d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > České a Slovenské > Účet > Help
12Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 3.00
May 27 2012 11:55am
Zdravím!
pomůže mi někdo nebo aspoň ukáže možný směr?! Kdysi dávno jsme měl starší jsp acc. Není locknutý ale nejspíš prostě přes keylogger nebo něco takového někdo změnil přihlašovací údaje a já ačkoliv přísahám že jsem majitel a účet jsem opravdu založil já nemůže se tam dostat. Opravdu je jediná možnost získat ho tím formulářem na úvodní stránce? Člověk by si rád zahrál ať je to D2 nebo jiné hry spojené s tímto serverem ale bez fg se to dá těžko hrát jelikož jsme zvyklí na trochu jinou úroveň. Taky mi chybí informace v účtu. Dodávám že s účtem ani fg nijak za dobu neaktivity nic neprováděl.

Nabízím 1000 FG tomu co svou prací dovede k vrácení účtu.

Member
Gold: 10,388.99
May 27 2012 12:18pm
Quote (Across @ May 27 2012 06:55pm)
Zdravím!
pomůže mi někdo nebo aspoň ukáže možný směr?! Kdysi dávno jsme měl starší jsp acc. Není locknutý ale nejspíš prostě přes keylogger nebo něco takového někdo změnil přihlašovací údaje a já ačkoliv přísahám že jsem majitel a účet jsem opravdu založil já nemůže se tam dostat. Opravdu je jediná možnost získat ho tím formulářem na úvodní stránce? Člověk by si rád zahrál ať je to D2 nebo jiné hry spojené s tímto serverem ale bez fg se to dá těžko hrát jelikož jsme zvyklí na trochu jinou úroveň. Taky mi chybí informace v účtu. Dodávám že s účtem ani fg nijak za dobu neaktivity nic neprováděl.

Nabízím 1000 FG tomu co svou prací dovede k vrácení účtu.

Bohužel, jediný čeho dosáhneš když to budeš řešit s nějakym modem bude, že ti locknou oba účty ... Moh bys zkusit napsat velkýmu zvířeti FF-speed, kterej má určitě mezi velkejma zvířatama kamarády, ale podle mě na tebe hodí bobek ;)
Member
Gold: 36,570.00
May 27 2012 02:40pm
na hlavní stránce máš account recovery, pokud si pamatuješ e-mail na který si to zakládal, tak se ti tam pošle nové heslo, pokud nemáš, tak budeš muset vyplnit formulář ( když máš e-mail tak je to ta druhá možnost, když ne tak ta první možnost )

This post was edited by mortwatcher on May 27 2012 02:41pm
Member
Gold: 646.00
May 27 2012 03:53pm
Nevim jak teď, ale předtím byl multi acc zakázanej. Jak psal Sob, tak můžeš přijít o oba účty.
Member
Gold: 111,749.08
May 28 2012 04:06am
Quote (Esantin @ 27 May 2012 22:53)
Nevim jak teď, ale předtím byl multi acc zakázanej. Jak psal Sob, tak můžeš přijít o oba účty.

ano, ale tedka uz to tak nehroti :)
Member
May 28 2012 09:08am
Quote (mortwatcher @ May 27 2012 10:40pm)
na hlavní stránce máš account recovery, pokud si pamatuješ e-mail na který si to zakládal, tak se ti tam pošle nové heslo, pokud nemáš, tak budeš muset vyplnit formulář ( když máš e-mail tak je to ta druhá možnost, když ne tak ta první možnost )

speeda znám zkusím ho kontaktovat, ale nevím myslím, že jsem to zkoušel před dvěma lety.

Quote (mortwatcher @ May 27 2012 10:40pm)

Jo, vím. Xkrát jsme to zkoušel. Bohužel, když jsem zakládal jsp účet, tak jsme používal jednotlivé emaily acc v dia(dia acc:mulex email: mulex@xxxxx.xxx//pass), měl jsem dřív notýsek se všemi kontakty a emaily. Nevěděl jsem přesně co je jsp a co mám předpokládat, takže jsem automaticky používal moje(špatný)l pravidla z dia.
Quote (Esantin @ May 27 2012 11:53pm)

Ohledně multi acc vím, ale co má člověk dělat, když se mu tohle stane a za první měsíc snahy nic neuspělo. Tenkrát botil kde kdo a snažil si trochu nahrabat. Takže jsem to riskl...
Member
Gold: 10,388.99
May 28 2012 11:35am
Quote (Across @ May 28 2012 04:08pm)
speeda znám zkusím ho kontaktovat, ale nevím myslím, že jsem to zkoušel před dvěma lety.

Jo, vím. Xkrát jsme to zkoušel. Bohužel, když jsem zakládal jsp účet, tak jsme používal jednotlivé emaily acc v dia(dia acc:mulex email: mulex@xxxxx.xxx//pass), měl jsem dřív notýsek se všemi kontakty a emaily. Nevěděl jsem přesně co je jsp a co mám předpokládat, takže jsem automaticky používal moje(špatný)l pravidla z dia.

Ohledně multi acc vím, ale co má člověk dělat, když se mu tohle stane a za první měsíc snahy nic neuspělo. Tenkrát botil kde kdo a snažil si trochu nahrabat. Takže jsem to riskl...

no se to nějak neposere, kolik tam máš fg, že to tak hrotíš? ;)
Member
Gold: 111,749.08
May 28 2012 01:46pm
Quote (Sobcz @ 28 May 2012 18:35)
no se to nějak neposere, kolik tam máš fg, že to tak hrotíš? ;)

nema tam zadny fg, protoze:

1] kdyby tam neco mel (nejakou vyssi castku), tak by to znamenalo, ze musel byt nejakou dobu byt aktivni nebo by se v tom vyznal, tudiz neni duvod si zalozit novy acc
2] dostal bana, pak si udelal novy acc a tedka zjistil, ze stary je unlocked
3] zjistil, ze nejaky cizi a neaktivni ucet ma hodne goldu a chce si ho timto privlastnit :)
4] ani jedna z vyse uvedenych moznosti :)
Member
Gold: 3,000.00
May 29 2012 07:25am
Quote (undead_lord @ 28 May 2012 20:46)

1] kdyby tam neco mel (nejakou vyssi castku), tak by to znamenalo, ze musel byt nejakou dobu byt aktivni nebo by se v tom vyznal, tudiz neni duvod si zalozit novy acc
3] zjistil, ze nejaky cizi a neaktivni ucet ma hodne goldu a chce si ho timto privlastnit :)

Member
May 29 2012 10:20am
Quote (undead_lord @ May 28 2012 09:46pm)

:D nee... Ty mi dva roky nabízíš ten tvůj multi acc... za real :D
Go Back To České a Slovenské Topic List
12Next
Add Reply New Topic New Poll