d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > České a Slovenské > Fotbalove Silenctvi > tipy na vysledky a prispevky
Prev12346Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1,116.00
Jun 12 2006 12:02pm
Quote (Lua @ Mon, 12 Jun 2006, 19:57)
Quote (MrReaper @ Mon, Jun 12 2006, 04:03pm)
1) Fotbal nesleduju
2) tipuju 3:2 pro nás
3) Silenstvi se píše se S... chápu že na to máš papíry, ale aspoò ten Topic Name & Description bys mohl napsat správnì wink.gif

ehm pocitas do toho nareci a slang? xD ale stejne C je tam silenec nebo silenes rekni si co ti pripada vhodnejsi

mohl by mi nekdo kdo bydli v okoli Luy rict jestli tam rikate silenstvi s c? predem diky
vhodnejsi mi pripada to co tam opravdu patri tedy: SileneC ale SilenStvi
Member
Gold: 25,797.87
Jun 12 2006 12:16pm
omg ty ses silenes
btw mozna je to vijimka ale kurva strucne muzu jen zduraznit ze je tu jen nareci atd btw ty mluvis jinak nez ja a nez treba moravak podle me by mela bejt tolerance to bych te pak mohl poslat do ritniho otvoru i z celou phou
chapes buzerujes za uplny kktiny!!!
edit2: zachvili si bude dpc stezovat na to ze ti dejcham podelanej kyslik
edit3: poradne si to procti oprav chybi a a oznamkuj!!

This post was edited by Lua on Jun 12 2006 12:22pm
Member
Jun 12 2006 01:19pm
Quote (Lua @ Mon, 12 Jun 2006, 20:16)
omg ty ses silenes
btw mozna je to vijimka ale kurva strucne muzu jen zduraznit ze je tu jen nareci atd btw ty mluvis jinak nez ja a nez treba moravak podle me by mela bejt tolerance to bych te pak mohl poslat do ritniho otvoru i z celou phou

nebudu známkovat, nebudu už nadále buzerovat protože tobì chtít nìco vysvìtlit NEMÁ CENU... (podobnì jako tvoje neVOLENÍ), jenom jsem øekl že aspoò topic name & description bys mohl zkusit napsat dobøe a ty se hned sereš... btw posilej mì kam chceš, od tebe si stejnì rozkazovat nenechám laugh.gif
Member
Gold: 10,388.99
Jun 12 2006 01:31pm
Quote (MrReaper @ Mon, Jun 12 2006, 07:19pm)
Quote (Lua @ Mon, 12 Jun 2006, 20:16)
omg ty ses silenes

nebudu známkovat, nebudu už nadále buzerovat protože tobì chtít nìco vysvìtlit NEMÁ CENU... (podobnì jako tvoje neVOLENÍ), jenom jsem øekl že aspoò topic name & description bys mohl zkusit napsat dobøe a ty se hned sereš... btw posilej mì kam chceš, od tebe si stejnì rozkazovat nenechám laugh.gif

no visco Reape existujou poruchy, pri kterejch clovek vynechava pismenka nebo je preskakuje kdyz cte tak prosimte nebud detailista... diky TI
Member
Jun 12 2006 01:39pm
si moc myslis jaky si vtipnej co kdybys nemel jednu nohu a nekdo se ti posmival? libilo by se ti to
ale jestli si myslis ze tohle neni buzerace tak ses na omylu
hlavne ze ty ses uplne bezchybnej!!! si proste super vse delas na jedniku ses fakt machr
a stim volenim mam svuj nazor ale pokud se udelaj predcasny volby po mi 18tce tak pudu volit furt mam svuj nazor ze nevolit je viteztvi ale volit pudu a naky si odskocil od toho c/s nareci atd ti asi nic nerika co?
btw tolerovani chyb je v civilizovanem svete selkem dobre a ne posmivani a buzerovani
treba viky to dela nejlip ten kdyz vidi ze napisu chybu tak to slovo znova napise bez chybi tohdleja si cenim
a ne furt sledovat chybicky a triskat je lidem vo hlavne ze ty ses uplne dokonalej
Member
Jun 12 2006 01:49pm
Quote (Lua @ Mon, 12 Jun 2006, 21:39)
si moc myslis jaky si vtipnej co kdybys nemel jednu nohu a nekdo se ti posmival? libilo by se ti to
ale jestli si myslis ze tohle neni buzerace tak ses na omylu
hlavne ze ty ses uplne bezchybnej!!! si proste super vse delas na jedniku ses fakt machr
a stim volenim mam svuj nazor ale pokud se udelaj predcasny volby po mi 18tce tak pudu volit furt mam svuj nazor ze nevolit je viteztvi ale volit pudu a naky si odskocil od toho c/s nareci atd ti asi nic nerika co?
btw tolerovani chyb je v civilizovanem svete selkem dobre a ne posmivani a buzerovani
treba viky to dela nejlip ten kdyz vidi ze napisu chybu tak to slovo znova napise bez chybi tohdleja si cenim
a ne furt sledovat chybicky a triskat je lidem vo hlavne ze ty ses uplne dokonalej

1) nikdy jsem neøekl že jsem bezchybnej
2) neøekl jsem že to musíš dodržovat, ale prosil jsem abys to pøíštì ZKUSIL
3) jestli z toho chceš udìlat masakr tak prosím, jsi vítán, klidnì mi to tu nandejte na fóru všichni, tak jako pøedtím KoOvi, aspoò se tu nìkdo bude bavit
Member
Gold: 57.00
Jun 12 2006 01:51pm
A zevraj fotbal spaja tongue.gif ....
Member
Jun 12 2006 01:53pm
Quote (doobik @ Mon, 12 Jun 2006, 21:51)
A zevraj fotbal spaja tongue.gif ....

fotbal spaja ty co maji o fotbal zajem a ja ho nemam wink.gif
Member
Jun 12 2006 02:44pm
tak se nechovej tak ze si bezchybnej prozatim se tak chovas
mamka te neucila nedivej se kolem sebe ale zacni u sebe mel by ses tim ridit
a pokud si myslis ze si tak bez chybnej ze muzes sekirovat ostatni tak si celkem protirecis a pokud nejsi bez
chybnej tak zacni nejdriv u sebe kritizovat a neser se do ostatnich predefsim do me <buzerovani>
fakt to nehcapu cokoli kazdej prispevek co ja dam hned bla bla bla nema pravdu je hlupak ja sem nej hele tady ma chybu zase placa blbosti a takhle muzu pokracovat do nekonecna ale pokud se kouknes na starsi topici tak se podivej na muj post si odpovedel tim ze tam prides za ucelem me zbuzerovat a udelat +1 a tohle vim na 100%
ale vis co nekdy trpelivost pretece fakt cur____ ze sebe tady nenecham delat

sem musel opravit chybu aby nekteri lide meli klidny spanek

This post was edited by Lua on Jun 12 2006 02:45pm
Member
Jun 12 2006 03:04pm
Quote (Lua @ Mon, 12 Jun 2006, 22:44)
tak se nechovej tak ze si bezchybnej prozatim se tak chovas
mamka te neucila nedivej se kolem sebe ale zacni u sebe mel by ses tim ridit
a pokud si myslis ze si tak bez chybnej ze muzes sekirovat ostatni tak si celkem protirecis a pokud nejsi bez
chybnej tak zacni nejdriv u sebe kritizovat a neser se do ostatnich predefsim do me <buzerovani>
fakt to nehcapu cokoli kazdej prispevek co ja dam hned bla bla bla nema pravdu je hlupak ja sem nej hele tady ma chybu zase placa blbosti a takhle muzu pokracovat do nekonecna ale pokud se kouknes na starsi topici tak se podivej na muj post si odpovedel tim ze tam prides za ucelem me zbuzerovat a udelat +1 a tohle vim na 100%
ale vis co nekdy trpelivost pretece fakt cur____ ze sebe tady nenecham delat

sem musel opravit chybu aby nekteri lide meli klidny spanek

mno ja jsem ti topic nespamoval kdyz uz tady narazis to +1 na 100%
a vic se k tomu nebudu vyjadrovat, dal si tu spokojene probirejte fotbal...
Luo pokud mi chces jeste neco rict, tak jedine pres PM, protoze tady uz to resit nebudu aby si mel pro zmenu ty klidny spanek ze mam +1

edit: jo a jeste k te sebekritice, mozna sis toho nevsiml, ale ja tady kritiku prijimam vetsinou s klidem a obcas se z toho i poucim... a pokud jsi mel nejake vytky predem tak ses s nima mel prezentovat, a nenechavat si to pro sebe. a az z tebe budu delat curaka bude to vypadat jinak...

This post was edited by MrReaper on Jun 12 2006 03:20pm
Go Back To České a Slovenské Topic List
Prev12346Next
Add Reply New Topic New Poll