Quote (doobik @ Tue, 3 Feb 2009, 17:02)
Ja neberiem notebook kvoli hraniu,na to som po pravde ani nepomyslel,skor som ho chcel kvoli vlastnemu uceniu a mne sa teda tazsie sleduje malicky display ako dake velke hovado..
Ked si zoberiem zas,ze by som mal programovat a daktore programy su teda hodne dlhe,je rozdiel aj,ci mozem mat zobrazenych 50 riadkov + vidim ich ja do sirky alebo mozem mat 15 riadkov a do sirky nevidim nic.. Pre to,na co by som si ja kupoval notebook je to neprakticke,keby som si ja uz siel kupit,tak aspon 15" (neviem,aka je bookova hodnota,ale daco kolo tohto) ..
Nj,v BUSe to neotvorim,to je pravda,ale v BUSe si akurat tak mozes tie myslienky pisat,robit v takom hluku,nepohodli,pri takom traseni atd .. Nie,dakujem .. a na hudbu mam MP3,na filmy mobil (N95)..
A hmm,tie parametre,tie ma az tak neodradzuju,iba ten maly disk,ale,ako si pisal,cena za mobilnost,takze to beriem ...
PS:Mna zas naopak tymto zaujal ten,co ste tu spominal s 160GB diskom,ten mi uz pride zaujimavy,ale asi nevydrzi tak vela .. No,ale aj tak, vid vyssie,preco pre mna nie ..
už jsem to říkal, netbook není náhrada workstationu, není to na programování apod. nemám to ani na učení jako takové, pro mě to slouží na prezentace a psaní... zápisy doma zkopíruju do PC, upravím vytisknu a je to... jinak jak mluvíš o počtu řádků, tak nevím, ale 1024x600 a 1280x800 není zas tak velký rozdíl rozlišení... jinak já nosím od 8 let brýle a s koukáním do toho problém nemám, to taky nebude takový problém, to uz mi prijde horsi to koukani na filmy na mobilu.
na hudbu mám mobil - Nokia 5310 Xpress Music, nikdy jsem netvrdil, ze netbook je na hudbu
jinak kdyz jezdim z prahy domu 6 hodin tak je to neocenitelny spolecnik, vydrz pro me byla pri koupi tohohle opravdu rozhodujici