d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > České a Slovenské > Muj Konec S D2 > Ano opravdu
Prev1234Next
Add Reply New Topic New Poll
Banned
Gold: Locked
Trader: Scammer
May 14 2006 03:23pm
njn je to uz pakarna lepsi je sedet v hospode nez u kompu rolleyes.gif
Member
Gold: 1,294.00
May 14 2006 11:46pm
Quote (dj-tonga @ Sun, 14 May 2006, 23:23)
njn je to uz pakarna lepsi je sedet v hospode nez u kompu  rolleyes.gif

Viem si to predstavit ... keby si tolko casu co si stravil s PC stravil v krcme. biggrin.gif
Member
Gold: 0.00
May 14 2006 11:48pm
Quote (maruska @ Sun, May 14 2006, 09:18pm)
quinn taky zkoncil a otravuje me tu furt.
[kdo jednou zkusi nemuze jinak ty se vratis  biggrin.gif )

hele hele smile.gif to ze nehraju neznamena, ze nemuzu strasit tady tongue.gif

edit: @tonga az na to ze sezeni v hospode se platicim lidem trochu prodrazi smile.gif

This post was edited by NestorQuinn on May 14 2006 11:49pm
Member
May 15 2006 12:18pm
Quote (NestorQuinn @ Mon, May 15 2006, 05:48am)
Quote (maruska @ Sun, May 14 2006, 09:18pm)
quinn taky zkoncil a otravuje me tu furt.
[kdo jednou zkusi nemuze jinak ty se vratis  biggrin.gif )

hele hele smile.gif to ze nehraju neznamena, ze nemuzu strasit tady tongue.gif

edit: @tonga az na to ze sezeni v hospode se platicim lidem trochu prodrazi smile.gif

Oboji jsou moje slova smile.gif zadam fg jako kompenzaci kvuli copyright(mel jsem je totiz uz dlouho v hlave) biggrin.gif
Member
Gold: 10,492.50
May 15 2006 02:32pm
Skoncit se jen tak neda, pamatuju na marne pokusy :-) Ono clovek rozda itemy, a zacne hrat znova bez nich stejne a za chvili je ma zase, a zase nuda smile.gif

Jinak Heru, pokud bys mel nutkave touhy nekomu poslat fg, neboj se toho wink.gif
Member
Gold: 10,388.99
May 15 2006 02:34pm
Quote (Leri @ Mon, May 15 2006, 08:32pm)
Skoncit se jen tak neda, pamatuju na marne pokusy :-) Ono clovek rozda itemy, a zacne hrat znova bez nich stejne a za chvili je ma zase, a zase nuda smile.gif

Jinak Heru, pokud bys mel nutkave touhy nekomu poslat fg, neboj se toho wink.gif

tjn cekam velkej prisun protoze se dobre zname biggrin.gif
Member
Gold: 0.00
May 15 2006 03:43pm
takovej nechutnej hyenismus...Heru se chysta udelat zivotni rozhodnuti,a vy myslite jen na ty vase spinavy fg ucty...Ze se nestydite...

<autor prohlasujey ze timto vlezdoprdelkovstvim rozhodne nezamysli ziskat jisty nemaly podil prave na zminovanych fg; od takovychto spekulaci se razne distancuje, poklada je za pomluvy a kazdeho jejich siritele bude pravne stihat pro nactiutrhacstvi a poskozovani dobreho jmena .>
Member
Gold: 1,116.00
May 16 2006 06:05am
Quinny: drsnej dodatek wink.gif

me Heru uz 4 fg donatnul (spis je prihodil k jednomu tradu jako omluvu za omyl, ale beru to jako donate a jako ze byl na me hodnej wink.gif )
Member
Nov 7 2006 12:32pm
UP

Tak a je to tady...delam to jen velmi nerad ale musim tenhleten muj omyl bumpnut..chystam se ho totiz napravit a opravdu skoncit
Diablo jako hra uz me nebavi a lidi kteri me u toho drzeli ubyva a noobu pribyva.
Na b-netu uz me doufam nebudete vidat temer vubec a na d2jsp maximalne tak zde na cze foru ale i tady se budu snazit omezit sve prispevky..

Takze a ted neco k lidem odsud i z b-netu:

MIKE OV: Muj asi nejvetsi kamos i kdyz se spolu docela casto hadame ale na spolecne chlastacky a zacatky na b-netu se nezapomina.
MrReaper: Taky jeden typek od nas z moravskoslezskeho kraje,na b-netu sem se s nim temer nesetkal ale z konverzace zde na foru i v realnem zivote (amateur hockey biggrin.gif ) vim ze je to v phodoe a rozumny clovek.
Sobcz: na b-netu sem se s nim potkaval minimalne a to jeste spise pri duelech kdy nemeli cloveka do poctu ktereho by mohli kosit:) ..Jinak se s nim da jako z jednech z mala rozumne mluvit.A navic je to muj donor:)
Leri:dalsi synek odsad z okoli ostravy.Kvalitne a levne dela lvl service tongue.gif
Sentinel4/viky:Docela dost mi pomohl zorientovat se v cenach kdyz jsem nevedel a navic umi asi docela dobre duelit:).
Undead_lord:Takovy dueler co absolutne nezvlada trade smile.gif
Hero_cz:Jak uz jsem se kdysi zminoval jeden z mych vzoru kdyz jsem zacinal..
Lua:Posledni dobou me zacinal srat ale jinak na nej snad budu vzpominat v dobrem smile.gif
Otko:Na-bnetu o neb vubec nevim ale tady me dycky pobavil:)
Samozrejme me ovlivnilo daleko vice lidi ale nemam cas je zde vypisovat takze pokud ma nekdo opravdu velky pocit krivdy ze jsem na nej zapomel tak at se prihlasi:)

P.S.: temer vsech fg jsem se uz zbavil nejrozumnejsim moznym zupsobem takze si nikdo nedelejte liche nadeje:)

pokud si to nekdo precetl tak diky za vas cas...
Tak ahoj
-Palec

This post was edited by palec on Nov 7 2006 12:40pm
Member
Gold: 10,388.99
Nov 7 2006 12:42pm
nìco ti øeknu ty sviòáku .. takle nás tu v tom nechat.. !!!! biggrin.gif
no dobøe jak chceš ale až se ti bude stejskat a pøilezeš na kolenou taxi hodnì rozmyslim esli tì eštì nìkdy budu mít rád biggrin.gif
Go Back To České a Slovenské Topic List
Prev1234Next
Add Reply New Topic New Poll