d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > České a Slovenské > Mike_ov, The Scammer :(
Prev12349Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 25,797.87
Apr 27 2008 01:48pm
hustý to sem nevěděl já sem se sním bavil a mě říkal nevim kdy ale že je to hrozně dávno že na jsp něco z acc bn atd že se může lognout jen od kámošky na jsp od něj mu to nejde taky sem mu jich pár pučil a taky už sem je neviděl nechápu to upřímě řečeno kompenzace toho že někdo nehraje dobře pvp? ale jako podle toho co vy tady říkáte tak je to asi rech a to stím runnerem runner je taky blb smile.gif ale takovej blb není aby tohle udělal jakej magor by se hned přiznával eště by se dalo spekulovat že se přiznal aby ta vina na něj nepadla ale to jsou už jiné otázky
prostě runner je wokurka biggrin.gif
Member
Gold: 13.37
Apr 27 2008 01:49pm
Hele heru, mrzí mě, že jsem o tomhle nevěděl dřív, páč bych tě varoval co by to šlo. Mike byl známej tím že postaví char, za den ho rozprodá a staví další a tak stále dokola (samozřejmě na tom prodělává). Mi se taky stalo něco podobnýho a od jisté doby s nim vůbec nejsem v kontaktu. Určitě jsi mu neměl nic pujčovat, ale už pozdě brečet nad rozlitým mlíkem.

Podivej, je divný, že někomu hacknout account několikrát měsíčně (nadsázka) a někomu vůbec nikdy. Jestli nepoužíváš nějaký sračky mhacky, boty a nevim co, tak není způsob, jak někdo může zjistit heslo aniž bys o tom věděl. Chyba je tak jak tak na jeho straně když si dává hesla jako xmisax a podobně. Jednou by mi někdo hacknul acc a dal bych si tam takový heslo, že by to ani NASA nerozluštíla za 10 let.

Každopádně sorry for your loss. Na druhou stranu, když nejde o život, jde vo hovno, takže si to až tak neber. Scammer tag má, nikdo normální z CZ/SK komunity se s ním bavit nebude a víc ho asi už poškodit nemůžeš.
Member
Gold: 717.50
Apr 27 2008 02:30pm
Quote (st3pix @ Sun, 27 Apr 2008, 21:49)
Hele heru, mrzí mě, že jsem o tomhle nevěděl dřív, páč bych tě varoval co by to šlo. Mike byl známej tím že postaví char, za den ho rozprodá a staví další a tak stále dokola (samozřejmě na tom prodělává). Mi se taky stalo něco podobnýho a od jisté doby s nim vůbec nejsem v kontaktu. Určitě jsi mu neměl nic pujčovat, ale už pozdě brečet nad rozlitým mlíkem.

Podivej, je divný, že někomu hacknout account několikrát měsíčně (nadsázka) a někomu vůbec nikdy. Jestli nepoužíváš nějaký sračky mhacky, boty a nevim co, tak není způsob, jak někdo může zjistit heslo aniž bys o tom věděl. Chyba je tak jak tak na jeho straně když si dává hesla jako xmisax a podobně. Jednou by mi někdo hacknul acc a dal bych si tam takový heslo, že by to ani NASA nerozluštíla za 10 let.

Každopádně sorry for your loss. Na druhou stranu, když nejde o život, jde vo hovno, takže si to až tak neber. Scammer tag má, nikdo normální z CZ/SK komunity se s ním bavit nebude a víc ho asi už poškodit nemůžeš.

ja se snim bavim a este jsem na nem vydelaval ^^
napr me prislo 400fg a ja mu koupil hrs za 350 a zbytek jsem si mohl nechat takze me to fakt nesere wink.gif

ale runner me dostal biggrin.gif jsem sel za nim na duely a tam runner ^
btw runnere vubec ti to neslo ^^
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Apr 27 2008 03:26pm
sad.gif heru
Member
Gold: 36,570.00
Apr 27 2008 04:01pm
Njn, důvěra v lidi je dneska riskantní záležitost, a jěště k tomu přes internet kde je uživatel v bezpečí za obrazovkou smile.gif

Chybami se člověk učí, sorry for your loss..
Member
Gold: 3,000.00
Apr 28 2008 12:15am
a mike mi driv rikal ze jsi mu to prej dal jako donate neboli free.... je to parchant nebo ma este druhy jsp acc..
no co se da delat to vis ostravsky svine sad.gif
ja mu taky veril sad.gif

a nebo je druha moznost ze to byl windows rofl.gif
cry3.gif cry3.gif cry3.gif

This post was edited by hero_cz on Apr 28 2008 12:28am
Member
Gold: 139,695.88
Apr 28 2008 02:54am
never chudakum

ja verim jenom lidem, kteri maji vic fg/postu/ join date nez ja biggrin.gif
Member
Gold: 13.37
Apr 28 2008 03:03am
Kdo mě bral do huby?
Banned
Gold: 0.26
Warn: 90%
Apr 28 2008 05:11am
ted me ais nekdo posle do pice ... a to se pak rika ze shifty je scammer do mikeova bych to nikdy treba nerek

E: na Djvibrejtr : to je duvod z epokud naky Fgs mam tak je behem 3-4 dnu utratim kdyby me nekdo (nahodou hacknul) tak aby z toh omely velky hovno akorat praci smile.gif

This post was edited by Nipik on Apr 28 2008 05:37am
Member
Gold: 37,063.00
Apr 28 2008 05:25am
Mike nema ten scammer tag za scamnuti nejakyho randoma o xxx fg

z domova nema acces na jsp...uz asi 2 mesice mu to prsote nefunguje a ani paul nevi proc tongue.gif

z jeho acc byli okradeny celkem 3 lidi (samozrejme v to nepocitaje pujcky jako je tohle) o celkem 15 000 fg, Z toho asi 13 000 refundnul i kdyz ani nemuze na jsp

http://forums.d2jsp.org/user.php?i=238798
http://forums.d2jsp.org/user.php?i=158661

se sobem se nikdy nemeli radi (jako ja nechci rict ze tim padem keca picoviny, prsote jenom ze automaticky uveri ty horsi variante a nema potrebu hledat pravdu)

ja nerikam ze tohle je 100% v pohode, ale tak realita je takova ze ti starsi z nas (tzn 20+) hrajou d2 pro zabavu, odreagovani, a nemame cas instalovat 100 antiviraku a milion firewallu abychom uchranili vsechny svy milovany fg

a pravdou zustava ze vetsina lidi co d2 hraje sou podelani idiotsti pubertaci pro nez je fg jedinym smyslem zivota, a pokud schteji, tak se to ubranit spis neda

takze trosku pochopeni a trpelivosti, tohle je neco co se muze stat kazdymu a pokud mas aspon trochu RL tak tomu proste nejde zabranit smile.gif
Go Back To České a Slovenské Topic List
Prev12349Next
Closed New Topic New Poll