Zajímavé téma

.
Doby kdy jsem to pěstoval a požíval jsou sice dávno pryč, ale vzpomínky jsou stále kouzelné. Pěstovali jsme to na několika polích, kukuřice byla dobrá, akorát bylo pak hloupé to sklízet a jezdit pro to na kole s krosnama ...... Kvalita také nevalná ve srovnání s modely, které se dají docela snadno pořidit (třeba white russian), ale byla to naše 'pýcha'

Skladovali jsme to všude možně a byl u toho neuvěřitelný chaos

Pikantní byl ovšem závěr, kdy jsme měli bramboráčky (používali jsme olej), kdy jeden z té bandy skončil na JIPce, přišel domů a sedl si na židli a přes dvě hodiny se vůbec nepohnul a nereagoval na žádné podněty, jen seděl

(nakonec dopadlo vše dobře)
Dnes je to úsměvné, ale tenkrát jak jsme se to dozvědeli, tak milá sklizeň (nebylo možné ji spotřebovat v rádu 10ti let) šla do místní stoky, nezapomenu na ty plné kalhoty strachu a paniky. Přestal jsem asi rok na to, kdy jsem si uvědomil, že mi to docela maže mozek, je to zvláštní, znám lidi co požívají toto zakázané býlí mnoho let a jsou v pohodně, já však mezi tyto štastlive nepatřím, což mě velice mrzí. Přeji hodně štestí a spoustu legrace, která nepochybně přijde

P.S. po několika letech jsem při větším úklidu našel v jednu zapomenutou krabici od monitoru a v ní tento materiál, přičemž jsem byl skálopevně přesvědčen, že je vše pryč, docela jsem se pobavil, co by se stalo, kdyby ten příběh neskončil tak úplně dobře.
P.S.2 doporučuji mít přesně poznamenanou pozici těch políček, jestli se vydáš podobnou cestou
This post was edited by nighthag on Apr 18 2008 03:35pm