d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > České a Slovenské > Slibene Screeny :) > Ze Vcerejsi Noci Banu A Silenstvi :d
Prev12345Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Nov 12 2008 05:42am
hihi smile.gif to byla jako moc sranda vcera sme myslel ze me z nej trefi ... akorad me nasral .. sad.gif jak picus machroval na eni sad.gif
Member
Gold: 0.01
Nov 12 2008 09:03am
Quote (st3pix @ Wed, Nov 12 2008, 11:46am)
Hledám hledám...  Dívám se dívám se... Ale VTIP NIKDE!

www.failthread.com

btw jak tak čumím na ty wispy... Zaprvé tam nejsou tvoje odpovědi a zadruhé sice nemám šajn, kdo ten pochcanec je, ale některý věci by prostě měly zůstat soukromý za jakékoli situace. Možná fakt bude něco na tom, co včera říkal mike32 nebo jak se jmenuje. Bejvávalas jiná

Omg to myslis vazne? A nezda se ti trosku divny, ze prve me tam dost urazi a najednou z niceho nic otoci a je to mily kluk? Neni ti to divne? A me podpovedi tam nejsou proto, ze jsem neodpovidala -.- Kdyby me tam slovne nenapadl a psal mi jen to co whispoval.. nikdy bych to nikam nedala to mi muzes verit. Ale po tom co tam predvedl... Nevim mno....

E: Diky topy...

This post was edited by Enigmma on Nov 12 2008 09:04am
Member
Gold: 2.40
Nov 12 2008 10:20am
Quote (st3pix @ Wed, 12 Nov 2008, 11:46)
Hledám hledám...  Dívám se dívám se... Ale VTIP NIKDE!

www.failthread.com

btw jak tak čumím na ty wispy... Zaprvé tam nejsou tvoje odpovědi a zadruhé sice nemám šajn, kdo ten pochcanec je, ale některý věci by prostě měly zůstat soukromý za jakékoli situace. Možná fakt bude něco na tom, co včera říkal mike32 nebo jak se jmenuje. Bejvávalas jiná

PRESNE! VTIP NIKDE! A MAS PRAVDU JE TO KVULI TOMU CO NAPSAL MIKE32! JE TO PRAVDA

To byla ironie

www.failreply.estranky.cz

This post was edited by oldaf on Nov 12 2008 10:23am
Member
Gold: 1,116.00
Nov 12 2008 11:15am
Quote (st3pix @ Wed, 12 Nov 2008, 11:46)

a muzu se zeptat jaky je rozdil mezi tim kdyz tady random osoba postne nejakou srandu mirenou proti random cloveku a mezi tim kdyz tady konretni osoba postne srandu proti konkretnimu accountu za kterym je v podstate random osoba? protoze jak tady zatim vsichni rekli, nemame poneti kdo to je...

denne se lidi smejou milionu ubozaku nebo chudaku nebo nestastniku (doplnte si tam slovo dle libosti), ale ted kdyz to je nekdo koho "muzeme potkat na internetu" tak to vadi?
Member
Gold: 0.00
Nov 12 2008 11:39am
w*w*w*.*p*o*r*n*h*u*b*.*c*o*m

to mu napis a necha te
Member
Gold: 19,098.00
Nov 12 2008 11:47am
neprovokuj ho a nechá tě taky biggrin.gif
Member
Gold: 0.01
Nov 12 2008 11:54am
heh biggrin.gif ja ho videla prve v zivote vcera a dneska uz mi (diky bohu) nepsal biggrin.gif takze snad uz si nasel jinou tongue.gif
Member
Gold: 13.37
Nov 12 2008 01:40pm
Quote (Enigmma @ Wed, 12 Nov 2008, 16:03)
Omg to myslis vazne? A nezda se ti trosku divny, ze prve me tam dost  urazi a najednou z niceho nic otoci a je to mily kluk? Neni ti to divne? A me podpovedi tam nejsou proto, ze jsem neodpovidala -.- Kdyby me tam slovne nenapadl a psal mi jen to co whispoval.. nikdy bych to nikam nedala to mi muzes verit. Ale po tom co tam predvedl... Nevim mno....

E: Diky topy...

Právě to, jak tě slovně napadal, je v poho, žes postla, ale ta druhá část... Kdyby to chtěl zveřejnit, tak by to asi newispoval že. A představ si, že by někdo udělal tohle tobě.
Hele nadával ti, ty ses mu naoplátku smála s deseti dalšíma lidma a pak jsi to postla, abychom se pobavili všichni. FAJN, bavilo mě to. Ale tu druhou část sis vážně mohla odpustit. A to, že najednou obrátil a začal tě nabalovat nebo co, už to měl být pro tebe signál, že to je nějaký 12 letý zmatenec a nad tím, co ti wispoval, ses mohla možná zasmát s lidma přes ICQ nebo podobně, ale postovat to sem. Co já vim, zrovna u tebe mě to teda dost mrzí. Dyť ses hezká dospělá ženská, tak snad nemáš potřebu tady postovat výlevy nějakých uchyláků, kteří sedí doma 25 hodin denně a se slovem "dívka" se setkali v učebnici prvouky.

Quote (MrReaper @ Wed, 12 Nov 2008, 18:15)
a muzu se zeptat jaky je rozdil mezi tim kdyz tady random osoba postne nejakou srandu mirenou proti random cloveku a mezi tim kdyz tady konretni osoba postne srandu proti konkretnimu accountu za kterym je v podstate random osoba? protoze jak tady zatim vsichni rekli, nemame poneti kdo to je...

denne se lidi smejou milionu ubozaku nebo chudaku nebo nestastniku (doplnte si tam slovo dle libosti), ale ted kdyz to je nekdo koho "muzeme potkat na internetu" tak to vadi?

Rozdíl to není prakticky žádnej.
Fajn, lidi se smějou ubožákům a nevím co, ale důležitý je, proč nebo kvůli čemu se jim smějou. Když se někdo zasměje, když borec uklouzne na banánové slupce, tak fajn. Ale když se někdo směje vozíčkáři za to, jak jede v metru na té plošince, to už mi vtipný nepřijde.
Divej, kdyby tady postla screeny nějakých vtipných hlášek nebo situací z diabla nebo z čehokoli jinýho (třeba prvních pár SS, kde psal měkký I místo tvrdýho a opačně a chtěl reportovat za emote, tak to bylo funny as fuck), tak fajn, ale když se tam nějakej chudáček ptá na věci o sexu (a vypadá to, že fakt chtěl nějakou radu) a ona to tady postne a má z toho strašnou prdel a nevim co, tak to fakt ne.
Třeba to vidíš jinak, ale pro mě jsou prostě některý věci tabu a nepostoval bych je v žádným případě (třeba zrovna tady tohle).

Co se oldy týče, tebe quotovat nebudu, páč není na co reagovat.

Kurva já si asi založím blog, jak tak vidím, co to je za text wall.
Member
Gold: 1,116.00
Nov 12 2008 04:53pm
Quote (st3pix @ Wed, 12 Nov 2008, 20:40)
Rozdíl to není prakticky žádnej.
Fajn, lidi se smějou ubožákům a nevím co, ale důležitý je, proč nebo kvůli čemu se jim smějou. Když se někdo zasměje, když borec uklouzne na banánové slupce, tak fajn. Ale když se někdo směje vozíčkáři za to, jak jede v metru na té plošince, to už mi vtipný nepřijde.
Divej, kdyby tady postla screeny nějakých vtipných hlášek nebo situací z diabla nebo z čehokoli jinýho (třeba prvních pár SS, kde psal měkký I místo tvrdýho a opačně a chtěl reportovat za emote, tak to bylo funny as fuck), tak fajn, ale když se tam nějakej chudáček ptá na věci o sexu (a vypadá to, že fakt chtěl nějakou radu) a ona to tady postne a má z toho strašnou prdel a nevim co, tak to fakt ne.
Třeba to vidíš jinak, ale pro mě jsou prostě některý věci tabu a nepostoval bych je v žádným případě (třeba zrovna tady tohle).

Ale ja nemluvim vubec o posmivani se vozickari (to delaji jenom lidi kteri jsou jeste vetsi ubozaci a jeste k tomu si to neuvedomuji), ale o tom, kdyz se napr. zasmeje nad poradnou v Bravu (jenom priklad)
kde je vec typu "Praskl nam kondom, ale ja se neudelal, je to v poradku, nebude partnerka tehotna?" -Patrik 15 (opet jenom priklad)
Tohle je pro me uplne to same. Vime ze nekdo kdo si rika pochcanec ma budto silne sexualne a posmevacne orientovany smysl pro humor nebo ma skutecny problem, ktery nevi kde resit... To prvni je smesne, to druhe spis k placi (ale jak je znamo, cizimu nestesti se smeje vetsina lidi, vcetne me), protoze to o necem svedci (napr. o tom ze nema duveru k rodicum, kamaradum apod.) a taky protoze to resi pres internet coz je podle me blbost... Jinak bych nerekl ze dotycnemu bylo 12, pridal bych mu minimalne 3-4 roky (ciste muj odhad).

Ale je pravda ze na to mam jiny pohled, protoze jsem pomerne volnomyslenkarsky a pro me neni skoro nic tabu, protoze cokoliv s cim se muzu setkat ja se muze setkat kdokoliv jiny a cokoliv reknu muze pomoct nekomu a cokoliv se dozvim muze nekdy pomoct me. Tvuj nahled na vec respektuju, ale myslim si ze neni spravne odsoudit cloveka jenom za to ze se chce podelit o neco co mu prijde usmevne...
Uprimne: Myslis ze bude nekdo pochcance na bnetu nahanet a posmivat se mu ze ma 14,5 cm dlouhe pero?
Go Back To České a Slovenské Topic List
Prev12345Next
Add Reply New Topic New Poll