Quote (st3pix @ Sun, 27 Apr 2008, 21:49)
Hele heru, mrzí mě, že jsem o tomhle nevěděl dřív, páč bych tě varoval co by to šlo. Mike byl známej tím že postaví char, za den ho rozprodá a staví další a tak stále dokola (samozřejmě na tom prodělává). Mi se taky stalo něco podobnýho a od jisté doby s nim vůbec nejsem v kontaktu. Určitě jsi mu neměl nic pujčovat, ale už pozdě brečet nad rozlitým mlíkem.
Podivej, je divný, že někomu hacknout account několikrát měsíčně (nadsázka) a někomu vůbec nikdy. Jestli nepoužíváš nějaký sračky mhacky, boty a nevim co, tak není způsob, jak někdo může zjistit heslo aniž bys o tom věděl. Chyba je tak jak tak na jeho straně když si dává hesla jako xmisax a podobně. Jednou by mi někdo hacknul acc a dal bych si tam takový heslo, že by to ani NASA nerozluštíla za 10 let.
Každopádně sorry for your loss. Na druhou stranu, když nejde o život, jde vo hovno, takže si to až tak neber. Scammer tag má, nikdo normální z CZ/SK komunity se s ním bavit nebude a víc ho asi už poškodit nemůžeš.
ja se snim bavim a este jsem na nem vydelaval ^^
napr me prislo 400fg a ja mu koupil hrs za 350 a zbytek jsem si mohl nechat takze me to fakt nesere

ale runner me dostal

jsem sel za nim na duely a tam runner ^
btw runnere vubec ti to neslo ^^