UP
Tak a je to tady...delam to jen velmi nerad ale musim tenhleten muj omyl bumpnut..chystam se ho totiz napravit a opravdu skoncit
Diablo jako hra uz me nebavi a lidi kteri me u toho drzeli ubyva a noobu pribyva.
Na b-netu uz me doufam nebudete vidat temer vubec a na d2jsp maximalne tak zde na cze foru ale i tady se budu snazit omezit sve prispevky..
Takze a ted neco k lidem odsud i z b-netu:
MIKE OV: Muj asi nejvetsi kamos i kdyz se spolu docela casto hadame ale na spolecne chlastacky a zacatky na b-netu se nezapomina.
MrReaper: Taky jeden typek od nas z moravskoslezskeho kraje,na b-netu sem se s nim temer nesetkal ale z konverzace zde na foru i v realnem zivote (amateur hockey

) vim ze je to v phodoe a rozumny clovek.
Sobcz: na b-netu sem se s nim potkaval minimalne a to jeste spise pri duelech kdy nemeli cloveka do poctu ktereho by mohli kosit:) ..Jinak se s nim da jako z jednech z mala rozumne mluvit.A navic je to muj donor:)
Leri:dalsi synek odsad z okoli ostravy.Kvalitne a levne dela lvl service

Sentinel4/viky:Docela dost mi pomohl zorientovat se v cenach kdyz jsem nevedel a navic umi asi docela dobre duelit:).
Undead_lord:Takovy dueler co absolutne nezvlada trade

Hero_cz:Jak uz jsem se kdysi zminoval jeden z mych vzoru kdyz jsem zacinal..
Lua:Posledni dobou me zacinal srat ale jinak na nej snad budu vzpominat v dobrem

Otko:Na-bnetu o neb vubec nevim ale tady me dycky pobavil:)
Samozrejme me ovlivnilo daleko vice lidi ale nemam cas je zde vypisovat takze pokud ma nekdo opravdu velky pocit krivdy ze jsem na nej zapomel tak at se prihlasi:)
P.S.: temer vsech fg jsem se uz zbavil nejrozumnejsim moznym zupsobem takze si nikdo nedelejte liche nadeje:)
pokud si to nekdo precetl tak diky za vas cas...
Tak ahoj
-Palec
This post was edited by palec on Nov 7 2006 12:40pm