d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > České a Slovenské > N Help S Rodicmi,dajte Vase Skusenosti :p > Zvady,hadky,vrazdy,kriminal,smrt...
12Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 57.00
Jul 4 2006 02:33pm
Jak to je u vas?
Jak riesite problemy s rodicmi(po pripade ste riesili tongue.gif )...

U mna ide o toto:

Dosiel som domov ozraty jak doga,ale uplne maximalne,iked som chodil sam,ale aj tak...
Rodicia boli nasraty,klasicky,ako na priemerneho 15rocneho spratka...
Trest je asi taky zatim,ze o deviatej kazdy den doma...
Ale to by slo,nehadam sa o tom,bo v Sobotu potrebujem byt dlhsie,tak to vybalim az potom wink.gif ...
Jak to teda riesite taketo problemy s rodicmi?Konkretne,co by ste urobili na mojom mieste...

A nechcem veci nerealne,hovorte kazdy za seba co by ste urobili,tj ne take picoviny pozvat ne veceru mame,ospravedlnit sa jej,slubit ze budem mesiac makat doma a cistit setko+kytica ruzi+cojaviem co...Iked,to by zybralo,ale je to proste nerealne...

Go Go Go !!!
Member
Gold: 0.00
Jul 4 2006 02:41pm
u mna problemy nie su uz par rokov, nasi si uz zvykli ze raz za cas pridem nad ranom... a co mi povedia..no nic laugh.gif a hadky? klasika...taka italiano family biggrin.gif
Member
Jul 4 2006 04:03pm
Inak,nebolo by odveci,keby ste kazdy dopisali aj svoj vek...
A Killer,jak si to riesil v 15tke? tongue.gif ...

This post was edited by doobik on Jul 4 2006 04:15pm
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Jul 4 2006 04:06pm
v 18 letech neresime u nas doma v kolik dorazim, muzu prijit v kolik chci akorat to musim doma ohlasit popripade jestli prijdu az druhy den nebo v noci atd.

Jinak hadky jsou u nas na dennim poradku, pouze s mamou a to byva vetsinou kvuli penezum cool.gif
Member
Gold: 25,797.87
Jul 4 2006 05:28pm
mam bejt doma ve 2 ale zvisis se to btw
musis si rodice vychovat ja si svou matku vychoval tak ze si dovolim to co zvas nema ani pomysleni
pac sem srandysta
reknu mame di do prdele spekoune a jen se chechtne
btw neznamena ze nejsou nekdy vyjimky je pravda ze to prezenu mamu naseru
a hned v zapeti rozesmeju takze own
bouzel na takovouhle vychovu je pozde
zatim ti radim jim triskat o hlavu to ze de zivot de do predu ze uz vyrustas sice je to proti zakonny ale at se sami zamysli ze se chovali skoro stjne tady je to prave zakazane ovoce wink.gif
Member
Gold: 10,492.50
Jul 5 2006 01:13am
No takovehle problemy v 15ti sem s rodicema mival, ale nestalo se mi ze by mne videli prijit domu opileho, to jsem prisel vzdy kolem 22:00 jak jsme meli domluvene, a rovnou jsem sel spat smile.gif Vetsinou jim spise vadilo to ze jsem chodil kolem tech 23:00 domu a rusil je kdyz jsem teprve dorazil pres tyden, jak chodili do prace, takze jsem musel chodit v 22:00 nejpozdeji.
Momentalne asi uz od 17ti (ted mam 18) jsem se na zadnem casu prichodu nedomlouval, jen jsem rekl kam jdu, a ze prijdu az se skonci. Jinak ani ted se jim nelibi kdyz prijdu domu opily, ale to vetsiou jak vsichni znate provokuje vsechno matka.
Takze jsem na tom asi jako Killer, akorat ze o penize se nehadam, ty po nich na ruzne akce atd nechci, a nekdy se sam nekdo z nich nabidne a da mi 50 kc, jinak si vse cvakam sam.

A presto mam s nima furt dalsi problemy sad.gif

V tvem pripade nevim co bych delal, tenhle problem sem v zivote neresil ze bych mel zaracha, anebo omezene chodit ven. Ale pokud bych potreboval nekde zustat dele, tak bych normalne zasel za rodicema nekdy kdy maji dobrou naladu, treba kdyz sedi u kafe na terase, a slusne se jich zeptal, pokecal s nima o tom co se tam bude dit, kdo tam bude a tak.
Member
Gold: 10,388.99
Jul 5 2006 01:25am
kdyz nemusim pomahat s barakem tak si muzu jit kam chci kdy chci a vysolej kolik chci biggrin.gif
samozrejme ze problemy sou ale snad nic extra... nekdy je lepsi nad tim proste mavnout rukou a nekam vypadnout.
mimochodem OKP se nesmi divat na filmy v televizi po 22:00 ^^ ma to zakazany tongue.gif je na to moc malej biggrin.gif
Member
Gold: 0.00
Jul 5 2006 01:52am
Ja mam Romana a mam terror takze v 22:00 doma.Hmm po lance okamzite domu okolo 7-8 hodiny a kdyz delam neco spatne hned mi to ukaze biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif happy.gif Jinak mam rodice v poho a moc s nema problemy nemam ;p
Member
Jul 5 2006 12:04pm
Quote (Sobcz @ Wed, Jul 5 2006, 07:25am)

mimochodem OKP se nesmi divat na filmy v televizi po 22:00 ^^ ma to zakazany tongue.gif je na to moc malej biggrin.gif

Brutal biggrin.gif ...
No moji rodica su taky old-school vychovany obaja ze zabit...
Napr teraz mi zadelil,ze do 15teho musim byt o deviatej kazdy den doma,potom sa uvidi(chap do 10tej)...
Dost napicu prazdniny,ako sry za vyraz,ale proste tak to je...Mozno to ukecam neskor na cosi typu po desiatej sa budem kazdu polhodinu hlasit abo take neco...UVidim...A este mi dali permanent IP-bann na kupaliska,lebo som si dnes neupratal izbu a fical na kupko....VRAZDAAAAAAAAAAAAA....
Member
Gold: 0.11
Jul 5 2006 12:10pm
Quote (doobik @ Wed, Jul 5 2006, 08:04pm)
Quote (Sobcz @ Wed, Jul 5 2006, 07:25am)

Brutal biggrin.gif ...
No moji rodica su taky old-school vychovany obaja ze zabit...
Napr teraz mi zadelil,ze do 15teho musim byt o deviatej kazdy den doma,potom sa uvidi(chap do 10tej)...
Dost napicu prazdniny,ako sry za vyraz,ale proste tak to je...Mozno to ukecam neskor na cosi typu po desiatej sa budem kazdu polhodinu hlasit abo take neco...UVidim...A este mi dali permanent IP-bann na kupaliska,lebo som si dnes neupratal izbu a fical na kupko....VRAZDAAAAAAAAAAAAA....

Ja ešte moc takéto problémy s rodičmi nemám, mám ešte čas (imo)
a gz^^
Go Back To České a Slovenské Topic List
12Next
Add Reply New Topic New Poll