d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > České a Slovenské > Nekonecna Pohadka O Dvou Malych Zelvickach
Prev12348Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 2.36
Mar 27 2006 06:05am
Byly jednou 2 male zelvicky, ktere se rozhodly, ze vyrazi v prevleceni za Eltona Johna na nudistickou gay plaz. Kdyz dorazily na plaz, rozhrnuly si deku a zacaly se slunit. Len skoda ze ked dorazili na nudaplaz bola prave polnoc. Mladsi zelvicka se jmenovala Pepik a od narozeni byl slepy. Leonard, jak se druha zelva jmenovala, se Pepikovi casto smala.Pepik to tezko nesl a vydal se na cestu k psychologovi.Cestou však Pepík zakopl. Protoze byl slepy a protoze byla tma. A taky protože jeho starší bratr leonard ho blbì navigoval. kdyz dosly do poradny, zjistily, ze je zavrena, pepicek se rozbrecel.
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Mar 27 2006 06:08am
Byly jednou 2 male zelvicky, ktere se rozhodly, ze vyrazi v prevleceni za Eltona Johna na nudistickou gay plaz. Kdyz dorazily na plaz, rozhrnuly si deku a zacaly se slunit. Len skoda ze ked dorazili na nudaplaz bola prave polnoc. Mladsi zelvicka se jmenovala Pepik a od narozeni byl slepy. Leonard, jak se druha zelva jmenovala, se Pepikovi casto smala.Pepik to tezko nesl a vydal se na cestu k psychologovi.Cestou však Pepík zakopl. Protoze byl slepy a protoze byla tma. A taky protože jeho starší bratr leonard ho blbì navigoval. kdyz dosly do poradny, zjistily, ze je zavrena, pepicek se rozbrecel. Tohle neni fér povídá:

This post was edited by palec on Mar 27 2006 06:15am
Member
Gold: 2.36
Mar 27 2006 06:11am
ot: palec nedelej z pepicka uplneho hnupa a hybrida, byla to normalni zelva
Member
Gold: 4,965.00
Mar 27 2006 06:20am
Byly jednou 2 male zelvicky, ktere se rozhodly, ze vyrazi v prevleceni za Eltona Johna na nudistickou gay plaz. Kdyz dorazily na plaz, rozhrnuly si deku a zacaly se slunit. Len skoda ze ked dorazili na nudaplaz bola prave polnoc. Mladsi zelvicka se jmenovala Pepik a od narozeni byl slepy. Leonard, jak se druha zelva jmenovala, se Pepikovi casto smala.Pepik to tezko nesl a vydal se na cestu k psychologovi.Cestou však Pepík zakopl. Protoze byl slepy a protoze byla tma. A taky protože jeho starší bratr leonard ho blbì navigoval. kdyz dosly do poradny, zjistily, ze je zavrena, pepicek se rozbrecel. Tohle neni fér povídá:preco musim byt tak slepi ..... a mat stale tolko smoly.....i ked na druhu stranu ma tolko koritnaciek bali (co nadelam ked som sexi)
Member
Gold: 10,388.99
Mar 27 2006 07:18am
Byly jednou 2 male zelvicky, ktere se rozhodly, ze vyrazi v prevleceni za Eltona Johna na nudistickou gay plaz. Kdyz dorazily na plaz, rozhrnuly si deku a zacaly se slunit. Len skoda ze ked dorazili na nudaplaz bola prave polnoc. Mladsi zelvicka se jmenovala Pepik a od narozeni byl slepy. Leonard, jak se druha zelva jmenovala, se Pepikovi casto smala.Pepik to tezko nesl a vydal se na cestu k psychologovi.Cestou v�ak Pepík zakopl. Protoze byl slepy a protoze byla tma. A taky proto�e jeho star�í bratr leonard ho blbì navigoval. kdyz dosly do poradny, zjistily, ze je zavrena, pepicek se rozbrecel. Tohle neni fér povídá:preco musim byt tak slepi ..... a mat stale tolko smoly.....i ked na druhu stranu ma tolko koritnaciek bali (co nadelam ked som sexi). Na ceste domu potkali bratra sokola Kvetoslava Cihlu.
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Mar 27 2006 07:22am
Byly jednou 2 male zelvicky, ktere se rozhodly, ze vyrazi v prevleceni za Eltona Johna na nudistickou gay plaz. Kdyz dorazily na plaz, rozhrnuly si deku a zacaly se slunit. Len skoda ze ked dorazili na nudaplaz bola prave polnoc. Mladsi zelvicka se jmenovala Pepik a od narozeni byl slepy. Leonard, jak se druha zelva jmenovala, se Pepikovi casto smala.Pepik to tezko nesl a vydal se na cestu k psychologovi.Cestou v�ak Pepík zakopl. Protoze byl slepy a protoze byla tma. A taky proto�e jeho star�í bratr leonard ho blbì navigoval. kdyz dosly do poradny, zjistily, ze je zavrena, pepicek se rozbrecel. Tohle neni fér povídá:preco musim byt tak slepi ..... a mat stale tolko smoly.....i ked na druhu stranu ma tolko koritnaciek bali (co nadelam ked som sexi). Na ceste domu potkali bratra sokola Kvetoslava Cihlu. Kvetoslav Cihla strasne smrdel, protoze nemel doma vanu.
Member
Mar 27 2006 07:25am
Byly jednou 2 male zelvicky, ktere se rozhodly, ze vyrazi v prevleceni za Eltona Johna na nudistickou gay plaz. Kdyz dorazily na plaz, rozhrnuly si deku a zacaly se slunit. Len skoda ze ked dorazili na nudaplaz bola prave polnoc. Mladsi zelvicka se jmenovala Pepik a od narozeni byl slepy. Leonard, jak se druha zelva jmenovala, se Pepikovi casto smala.Pepik to tezko nesl a vydal se na cestu k psychologovi.Cestou v�ak Pepík zakopl. Protoze byl slepy a protoze byla tma. A taky proto�e jeho star�í bratr leonard ho blbì navigoval. kdyz dosly do poradny, zjistily, ze je zavrena, pepicek se rozbrecel. Tohle neni fér povídá:preco musim byt tak slepi ..... a mat stale tolko smoly.....i ked na druhu stranu ma tolko koritnaciek bali (co nadelam ked som sexi). Na ceste domu potkali bratra sokola Kvetoslava Cihlu. Kvetoslav Cihla strasne smrdel, protoze nemel doma vanu. Vanu mel totiz na zahrade.
Member
Gold: 4,965.00
Mar 27 2006 07:27am
Byly jednou 2 male zelvicky, ktere se rozhodly, ze vyrazi v prevleceni za Eltona Johna na nudistickou gay plaz. Kdyz dorazily na plaz, rozhrnuly si deku a zacaly se slunit. Len skoda ze ked dorazili na nudaplaz bola prave polnoc. Mladsi zelvicka se jmenovala Pepik a od narozeni byl slepy. Leonard, jak se druha zelva jmenovala, se Pepikovi casto smala.Pepik to tezko nesl a vydal se na cestu k psychologovi.Cestou v?ak Pepík zakopl. Protoze byl slepy a protoze byla tma. A taky proto?e jeho star?í bratr leonard ho blbì navigoval. kdyz dosly do poradny, zjistily, ze je zavrena, pepicek se rozbrecel. Tohle neni fér povídá:preco musim byt tak slepi ..... a mat stale tolko smoly.....i ked na druhu stranu ma tolko koritnaciek bali (co nadelam ked som sexi). Na ceste domu potkali bratra sokola Kvetoslava Cihlu. Kvetoslav Cihla strasne smrdel, protoze nemel doma vanu. Vanu mel totiz na zahrade. Kam chodil ked chcel trosku povyrast bo sa sam zakopal a zalieval ked cel byt vyssi tongue.gif
Member
Gold: 1,116.00
Mar 27 2006 07:40am
Byly jednou 2 male zelvicky, ktere se rozhodly, ze vyrazi v prevleceni za Eltona Johna na nudistickou gay plaz. Kdyz dorazily na plaz, rozhrnuly si deku a zacaly se slunit. Len skoda ze ked dorazili na nudaplaz bola prave polnoc. Mladsi zelvicka se jmenovala Pepik a od narozeni byl slepy. Leonard, jak se druha zelva jmenovala, se Pepikovi casto smala.Pepik to tezko nesl a vydal se na cestu k psychologovi.Cestou v?ak Pepík zakopl. Protoze byl slepy a protoze byla tma. A taky proto?e jeho star?í bratr leonard ho blbì navigoval. kdyz dosly do poradny, zjistily, ze je zavrena, pepicek se rozbrecel. Tohle neni fér povídá:preco musim byt tak slepi ..... a mat stale tolko smoly.....i ked na druhu stranu ma tolko koritnaciek bali (co nadelam ked som sexi). Na ceste domu potkali bratra sokola Kvetoslava Cihlu. Kvetoslav Cihla strasne smrdel, protoze nemel doma vanu. Vanu mel totiz na zahrade. Kam chodil ked chcel trosku povyrast bo sa sam zakopal a zalieval ked cel byt vyssi. ale nerostl a tak se mu leonardo zacal smat ze je prcek.

This post was edited by MrReaper on Mar 27 2006 07:41am
Member
Mar 27 2006 07:43am
Byly jednou 2 male zelvicky, ktere se rozhodly, ze vyrazi v prevleceni za Eltona Johna na nudistickou gay plaz. Kdyz dorazily na plaz, rozhrnuly si deku a zacaly se slunit. Len skoda ze ked dorazili na nudaplaz bola prave polnoc. Mladsi zelvicka se jmenovala Pepik a od narozeni byl slepy. Leonard, jak se druha zelva jmenovala, se Pepikovi casto smala.Pepik to tezko nesl a vydal se na cestu k psychologovi.Cestou v?ak Pepík zakopl. Protoze byl slepy a protoze byla tma. A taky proto?e jeho star?í bratr leonard ho blbì navigoval. kdyz dosly do poradny, zjistily, ze je zavrena, pepicek se rozbrecel. Tohle neni fér povídá:preco musim byt tak slepi ..... a mat stale tolko smoly.....i ked na druhu stranu ma tolko koritnaciek bali (co nadelam ked som sexi). Na ceste domu potkali bratra sokola Kvetoslava Cihlu. Kvetoslav Cihla strasne smrdel, protoze nemel doma vanu. Vanu mel totiz na zahrade. Kam chodil ked chcel trosku povyrast bo sa sam zakopal a zalieval ked cel byt vyssi. ale nerostl a tak se mu leonardo zacal smat ze je prcek. Pepík se zas smal Leonardovi ze je prcek jinde.
Go Back To České a Slovenské Topic List
Prev12348Next
Add Reply New Topic New Poll