Quote (Energy_Man @ 14 Feb 2011 21:52)
Zdravím všechny hráče CZE channelu.( Theme z Jamese Bonda hraje v pozadí )
Nejdřív bych se chtěl představit. Jmenuju se Dan a žiji v České Republice ( okres Beroun ), a je mi 16 let. Ve hře mě najdete pod nickem Energy_Man.
Kdysi dávno jsem zde hrál pod stejným nickem. Nepamatuju si moc lidí a věřím, že si ani moc lidí nepamatuje mě.
Hráči, které pamatuji: Hero_CZ ^^, Log_in, Asgardi, Shadows99 ( Tu číslici na konci si nepamatuju ), Tatka, Sobcz, Lerak., Nergalka, Enigma, Estix, Thalic, Appendix nebo taky Pupik a nesmím zapomenout na Denisku...
To budou asi tak všichni, co si pamatuju.
Býval jsem, ikdyž né na dlouhou dobu, v klanu GBA ( vůbec jsem neuměl jméno klanu, Guardians of the Black Angels myslím ) a hodně mi pomohl Nergal. Hraje tu ještě ?
Také pamatuji, že mě Hero_CZ považoval za Windowse, když jsem se lognul na acc "Windows." Hehe. Jak jsem viděl, pořád tu ještě "slídí". ^^
! Je mi úplně jedno, jestli toto fórum slouží jen ke koupi / prodeji věcí !
Potrvá to asi tak týden, než seženu Diablo II, a zase začnu hrát. Budu se snažit hrát co nejférověji. Zase rozházim všechny prachy za FG... Goddamnit...
( BTW. ) Šťastný valentýn.
Energy.
EDIT: Teď jsem si přečetl pravidla. A .. no .. umm.. trošku jsem nevěděl, že nadpis musí být česky. Teď to ale nezměním. Oops. Pardon.
tak ja zacnu tim ze hero je porad teplej.
tohle forum neslouzi k nicemu, jenom spam dal nic.
gba smrdi
rada, nehraj to
valentyn taky smrdi
tvl si ted tak rikam proc to vubec ches zacit hrat xD