Quote (weeble @ Sat, Aug 9 2008, 09:39pm)
ono v pohlade ludi na policiu u nas a napr v usa (z vlastnej skusenosti) je obrovsky rozdiel, tam je policajt skoro vzdy vazena a doveryhodna osoba, v "mensich" mestach maju stale "okrsky" takze sa s nimi ludia viac menej poznaju atd.
jestipak vis proc je policista v usa clovek,co ma respekt ? clovek co sme meli na skole jako profesora nam vypravel,ze zna pripad,kdy se nejakej nebezpecnej recidivista shoval
v baraku a mel u sebe rukojmi.policiie ho vyzvala aby vysel ven s rukama nad hlavou se slibem radnyho procesu atp.jakmile vysel ven,roztrileli ho na sracku( neprehanim).jen pro vysrtahu ostanim..a proto maj respekt... ale oni maj jinou ideologii a celkove jinej pohned a pristup ke zlocinu.holt v usa si nikdo nedovoli to samy co lidi tady.zarnej pripad jsou Hools.ze?
u tech hools zustanu... napriklad lidi si porad stezujou co se deje na fotbale a ze s tim policie nic nedela..jakmile s tim neco delaj ( nerikam...nekdy prehnane to jo ) - napr derby na strahove..
no co chci rict je ,ze jakmile uz zasahnou ,tak josu kritizovani nejen fanousky ( ACAB ) , tak i v mediich...v cechach policista nema postaveni ,ktere odpovida vykonu povolani,ale poicista clovek
nesmi byt v pripade ,ze ma idealy,ty ztrati po par mesicich sluzby..polda je proto,ze ta prace ho bavi a vi ,ze to nekdo musi delat.
Quote (Foxcompany @ Sat, Aug 9 2008, 10:27pm)
Policiste mi nicim neuskodili . Takze vlastne nemam co napsat xD
jako foxi..na to ze si se mnou 3 a pul roku chodil na trivis,tak sem cekal ze taky neco kvaknes vole...ty ses ale Kelt

)))))))
This post was edited by trivis on Aug 9 2008 05:21pm