Blizzard dava do ceskych obchodu DiabloII a ja zacinam hned hrat singl (kdy? uz ani nevim). Zacinam diky mistnosti D2-LOD v Xchatu hrat pres TCP/IP, poznavam prima hracky Milavl, SuE a dalsi. Diky SuE se taky dostavam na diablovodoupe, pak vetsi pauza a zacinam hrat na privat realmu MParea a GWOD... to preskocim a vrhnu se na BN.
Je zari 2004, ja se objevuji na BN a nahodou jsem se dozvedel, ze byl zrovna restart a ladder se teprve zacina rozjizdet (v te dobì jsem ale nevedel co to znamena, ale pry good ;p ). Pamatuji si Okparana, Hera, Radmaga, Zera, Wriu, Speedbirda a Marusku (+par dalších, na jmena nemam hlavu) … Hral jsem jako o život do dlouhých noci, pozdìji jsem presel na duely a trade. S Maruskou jsme zalozili maly klan [tm] a zacali jsme obchodovat a duelit ve velkem. Poznávám Matyska… který se nahodou objevil na ladderu a za prutah mi dal HF a slusny pokec o hre. Zacinam tradovat i na quakenetu #diablo2.trading a BN foru. Dalo se tam celkem slusne vydelat a na MF ci HF jsem uplne zapomel a majetek rostl. Pak jeste poznavam Quinna a Dobra.
Pak na diablovodoupeti se stavam Modem, zacinam poradat PvP turnaje na Gwodu i BN. Pak byla cela rada velmi uspesnych IRONMANu a DD jednoho dne konci...
Na BN foru jsem poznal Herugurtha a brzo jsem se dostal na jeho slavny trusted list ^^. Stale vice kecam s matym o non ladderu a skvelych duelech, ktere na ladderu nikdy nenajdu. Pak se na BN foru casto objevovali hlasky, ze na d2jsp plati lepe, tak se v breznu 2005 dostavam na D2jsp a byla to pravda... opravdu tam platili lepe. Tehdy to bylo jeste nastavene tak, ze za kazdy post si dostal 0,1fg. Zacinam obchodovat s anni’s a ists vs hrs.
Skladam si slavneho PvP psn babu s phoenixem a pro velky uspech a popularitu ho ale brzo prodavam. Poznávám gremlina a rozjizdim si fb sorc Anti_pupek (gremlin mel Pupil), pak me naucil hrat s foh/smite, ale to me taky neuspokojovalo. Rozjizdim si PvP bow amu, kupuji Archon 100life 4sox za 20hrs, kupuji 40/15ky (vcetne red a blue) za dalších 8hrs, dokupuji tiaru, perf faith a jiné vymozenosti.
Maty me stále vice laka na non ladder a me se uz nechce cekat na konec laseru. Za amorek si mi zadinami hrnout slusne nabidky a prodavam ho za 30hrs. Nakupuji 32020s a soje na SCNL, zacinam si tam skladat foh/smite pro EuroPvP duely.
Mimo Matyho poznávám Macka, Killera a Rakiii. Zacinam na D2jsp lakat další hrace, aby to zkusili a postupne zacina D2jsp stoupat popularita, rusi se fg za posts a pak Herugurth dostava TT. Me pak jeden mamlas okradl asi o 8hrs s dost posty a jednim fake medim.
Zacinam hrat EP ligu, rozjizdim si taky amazon a postupne prodavam paldu. Zkoušíme i TvT spolu s killerem a pak i zerem. Zero padl do oka killerovi a ja zase Matymu, tak vytvarime s Matym team „Simple People“ (Barb+Ama), poznávám Makse a ostatní dobre ligove hrace. Blizi se konec ladderu a Radmag uz zacina byt taky nedoèkavý.
Po resetu se vrhame všichni: Maty,Rad,Okp,Macek,Zero,Killer a ja (Tebi ^^) na ligove duely a trainy. To nam vydrzelo dlouho, pak prestava hrat Maty (na trvalo, kdo vi ten vi proc, kdo ne, ten se to uz asi nedozvi). Na EP zacinaji tech.problemy, ja omezuji duely a zacina se mi diablo odcizovat.
Je leden 2006, ja prestavam aktivne hrat a zacinam se venovat pouze trade na d2jsp. Bìhem ledna az dubna jsem svùj majetek skoro az zdvojnásobil, hlavne diky obchodum s FG, protože jsem byl celkem trusted, ikdyz jsem nemel tag. Pak se dostanu do Europe guildy, poznávám EGYho a zaklada CZ/SK forum. Zase traduji jak sileny, fg+posty rostou, zadne problemy, delam velmi uspesne Raffle a pak dostavam TT. Pak Macek a OKP konci, pomalu se zase blizi konec ladderu a ja pisu tyto radky…
Urcite jsem na nekolik lidi zapomel, protoze uz rada starych znamych prestala hrat a me pamet na jmena tolik neslouzi (prominte mi).
To je ma story, Tebi
This post was edited by thebiss on Jun 15 2006 02:53pm