Quote (FF-speed @ Thu, Aug 23 2007, 07:14pm)
Quote (melcz @ Thu, 23 Aug 2007, 19:12)
Quote (otko @ Thu, 23 Aug 2007, 21:01)
zeby koniec prazdnin?
a konec letnich lasek? keke
btw. vzdycky je v zivote pro co zit !!! (no nerikam ze uplne stastne, ale to uz je jina vec) a zily si nerezej, je to blbost, minuly tyden jsem mel v rodine jedno umrti a reknu ti, ty pocity uz nechci nikdy zazit ...
njn umrtí v rodině sem měl taky + bratr nejlepšhoí kamaráa se zabil při autonehodě + mám problémy s jednou slečnou + se naši rozváděj ..... prožívám senzační týden ..... zkuste se vžít a předsatavit si jak se cítím ..... sem totálně v prdeli ....
umrel ti kamarad - to se casem spravi, imo nic extra. Tedka budes smutnej, obcas na to vzpomenes a budes citit taky smutek.
problem se slecnou - na svete je 3.5 miliardy lidi zenskeho pohlavi z toho 800 mil si muzes vybrat....
vasi se rozvadeji - kdyby se nerozvadeli, zili by spolu, ale nebyli by stastni, to chces?
rezat si zily - jses idiot, ja mam daleko horsi problemy, ale nechci se s nimi tady chlubit, musim je proste vyresit sam
hlavne optimismus
t4t
regards
edit: jo, tohle vsechno jsem uz zazil, rodice se malem rozvadeli, haadali se porad. nakonec to nejak ustali ale byl to kotel. Problemy s holkama jsem mel, a taky jsem to prezil. A umreli mi 1-2 kamaradi a ucitel a spoustu lidi. Zivot jde dal...
This post was edited by undead_lord on Aug 23 2007 01:35pm