Quote (mortwatcher @ May 27 2012 10:40pm)
na hlavní stránce máš account recovery, pokud si pamatuješ e-mail na který si to zakládal, tak se ti tam pošle nové heslo, pokud nemáš, tak budeš muset vyplnit formulář ( když máš e-mail tak je to ta druhá možnost, když ne tak ta první možnost )
speeda znám zkusím ho kontaktovat, ale nevím myslím, že jsem to zkoušel před dvěma lety.
Quote (mortwatcher @ May 27 2012 10:40pm)
na hlavní stránce máš account recovery, pokud si pamatuješ e-mail na který si to zakládal, tak se ti tam pošle nové heslo, pokud nemáš, tak budeš muset vyplnit formulář ( když máš e-mail tak je to ta druhá možnost, když ne tak ta první možnost )
Jo, vím. Xkrát jsme to zkoušel. Bohužel, když jsem zakládal jsp účet, tak jsme používal jednotlivé emaily acc v dia(dia acc:mulex email: mulex@xxxxx.xxx//pass), měl jsem dřív notýsek se všemi kontakty a emaily. Nevěděl jsem přesně co je jsp a co mám předpokládat, takže jsem automaticky používal moje(špatný)l pravidla z dia.
Quote (Esantin @ May 27 2012 11:53pm)
Nevim jak teď, ale předtím byl multi acc zakázanej. Jak psal Sob, tak můžeš přijít o oba účty.
Ohledně multi acc vím, ale co má člověk dělat, když se mu tohle stane a za první měsíc snahy nic neuspělo. Tenkrát botil kde kdo a snažil si trochu nahrabat. Takže jsem to riskl...