu, kupuji Archon 100life 4sox za 20hrs, kupuji 40/15ky (vcetne red a blue) za dalších 8hrs, dokupuji tiaru, perf faith a jiné vymozenosti.

Maty me stále vice laka na non ladder a me se uz nechce cekat na konec laseru. Za amorek si mi zadinami hrnout slusne nabidky a prodavam ho za 30hrs. Nakupuji 32020s a soje na SCNL, zacinam si tam skladat foh/smite pro EuroPvP duely.
Mimo Matyho poznávám Macka, Killera a Rakiii. Zacinam na D2jsp lakat další hrace, aby to zkusili a postupne zacina D2jsp stoupat popularita, rusi se fg za posts a pak Herugurth dostava TT. Me pak jeden mamlas okradl asi o 8hrs s dost posty a jednim fake medim.

Zacinam hrat EP ligu, rozjizdim si taky amazon a postupne prodavam paldu. Zkoušíme i TvT spolu s killerem a pak i zerem. Zero padl do oka killerovi a ja zase Matymu, tak vytvarime s Matym team „Simple People“ (Barb+Ama), poznávám Makse a ostatní dobre ligove hrace. Blizi se konec ladderu a Radmag uz zacina byt taky nedoèkavý.
Po resetu se vrhame všichni: Maty,Rad,Okp,Macek,Zero,Killer a ja (Tebi ^^) na ligove duely a trainy. To nam vydrzelo dlouho, pak prestava hrat Maty (na trvalo, kdo vi ten vi proc, kdo ne, ten se to uz asi nedozvi). Na EP zacinaji tech.problemy, ja omezuji duely a zacina se mi diablo odcizovat.

Je leden 2006, ja prestavam aktivne hrat a zacinam se venovat pouze trade na d2jsp. Bìhem ledna az dubna jsem svùj majetek skoro az zdvojnásobil, hlavne diky obchodum s FG, protože jsem byl celkem trusted, ikdyz jsem nemel tag. Pak se dostanu do Europe guildy, poznávám EGYho a zaklada CZ/SK forum. Zase traduji jak sileny, fg+posty rostou, zadne problemy, delam velmi uspesne Raffle a pak dostavam TT. Pak Macek a OKP konci, pomalu se zase blizi konec ladderu a ja pisu tyto radky…
Urcite jsem na nekolik lidi zapomel, protoze uz rada starych znamych prestala hrat a me pamet na jmena tolik neslouzi (prominte mi).

To je ma story, Tebi

This post was edited by thebiss on Jun 15 2006 02:53pm
Member
Gold: 0.00
Jun 15 2006 03:04pm
Taakze tongue.gif k diablu sem se dostal v herne kde sem hral na US west myslim ale to sem byl jeste maly prd.
Ted sem velky prd a hraju na europe kde sem se poprve dostal k Honzikovi(master of sc,mulky)
Ten mne naucil hrat a zakladni veci n b netu ale asi nedostatecne pac sem porad lama biggrin.gif
Pak prisel "ON" Kutler heart.gif always,udelal sem si char na SCNL a hral s nim porad smile.gif
Ale "skoncil" s b netem ale jak sem ho premlouval tak se vratil bohuzel uz byl ten mara prodany biggrin.gif lordovi -.-
Ale to se ti jeste vrati tongue.gif v dalsim ladderu tongue.gif
Ted uz cekam na reset ladderu a pojede se od znova
Member
Gold: 375.05
Jun 15 2006 05:44pm
Tak smile.gif a ja sem zacinal na 1.09 na USeast v nejmenovane herne, hrala to tam dobra parta lidi a vzdycky si pamatuju na tu atmosferu, kdyz nekdo nasel neco co melo nejakou good cenu ^^ , ale bzli sme noobici...

Pak nase particka presla na Europe realm... Myslim ze jeste na 1.09 ( roky si fakt nepamatuju smile.gif)) ) Vsini delame Mf socky a mefime mefime... Poznavam Pavla, Sasy... Pavel me hodne naucil o hre, jak co a takovy sracky... Pujcil mi svoji nadupanou mf sorc biggrin.gif Diky nemu alespon trsoku rozumim diablu... smile.gif Vyjimam se z nasi particky equipem a skillem na D, ale stejnak je low :DDD Zacina se sekulovat o new updatu 1.10...

S 1.10 prisel ladder... Vubec sem nepobral co to je... a proto sem to zkusil jen na zkousku... Vydrzel sem prvni ladder a mam na nej takovy nazor, ze je to dobrej napad,ale ne pro lidi, ktery chteji mit velke meni, protoze stejnak jednou ty postavy budou NL, jsou tu veci only ladder a rw... coz me vetsinou obstaravali kamosi co hrali ladder... Je tam takova lespi atmosfera, hraje to vice lidi atd.. ,ale NL je NL wink.gif

Poznavam Maxe90, ktery pozdeji konci kvuly studiu a prenechava mi svoje veci...BIG THX!!! 4 MAX90!!! MFdoom!!! smile.gif))
Jeste v ty dobe poznavam Mela, ktery v te dobe byl docela low (uz nevim jestli to byl on,ale myslim ze jo wink.gif (srry jestli ne)))
Member
Jun 15 2006 05:46pm
Vic se zameruju na buildy,vybavu atd... Uz u toho hrani trosku premejslim... biggrin.gif teda jak kdy, protoze mysleni nic pro me wink.gif v ty dobe poznavam KilleraPvP uz presne nevim jak mel ted acc ( v tyhle dobe jsem se stretnul hodnekrat i s panem mistrem Tebim a Matyskem... ), ale byl to borec kterej me hodne tahnul na ep, ale ja na to porad nemam connect... sad.gif nekdy sme trenovali cely noci s jeho sorc a s mym necrem... fakt me to bavilo smile.gif ted nevim kde je jeho konec, protoze... co se stalo... chtel sem si na svym pvp acc zalozit babu a co se nestalo nechtene sem nejak prehlidnul, ze sem misto new char dal delete a odmacknul jsem zkazu meho necra, ktery nosim cele moje meni sad.gif v te dobe to byl docela kotel HRs... nevim proste pro me vsechno... Byl jsem tak otravenej, ze jsem s dia uplne skoncil...

mno vracim se s tim ze zrovna nemam co delat... je tu zrovna 1.11 + 2006/3
A jsem socan ze socanova a sosam kazdou istku co najdu biggrin.gif
Jedu od znova, chci si nahrabat a jen tak z prdele hrat PvP na NL...
Poznal jsem v COMEBACKU hlavne Reapa, Kutlera

PS: Bavi me to stale smile.gif ....................
Member
Jun 15 2006 05:48pm
sry skocilo mi to sem nejak 2x biggrin.gif icon_pointr.gif edit

+1 luo za tenhle topic wink.gif

This post was edited by Simpi23 on Jun 15 2006 05:51pm
Member
Jun 15 2006 05:49pm
tak dokonce 3x sry smile.gif)

This post was edited by Simpi23 on Jun 15 2006 05:52pm
Member
Gold: 50.10
Jun 15 2006 06:44pm
dia 1 sem zacal hrat u kamose kdys sem slouzil zakladni vojenskou sluzbu[1995/96] pak sem si kvuli dia poridil playstation
kdys prisla d2 sem si od kamarada pujcoval comp kazdej vikend mno a kdys prisla d2 datadisc tak sem se odhodlal u tchana v kanclu macknout na
BAttle.net a od te tech casu sem tu .
cca rok 2002-03
Member
Gold: 1,116.00
Jun 16 2006 06:49am
Quote (MrReaper @ Thu, 15 Jun 2006, 20:01)
Luo good topic, Killere ty se do nej nenavazej - to muzu jenom ja... na chyby seru, ale trosku si rejpnu - v topic name melo byt Na wink.gif ale uz toho nechame ok? uz me to nebavi

Moje zacatky se datuji v roce 2k (nonexp)... To jsem se zacal celkem dost bavit se Stovickem (muj BF az do roku 2003, a good friend doted) a ten hral s tatinkem D2 po LANu tak jsem dycky faral u nich, Ja pala (Zealot) Stovik Ama a Rod (jeho tatik) mel nekra mno a tak to slo do vydani LOD kdy jsme zacali hrat po netu... tehdy jsme byli vsichni 3 Lamky a to hodne velke tak to slo 2 roky (+- ted nevim) do vydani 1.10 kdy jsme si rekli ze to zas bude nejaka uzasna pi**vina (to jako Ladder - uz vite proc nemam rad ladder? ) a skoncili jsme... tehdy byl net plny good kamosu (na klan DOX si asi sotva nekdo vzpomene, ale musim zminit Fantasmase (byl jsem mu na svatbe) Bedase (ten me malem utopil pobliz Jindrichova Hradce) a spoustu dalsich) a nikomu nevadilo ze je nekdo lama... mno ale to skoncilo a pak pres rok nic... a vratil jsem se na 1.11 a koukam vsechno je jinak: anni, torche, itemz, wtf, co to je rikal jsem si? mno a pak jsem postupne zacal potkavat kamose: Kutler, Jolrog, Mulky, Slima (se kterym jsme si potom "Vymenili" acc), Haxxe, Sasy a dalsi... mno a to uz se hodne blizime k dnesnim dnum, od te doby jich dost skoncilo a pribyli novi, ale jinak je dulezite ze furt zijem ne?

In memoriam: GTR: Misty, Bary, Indy, Hutrege a mozna jsem nekoho zapomel...

edit: Big THX to Kutler, kterej me vymenil prvni Eni, Hoto a pomohl mi sehnat zbytek hammer stuffu... sice mi to pak ukradli, ale nejak me to nastartovalo do hrani, bez nej bych nebyl tam kde jsem ted (pokud se to tak da rict)

mno jeste bych se doplnil... byla tady takova mezi-etapa se Slimem, on delal (a asi jeste dela) klanu GTR ClanLeadera a kdyz mi Kutler pomohl sehnat veci na hammera tak strasne zavidel a vyvrcholilo to tim ze me vykradl (meli jsme vymenene pw) mno a ja sem si rikal kdo to mohl byt az me Jolrog naklepl ze to mohl byt on (ne ze by me to nenapadlo, ale veril jsem mu tak co...) tak jsem mu vlezl na acc a nasel svy veci, takze jsem si ten acc hned zabral a prehodil vsechno na muj 2. acc (tehdy jsem mel MaxReaper a potom MrReaper) a delal jako by nic, tohle jsme si pozdeji se Slimem vyrkali a jeste se spolu obcas i bavime, ale dobry dva mesice jsme na sebe byli vzajemne pekne nasrani... no a MrReaper mi potom (ku**a ani nevim jak) vykradl jeden Ir a asi na nem hraje dodnes (parkrat jsem ho videl) a ja skoncil, jenze po dvou mesicich nabadani od Sasy jsem se vratil, sehnal znova nejaky ty itemz a od te doby jsem v pohode... Slim si koupil novy majetek za hotove (tohle absolutne nechapu) s tim ze nema trpelivost na to vydelavat si... v posledni dobe jsem hodne pasivni, protoze neni cas (konec roku, vizo a tak, navic kdo by sedel u kompu kdyz je venku tak hezky) ale obcas zajdu wink.gif
Member
Gold: 25,797.87
Jun 16 2006 09:01am
dekuju za pribehy moc urco jich budes este vic simpy nemyslis ze +4 je prehnane ty dva bych chapal ale ty dva nakonec jako sry......ale fakt blby wink.gif
Go Back To České a Slovenské Topic List
Prev123Next
Add Reply New Topic New Poll