d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > České a Slovenské > Je Na Case Si Rict Par Zakladnich Pravidel > naseho fora
Prev1234Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 10,388.99
Apr 27 2006 08:29am
kdo zaklada topic podle bodu 2 ? biggrin.gif evil.gif
Member
Gold: 4,965.00
Apr 27 2006 09:02am
Quote (Aktak @ Thu, 27 Apr 2006, 16:20)
@Death KoA - nikto to nemyslel zle a navyse:

<DIV class="quote1">Quote </DIV><DIV class="quote2">Bude muset stacit "promin"</DIV>

Btw, kolko tu je Slovakov?
Az tak vela som ich tu nevidel ... prehnane vlastenectvo je niekedy na skodu.
Myslim tym, ze na nespravnych miestach posobi skor komicky ...

co sa tyka poctu slovakov.....to neomluva lebo nazov fora je CESKO SLOVENSKE !!! takze ked uz nech sa tak podla toho i chova....i keby bolo 1000 cechov a 1 slovak......ucta tam musi byt......a to vsetci vieme

co sa toho "promin"tyka to uz asi moc nepostaci ked ze niekdo je prehnany alibysta a zalozil si 2 dalsie temy len preto aby si zvtysil ego ze nieje ten zly
Member
Gold: 1,116.00
Apr 27 2006 09:30am
v tomhle ohledu se musim zastat tady "Pana KoA" alias Deatha, protoze ma pravdu...

je fakt ze se proste obcas zapomene napsat cesko-slovenske nebo tak, ale kdyz uz sis daval takovou praci s tim vypsat ty pravidla tak mi to prijde ponekud nevkusne opomenout nase Slovenske Bratry... a at se vam to libi nebo ne budu rikat Slovenske Bratry protoze to tak vnimam... prece jenom jsme donedavna (13 let v zivote statu neni nic moc) byli jeden narod jeden stat jedna myslenka a to ze si par skopovych hlav (politiku) reklo "tak a ted budem samostatni" neznamena ze z toho pujdu do kolen a budu zavrhovat Slovaky nebo rikat ze jsou menecenni... ted me omluvte za ten jeden vulgarismus, ale KURVA JSOU TO SNAD TAKY LIDI NE?

jo a k tomu junior MOD - Tebiho bych modem nedelal, protoze se ridi temi pravidly jako stroj a ne jako clovek (viz jeho obcasne hledani early bumpu a tak) -- tohle neni mysleno jako urazka nebo tak, proste to tak vnimam...

edit: Sobe klidne ho zaloz, ale nevim co ti to pomuze... Tebi se tu akorat nejvic projevuje, ale jinak bych rekl ze to neni tak hrozny, je otazkou jestli je lepsi obcasna detinskost nas vsech nebo obcasna arogance Tebiho

This post was edited by MrReaper on Apr 27 2006 09:33am
Member
Apr 27 2006 09:44am
PRE BLAHO VSETKYCH .. povazujme tento topic uzatvoreny a zbytocne ho nebumpujme.....

new link na upravene pravidla

http://forums.d2jsp.org/index.php?act=ST&f=264&t=2168137
Member
Gold: 1,876.00
Apr 27 2006 09:53am
A nemam tu jeste nekde zavest tak nahodou ZUCTOVANI, tak jako to maji Vyvoleni? Ze by tu kazdy mohl dat palec tomu kdo mu nesedi. Stejne tak jako ve vile, kdyz tam ma nekdo problem s uznavani autority. Me to prijde smesne, tak z toho nedelejte vetsi frasku nez je treba.

Jak jsem jiz rekl, bylo mi to oznameno pozde a nejde uz dat edit. Pro me to znamena, jako vynechat nekde hacek nebo carku, jednoduse obcas se na neco zapomene.
Ale kdyz se zapomene na slovo Slovensko, tak z toho neni duvod delat vlasteneckou zalezitost, kde se budes snazit za kazdou cenu ponicit tohle tema. Protoze to jde videt uz z dalky, jak tady volas o pomoc, pls locknito, jinak tu budu delat spam/ot dal.
To byl duvod proc jsem zalozil nove tema, kde se k tomu muzes vyjadrit a ne tu. Zadny bump tu nikdo delat nebude, jde jen o to, ze dokud jsou nejake rakce, tak tohle tema bude porad nahore a nebude duvod delat NOVE upravene pravidla.
Ale abych se priznal, kvuli jednomu preklepu delat nove rules je mnohem vice arogantni ze strany KoA, nez to moje ~ jak rikas "touha po vitezstvi".
Copak to ty pravidla nemaji jinou chybu? Vidis jen cernobile? Stacilo pozorne cist, vcetne posledni casti:

Quote (thebiss @ Thu, Apr 27 2006, 04:57pm)

Casem mozna jeste neco doplnim, pokud jsem na neco duleziteho zapomel.
Pokud to bude nutne, tak casem neco pridam a upravim do formalni podoby a da se to pinned, ale mozna nebude ani treba.

This post was edited by thebiss on Apr 27 2006 09:54am
Member
Apr 27 2006 09:57am
PRE BLAHO VSETKYCH .. povazujme tento topic uzatvoreny a zbytocne ho nebumpujme.....

Member
Apr 27 2006 10:08am
Delat nove pravidla, kde je upraveno jen jedno slovo je opravdu ohromne. Tobe to porad nedochazi, nez aby si prisel s nejakym rozumnym duvodem, proc udelat nove pravidla, tak jak male dite se na to vykaslel a jednas podle sebe.
Kdyby to tak mel delat kazdy, vis jak by to vypadalo?
Kazdy si zalozi svoje pravidla se svoji malou upravou a nebude tu nic jineho, protoze tady DeathKoa nedokaze najit nic smysluplnejsiho, nez jen to jedno slovo.
Vychazi to z urcite pohodlnosti, ktere ma znaky arogantniho chovani a je nakolneno na tve strane a ne moji.
Ja to delam pro Vas vsechny, aby tu byli dodrzovany urcite zasady spravneho chovani a pritom se neporusovali pravidla.
Tohle tema nebude locked drive, nez bude nutne. Navic pokud by si cetl alespon to co jsi upravil (to jedno slovo), tak by si videl, ze to slovo tam je 2x a ty jsi upravil jen to jedno...
Member
Apr 27 2006 10:12am
Quote (thebiss @ Thu, 27 Apr 2006, 18:08)
Delat nove pravidla, kde je upraveno jen jedno slovo je opravdu ohromne. Tobe to porad nedochazi, nez aby si prisel s nejakym rozumnym duvodem, proc udelat nove pravidla, tak jak male dite se na to vykaslel a jednas podle sebe.
Kdyby to tak mel delat kazdy, vis jak by to vypadalo?
Kazdy si zalozi svoje pravidla se svoji malou upravou a nebude tu nic jineho, protoze tady DeathKoa nedokaze najit nic smysluplnejsiho, nez jen to jedno slovo.
Vychazi to z urcite pohodlnosti, ktere ma znaky arogantniho chovani a je nakolneno na tve strane a ne moji.
Ja to delam pro Vas vsechny, aby tu byli dodrzovany urcite zasady spravneho chovani a pritom se neporusovali pravidla.
Tohle tema nebude locked drive, nez bude nutne. Navic pokud by si cetl alespon to co jsi upravil (to jedno slovo), tak by si videl, ze to slovo tam je 2x a ty jsi upravil jen to jedno...

Uz prestan sa hrat na nieco

hlavne ze je to cesko slovenske forum a uplne JEBES na slovakou a slovansko....a ked davam rozumne riesenia seres na ne.....bo chces byt neomylny...

Member
Apr 27 2006 10:29am
Quote (Death KoA @ Thu, Apr 27 2006, 10:12pm)
Uz prestan sa hrat na nieco

hlavne ze je to cesko slovenske forum a uplne JEBES na slovakou a slovansko....a ked davam rozumne riesenia seres na ne.....bo chces byt neomylny...

Me to tak pripada, ze jediny kdo tu haji sve alibisticke zajmy jses ty.
Za to, ze jsem vynechal slovo "slovensko" si pojal az priliz agresivne a vlastenecky, nestacilo ti rict promin ani to, ze jsem vse dal na pravou miru tim, ze jsem to vse vysvetlit, tak aby to kazdy pochopil.
Rekl jsem to hned na tvoji prvni reakci (ikdyz neumernou) a buhuzel pozde, protoze tlacitko edit neni vecne.
Ale nemysli si, ze tohle tema bude ukonceno tvou vetou ~ bez zadnych jinych argumentu.
Rozhodne tady nezacnu psat slovensky a nezmenim tim nijak sve chovani, ktere je v mych ocich rozmumnejsi nez tvoje dnesni posty, ktere melo za nasledek mozna uplne neco jineho, nez to slovo, ale ty mas aspon duvod si ulevit svedomi, ktere preteklo dneska.
Protoze do dneska mi prisle vsechno v poradku.
Member
Apr 27 2006 10:34am
nestacimi to z jedineho dovodu ze chces stale do toho STRKAT NOS a obhajit sa !!!

nic nieje na tom ze som pravil nove upravene pravidla.....o to je dooost ze podstatne slovo.....

by som chcel vediet ako by si ty reagoval keby napr zacali vraviet ze Praha je v nemecku...alebo nieco co sa vlastnenctva tyka...ale asi po 10x PRESTAN UZ.....

alebo chces mat ozaj posledne slovo???

Go Back To České a Slovenské Topic List
Prev1234Next
Add Reply New Topic New Poll