d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > České a Slovenské > Greetings > Caes
123Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Feb 14 2011 01:52pm
Zdravím všechny hráče CZE channelu.( Theme z Jamese Bonda hraje v pozadí )

Nejdřív bych se chtěl představit. Jmenuju se Dan a žiji v České Republice ( okres Beroun ), a je mi 16 let. Ve hře mě najdete pod nickem Energy_Man.
Kdysi dávno jsem zde hrál pod stejným nickem. Nepamatuju si moc lidí a věřím, že si ani moc lidí nepamatuje mě.

Hráči, které pamatuji: Hero_CZ ^^, Log_in, Asgardi, Shadows99 ( Tu číslici na konci si nepamatuju ), Tatka, Sobcz, Lerak., Nergalka, Enigma, Estix, Thalic, Appendix nebo taky Pupik a nesmím zapomenout na Denisku...
To budou asi tak všichni, co si pamatuju.

Býval jsem, ikdyž né na dlouhou dobu, v klanu GBA ( vůbec jsem neuměl jméno klanu, Guardians of the Black Angels myslím ) a hodně mi pomohl Nergal. Hraje tu ještě ?

Také pamatuji, že mě Hero_CZ považoval za Windowse, když jsem se lognul na acc "Windows." Hehe. Jak jsem viděl, pořád tu ještě "slídí". ^^
! Je mi úplně jedno, jestli toto fórum slouží jen ke koupi / prodeji věcí !

Potrvá to asi tak týden, než seženu Diablo II, a zase začnu hrát. Budu se snažit hrát co nejférověji. Zase rozházim všechny prachy za FG... Goddamnit...

( BTW. ) Šťastný valentýn.
Energy.

EDIT: Teď jsem si přečetl pravidla. A .. no .. umm.. trošku jsem nevěděl, že nadpis musí být česky. Teď to ale nezměním. Oops. Pardon.

This post was edited by Energy_Man on Feb 14 2011 01:54pm
Member
Warn: 20%
Feb 14 2011 02:11pm
Tatka už hraje jenom sporadicky pokud vůbec. Sobcz už ne. Nergalka už ne. Enigma už ne (sem tam se objeví na channelu a mluví s Herem o sexu.. moc pěkný). Hero_cz už málo. Estix to nevim. Thalic neznám. Appendix je minulostí. Pupik neznám. Deniska je v propadlišti dějin. Log_in jen spamuje JSP a hraje WoW. Asgardi taky nehraje. Lerak jo, možná i docela často ale tý osobě je cze komunita jedno. Shadows99 neznám.

Už nemá cenu tu hru hrát. Radši investuj do něčeho co ti přinese profit. Jako jsou drogy, zbraně, obchod s bílím masem.
Member
Gold: 10,388.99
Feb 14 2011 06:13pm
Já i appendix teď smažíme HC .. appendix 24/7, já tak hodinu tejdně :D

e: jinak je divný, že já tě neznám. znal sem akorát Enegery_Viala ;)

This post was edited by Sobcz on Feb 14 2011 06:19pm
Member
Gold: 3,000.00
Feb 15 2011 01:07am
Quote (Energy_Man @ 14 Feb 2011 20:52)

Nejdřív bych se chtěl představit. Jmenuju se Dan a žiji v České Republice ( okres Beroun ), a je mi 16 let. Ve hře mě najdete pod nickem Energy_Man.
Kdysi dávno jsem zde hrál pod stejným nickem. Nepamatuju si moc lidí a věřím, že si ani moc lidí nepamatuje mě.

Hráči, které pamatuji: Hero_CZ ^^, Log_in, Asgardi, Shadows99 ( Tu číslici na konci si nepamatuju ), Tatka, Sobcz, Lerak., Nergalka, Enigma, Estix, Thalic, Appendix nebo taky Pupik a nesmím zapomenout na Denisku...

Býval jsem, ikdyž né na dlouhou dobu, v klanu GBA ( vůbec jsem neuměl jméno klanu, Guardians of the Black Angels myslím ) a hodně mi pomohl Nergal. Hraje tu ještě ?

Také pamatuji, že mě Hero_CZ považoval za Windowse, když jsem se lognul na acc "Windows." Hehe. Jak jsem viděl, pořád tu ještě "slídí". ^^

Potrvá to asi tak týden, než seženu Diablo II, a zase začnu hrát. Budu se snažit hrát co nejférověji. Zase rozházim všechny prachy za FG... Goddamnit...

Energy.

EDIT: Teď jsem si přečetl pravidla. A .. no .. umm.. trošku jsem nevěděl, že nadpis musí být česky. Teď to ale nezměním. Oops. Pardon.

AHOJ WINDOWS! :rofl:
Member
Feb 15 2011 07:28am
Quote (Sobcz @ Feb 15 2011 01:13am)
Já i appendix teď smažíme HC .. appendix 24/7, já tak hodinu tejdně :D

e: jinak je divný, že já tě neznám. znal sem akorát Enegery_Viala ;)

Tak Energy_Viala si taky pamatuju. Hrál často za smittera.

Já osobně hrál hlavně hammera nebo javu.
Member
Feb 15 2011 10:50am
Quote (Energy_Man @ 14 Feb 2011 21:52)

Energy.

tak ja zacnu tim ze hero je porad teplej.
tohle forum neslouzi k nicemu, jenom spam dal nic.
gba smrdi
rada, nehraj to
valentyn taky smrdi

tvl si ted tak rikam proc to vubec ches zacit hrat xD
Member
Gold: 1,116.00
Feb 15 2011 01:40pm
Taky nevím, proč jsem znova začal... Jinak jsem velmi rád, že na všechny si vzpomene, ale na mě se zapomělo :lol: No co už...
Member
Gold: 202.00
Feb 15 2011 02:09pm
asi už taky pudu do věčných lovišť, na oplátku se můžete pokochat mojim acc :D
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Feb 15 2011 03:07pm
jak dlouho jsi to botil?
Member
Gold: 1,116.00
Feb 15 2011 04:41pm