Ja osobne,kedze mam 15 toho vela neprispejem,ale my,ako rodina davame dooost toho...
Napr nikdy nevyhodime oblecenie...AJ ked je uz male aj setkim maminym kamoskam a tak,tak ide 100% na charitu...
Takisto si kupujeme tie kraviny za 20-50SK,iked dost casto ich davame do decakov ako hracky

...Takze dvojite vyuzitie...
Z takich drahsich veci,co sme darovali to bol asi pocitac,telka a tusim k nej bol aj nas stary,ale este funkcny gauc,nejaky decak ma zrazu obyvacku

...
Iked,sice niesom k tomuto lahostajny,neviem,rpsote bezdomovcov...nemam rad...Nemam rad tich,co zobru cash,ked im odmietnete,tak vas spicuju,ak im date,tak ste ich najvacsi priatel(a moze to byt den po tom,co vas spicovali) a oni hned do krcmy a gogogo...Takich nemam rad...A hlavne mi ich je luto,ale sa nad tim nepozastavujem...
A k zivotnemu stylu:
Sob,si moj clovek...Nechapem preco na mna foco nahuci,lebo mam bordel na stole v SVOJEJ izbe,
ktora je ukrita pred zrakmi setkych...Ved to je moje sukromie...Aj on ma bordel v kolni...A to iste
plati aj o umyvani riadov(nemam umyvacku

),vynasani smeti ci vysavani...Sak to sa porobi,len
nie hned,ale VZDY...tak co stresuju...Lenze,u mna to vzdy dopadne tak,jak som pisal vtom topicu...
PS:Tak isto sry za slohovku a dufam,ze to nikto nezobere ako +1...