d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > České a Slovenské > Litvívov -janov 17.11 > Cikáni
Prev123411Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 10,388.99
Nov 18 2008 06:38am
Quote (Jameess @ Tue, Nov 18 2008, 12:58pm)
skutecna odpoved... zadny argumenty ?

Na tebe argumenty neplatěj, v minulejch topicich ses nikdy nevyjadril ty k tomu, co sem ti řikal, ani ses nad tim nezamyslel tak mi tu neřikej něco o ragumentech.
1. Kdo vám dal právo brát "zákon" do vlastních rukou ? -> v demokracii to takle prostě nefunguje, proto sme demokratická země, více demokratická než liberální takže vaše chování je NAPROSTO NEPŘÍPUSTNÉ
2. Pořád nejsi schopen rozlišit princip legality a legitimity -> V našem státě je v popředí legalita takže vaše chování se dá OPĚT charakterizovat jako mrdina
3. Mlátit lidi a řikat si ochránci spravedlnosti je fakt výsměch, ještě když zmlátíte akorát policajty, který jsou OCHRÁNCI ZÁKONA a námi placení veřejní činitelé
4. Řekni mi, kolik je mezi váma vysokoškolsky vzdělanejch lidí a kolik je mezi váma dementů se základkou, promiň, ale nechci aby se za "náš národ" projevovali takovýdle vymaštěnci

potřebuješ ještě nějakej argument ? Nebo tu zas začneš blekokat něco o vašem vyšším poslání, a o tom, že dělaj to samý.
Member
Gold: 6.66
Nov 18 2008 07:44am
4. většina lidi v mym okolik ma minimaně maturitu a na vejsku proste nesli protoze bud sli makat aby meli z ceho zit nebo proste nechteli protoze vejska neni zaklad zivota.
1. Prosimte a vysvetli mi jaka je ta demokracie kdyz tady cikani maj vetsi prava nez ostatni obcani ? a zneuzivaj toho ?
3. pokud neni jina moznost nez sahnout po nasili tak se musi, prvni demonstrace byla ohlasena pouze jako pochod do janova... cigani tam meli macety, atd.. zacali si takze kdo seje vítr sklízí bouři. Kdyz jdou policajti proti vlastnim lidem ktery je platej a branej ty ktery je neplatej ( viz cikani kteri nepracujou a berou jen davky ). Dokud policie bude zkorumpovana, bude branit spinu nez slusny lidi tak doty doby nane budu nadavat.
Member
Gold: 2,227.00
Nov 18 2008 09:00am
Quote (Jameess @ Tue, Nov 18 2008, 02:44pm)
4. většina lidi v mym okolik ma minimaně maturitu a na vejsku proste nesli protoze bud sli makat aby meli z ceho zit nebo proste nechteli protoze vejska neni zaklad zivota.
1. Prosimte a vysvetli mi jaka je ta demokracie kdyz tady cikani maj vetsi prava nez ostatni obcani ? a zneuzivaj toho ?
3. pokud neni jina moznost nez sahnout po nasili tak se musi, prvni demonstrace byla ohlasena pouze jako pochod do janova... cigani tam meli macety, atd.. zacali si takze kdo seje vítr sklízí bouři. Kdyz jdou policajti proti vlastnim lidem ktery je platej a branej ty ktery je neplatej ( viz cikani kteri nepracujou a berou jen davky ). Dokud policie bude zkorumpovana, bude branit spinu nez slusny lidi tak doty doby nane budu nadavat.

VOUCH!!!!!!

Cikáni akorát prděj děti a maj s toho dost velký prachy myslím 17k za jedno dítě a já sem si říkal proč je těch cikánů tolik
A smrdej
A největší cikán je sentinel a jeho sing.

Byl jsem si ve večerce koupit něco k jídlu cestou z práce. Byla tam cikánka, tak kolem čtyřiceti a kupovala si sušenky. Nemyla se ovšem asi měsíc, možná déle. A ta večerka je opravdu malá.

Stál jsem úplně na opačném konci prostoru zvícího tří čtverečních metrů - prostě co nejdál - a stejně jsem měl nutkání zvracet.

-icon_pointr.gif plynová komora tam je jejich místo

This post was edited by Kebs on Nov 18 2008 09:07am
Member
Gold: 140,840.88
Nov 18 2008 09:11am
Quote (Kebs @ Tue, 18 Nov 2008, 16:00)
VOUCH!!!!!!

Cikáni akorát prděj děti a maj s toho dost velký prachy myslím 17k za jedno dítě a já sem si říkal proč je těch cikánů tolik
A smrdej
A největší cikán je sentinel a jeho sing.

http://nd.blog.cz/l/litvinovjanov.blog.cz/obrazky/34591561.jpg
Byl jsem si ve večerce koupit něco k jídlu cestou z práce. Byla tam cikánka, tak kolem čtyřiceti a kupovala si sušenky. Nemyla se ovšem asi měsíc, možná déle. A ta večerka je opravdu malá.

Stál jsem úplně na opačném konci prostoru zvícího tří čtverečních metrů - prostě co nejdál - a stejně jsem měl nutkání zvracet.

http://blog.sme.sk/blog/1922/98835/18.JPG

cikani aspon prdej deti, ale ty prdis hovna z ust
Member
Gold: 2,227.00
Nov 18 2008 10:46am
Quote (undead_lord @ Tue, Nov 18 2008, 04:11pm)
cikani aspon prdej deti, ale ty prdis hovna z ust

už dlouho happy.gif happy.gif happy.gif
Member
Gold: 2.40
Nov 18 2008 11:44am
on je limit davek na nekolik deti, nebo ne ?
Member
Nov 18 2008 11:53am
Quote (oldaf @ Tue, Nov 18 2008, 05:44pm)
on je limit davek na nekolik deti, nebo ne ?

si se zblaznil ne ? cim vic deti tim vic penez....
Member
Gold: 40.40
Nov 18 2008 11:57am
Quote (Kebs @ Tue, 18 Nov 2008, 18:46)
už dlouho  happy.gif  happy.gif  happy.gif

nie si normalny, chod sa niekedy pozriet do osviencimu jebko

Quote (Jameess @ Tue, 18 Nov 2008, 19:53)
si se zblaznil ne ? cim vic deti tim vic penez....

tak si sprav 6-7 deti aj ty

Quote (Jameess)
pokladam zakladni otazku, kdyz vas naulici za vas nazor napadne tzv "nácek" a poblíž bude stát cigán myslíte že vám pomůže ? já myslim že ne! tak si to uvědomte!

nepomoze ty ani nikto z ostanych ludi

Quote (Jameess @ Tue, 18 Nov 2008, 13:58)
skutecna odpoved... zadny argumenty ?

na debilne reci netreba argumenty, tie si seru dohuby same

This post was edited by AcedraC on Nov 18 2008 12:01pm
Banned
Gold: 16.00
Nov 18 2008 09:41pm
Quote (Jameess @ Tue, Nov 18 2008, 06:08am)
Takže včera pěkná válka v ulici... nojo škoda jen že policie jde proti vlastnim lidem. Dokud nebudeme drzet prisobe tak jako pri sobe drzej ostatni rasy tak nas furt budou valcovat. Proto vsem anti rasistum
pokladam zakladni otazku, kdyz vas naulici za vas nazor napadne tzv "nácek" a poblíž bude stát cigán myslíte že vám pomůže ? já myslim že ne! tak si to uvědomte!

http://litvinovjanov.blog.cz/ tady mate nejake info... biggrin.gif jsou tam treba rozhovor s lidma co tam zijou ( rozhovor delan pro Tn.cz aby me nekdo neobvinil ze sem davam nasi propagandu )

Ps: sobe nejsem skodolibej, ale uz by mi utebe nevadilo aby te prepadli nejaky opicky, treba az budes s mladou... uvidime co jim pak budes povidat a jak budes vysvetlovat ze nejsi rasista, biggrin.gif okradou te stene... este se mozna docckas ktomu ze te zbijou a mladou ti znasilnej biggrin.gif coz neni vyjimka... a proto radsi kdyz uvidim cigana tak si reknu ha zlodej a budu se mit napozoru!

White european true skinhead! No remorse and no fear !

wub.gif
Member
Nov 19 2008 03:00am
Quote (AcedraC @ Tue, Nov 18 2008, 05:57pm)
na debilne reci netreba argumenty, tie si seru dohuby same

Vidis v jednom bode se pletes, kdyz vidim jak cigan, bezdomovec, ukacko a podobna verbez, delaj bordel v metru nebo kdekoliv kde se vyskytuju tak zasahnu. Pomuzu tem co potrebujou, nejsem takovej co se otoci a dela ze nic nevidel...
Go Back To České a Slovenské Topic List
Prev123411Next
Add Reply New Topic New Poll