[QUOTE=MrReaper,Mon, Apr 17 2006, 06:12pm]Tebi: rekl bych ze si to moc beres k srdci... v topicu Fotky jsou ty "spamy" jenom jako reakce na to co tam bylo postnuto... poud ti to rve srdce tak se ti omlouvam, ale ja jsem Vitkovickej fanda a pokud ti jde o to s KoA tak to budem klidne resit pres PM... ale porad si myslim ze jsme vic "on-topic" nez nekteri jini tady, pokud nevis kteri to jsou tak ti to klidne potom reknu... a pokud ti neco vadi tak to rekni primo a ne ze tady hodis do placu "Videl jsem nekde po tuznu 6 spamu" a s tim kolik tu tech spamu je si muzeme jenom domylset ktere myslis...[/QUOTE]
Nerekl jsem "jen tak nejakych 6spamu", ale prave TECH 6 spamu/OT, ktere zacali SOBEM, zde radeji uvedu citaci:
[QUOTE=MrReaper,Sun, Apr 16 2006, 04:56pm] whoaaaa Palec rulezzz si mi neøekl že hraješ za Vítky, jakto?
si mì pìknì nasral páè JA JSEM FANDA VITKOVIC ME NESERE (skoro) VUBEC NIC

[/QUOTE]
tohle neni OT[QUOTE=palec,Sun, Apr 16 2006, 05:00pm]<DIV class=quote1>Quote (MrReaper @ Sun, Apr 16 2006, 10:56am)</DIV>
<DIV class=quote2><!--QuoteEBegin-->whoaaaa Palec rulezzz si mi neøekl že hraješ za Vítky, jakto?
si mì pìknì nasral páè JA JSEM FANDA VITKOVIC ME NESERE (skoro) VUBEC NIC

[/QUOTE]
hh tak to srry:) nj Vitkovice Rullz ale bouhzel na letosni republice 9. trid rulloval zlin

[/QUOTE]
taky neni OT[QUOTE=Stéža,Mon, Apr 17 2006, 12:18am] až mi nìjakej noob(alda) pošle ty fotky o kterých mu øíkám už skoro mìsíc, tak vám sem jednu postnu

[/QUOTE]
taky neni OT-----------------------------------
zde uz zacina OT, na ktere nejde reagovat jinak nez OT: [QUOTE=Sobcz,Mon, Apr 17 2006, 03:59pm] to Palec: hele kdyz ti pochvalim fotku jak je gosu dostanu dalsi donation ?

[/QUOTE]
Snad dokazes rozeznat off-topic od on-topic ...
To nezacinalo temi Vitkovicemi, to byla prave reakce na fotku jak rikas
edit: zase vypadek ve scriptech... proto nejdou quote jak by mely
This post was edited by thebiss on Apr 17 2006 06:25am