A nemam tu jeste nekde zavest tak nahodou ZUCTOVANI, tak jako to maji Vyvoleni? Ze by tu kazdy mohl dat palec tomu kdo mu nesedi. Stejne tak jako ve vile, kdyz tam ma nekdo problem s uznavani autority. Me to prijde smesne, tak z toho nedelejte vetsi frasku nez je treba.
Jak jsem jiz rekl, bylo mi to oznameno pozde a nejde uz dat edit. Pro me to znamena, jako vynechat nekde hacek nebo carku, jednoduse obcas se na neco zapomene.
Ale kdyz se zapomene na slovo Slovensko, tak z toho neni duvod delat vlasteneckou zalezitost, kde se budes snazit za kazdou cenu ponicit tohle tema. Protoze to jde videt uz z dalky, jak tady volas o pomoc, pls locknito, jinak tu budu delat spam/ot dal.
To byl duvod proc jsem zalozil nove tema, kde se k tomu muzes vyjadrit a ne tu. Zadny bump tu nikdo delat nebude, jde jen o to, ze dokud jsou nejake rakce, tak tohle tema bude porad nahore a nebude duvod delat NOVE upravene pravidla.
Ale abych se priznal, kvuli jednomu preklepu delat nove rules je mnohem vice arogantni ze strany KoA, nez to moje ~ jak rikas "touha po vitezstvi".
Copak to ty pravidla nemaji jinou chybu? Vidis jen cernobile? Stacilo pozorne cist, vcetne posledni casti:
Quote (thebiss @ Thu, Apr 27 2006, 04:57pm)
Casem mozna jeste neco doplnim, pokud jsem na neco duleziteho zapomel.
Pokud to bude nutne, tak casem neco pridam a upravim do formalni podoby a da se to pinned, ale mozna nebude ani treba.
This post was edited by thebiss on Apr 27 2006 09:54am