d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > České a Slovenské > Zacatky N D2? > ;)
123Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 25,797.87
Jun 15 2006 09:39am
jako je rozluckove tema
tak tohle je tema venovane Best friends a tem skteryma ste zacinaly a hrali

Pozor to vse co se bude psat by melo by delsi jako takovy mali pribeh

ja treba mel d2 bez datadisku hral sem singl to sem hral necelej rok pak sem dostal k narozkam <je to dost let asi tak 3roky back>
pak sem teda dostal k narozkam ten LOD od strejdy kteryho to nebavilo asi tak po 6 mesicich asi tak v unoru 2005 sem poprvi opnul bn
byl sem lama......mno....uz sem ale mensi xD vysmivali se mi ofc sem se ptal co je to tp pp plz atd pak sem se naucil zakladni pojmy atd mimi vzore co sem byl na chanelu byly okp,hero,zero,radmag,spoogy,nemesis toho vzdy videl na hc a pro me to bylo nepochopitelne sem si myslel ze je to nakej pk a ale je to good typ
a jagga accs<gotosky,gotoski,furyoz>
pred temhla sem mel a budu mit vzdy velky respekt na konci minuleho leaderu sem se dopracoval k svemu hotu 30 xD to byl max co sem zvladl pak sem se mi povedlo se trosku vic bavit z ti herem spoogym zerem
a hero,zero si ze me utahovali ze sou brachove xD to byly casy.... pak sem si zalozil klan LDBN a rozjeli sme new leader a bum easy map pwned me and 3/4 clanu mesic prestavaka a sledovani vse z opnu se zerem herem okp troyer atd co dostali bannana wink.gif
zajimave ze tak 3 mesice po mem startu sem videl v jedny hre nick smrdupan a sem se mu zacal chechtat sme se zacali bavit a vylezneho ze je to kamos co semnou chodil na zakladku a jeho mama byla moje vychovatelka v druzine byl to Koli
po bannu sem se rozjel nabitej new vedomostma zacal sem s acc LDBN ale zjistil sem ze se klan rozpadl
pak sem zacal massovat chary pomohly mi me znamosti s klanem error bez nich nedokazal mit eni tak rychle nejvetsi diky listerovy fakt jeden z nej kamosu hoodne pomohl pak sem mel i ve fl spoogy,hero uz sem se snima bavil s mejma vzorama wink.gif velice potesujici pak mf a zjistovani trosku pvm a pak sem potkal acc DaD_hammer <dessa,defo> ten mi dal par baalu sme pak chodili casto na baali ze zecatku me moc nechtel mit ve fl ale ted se mame normalne wink.gif a jemu taky diky bez nej by muj pala nemel 95 hoodne kamosu mam a to je zaklad ktomu abyste neco dokazali wink.gif pak sem se lognul na jsp pak sem se zacal venovat chvilku hc potkal sem vikyho rada a stema sem se trosku zacal bavit od rada sem vzdy jen sockoval at ma sem potkal tomase<nemesis> wink.gif a pak sem se zcal venovat pvp ...a uz se dostavame do soucastnosti ted se ucim pvp a premejslim jak rozjedu new leader

podle me tyhle ty pribehy by mohlù napsat kazdy wink.gif je to pjekne vedet jak kdo zacinal kdo mu pomohl atd wink.gif
osbne dekuji za vsechny prispevky podle me je to velmi zajimave
btw :tady bude chyb jak nasr.... ale me to nes.... wink.gif btw tohle byla skracena verze
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Jun 15 2006 09:52am
Member
Gold: 10,388.99
Jun 15 2006 09:58am
No ja sem zacinal taky nejdriv na singlu a semtam sem s modemem chodil na open battle net ^^. Kamosi ze tridy meli chello tak parili na bnetu a ja sem byl strasne nasranej ze nemuzu hrat s nima... Pak prisel net a ja sem se vrhnul na bnet !! A protoze muj nejlepsi kamos i v RL hral jen HC taxem se taky vrhnul na HC.. V podstate sem nikdy nehral SCL protoze to pro me nema stavu nejspis.. PVM na SC by me fakt nebralo .... V tudle dobu sem potkal par lidi -> ale asi me neoslnili natolik abych si jejich nicky zapamatoval biggrin.gif No pak sem potkal Stezaka a tak sme se skamosili ... Pak byl konec Ladderu a ja sem s tim svihnul... Na tendle ladder sem prisel nekdy pred Vanocema a kdyz sem znova potkal Stezaka bylo to jasny biggrin.gif .. taky musim rict ze periferne s tim se me Macek s OKP snazili natlacit na SCNL na PVP .. ani nevim proc to delali ^^. No tak sem si teda udelal Kozatku a sharoval sem se Stezakem a to byly asi nejlepsi leta ^^. Zalozili sme HTL (Happy Tree Lesbas -.- ) kde byl i Blasphammer a Brk -> zdrawim ^^. Paxe to vsechno nak rozpadlo a ja sem skoncil s HCL a odesel na ten odpocinek co sem tu avizoval -.- Mezitim se uskutecnili dalsi pokus natahnout me na SCNL a to vznikla Pipinka.. smile.gif No nedavno me ty dva mamrdi natahli k nim do sharovani takze sem jim prodaval veci a semtam hral s nima s Pipinkou... No a ted ty dva pro me nejlepsi drevaci na bnetu skoncili a me spadlo do klina cely jejich jmeni.... a tedka fakt nevim co s tim tipuju ze tak 1k fg utratim a zbytek nak zachovam az si to rozmyslej ^&^

No to je asi muj pribeh -> musim rict ze sem potkal spousty jinejch lidi ale zminil sem jen ty tri nejblizsi (Steza, Macros, OKP)

PS: taky musim rict ze Kozatka je Radova nocni mura -> porad si preje aby ripla protoze prezila jeho paldu biggrin.gif
Member
Jun 15 2006 11:42am
killere ani ne to je mysleno jako pribej hrace wink.gif
jj poutavi pribeh sobe diky wink.gif

This post was edited by Lua on Jun 15 2006 11:44am
Member
Gold: 1,116.00
Jun 15 2006 12:01pm
Luo good topic, Killere ty se do nej nenavazej - to muzu jenom ja... na chyby seru, ale trosku si rejpnu - v topic name melo byt Na wink.gif ale uz toho nechame ok? uz me to nebavi

Moje zacatky se datuji v roce 2k (nonexp)... To jsem se zacal celkem dost bavit se Stovickem (muj BF az do roku 2003, a good friend doted) a ten hral s tatinkem D2 po LANu tak jsem dycky faral u nich, Ja pala (Zealot) Stovik Ama a Rod (jeho tatik) mel nekra mno a tak to slo do vydani LOD kdy jsme zacali hrat po netu... tehdy jsme byli vsichni 3 Lamky a to hodne velke tak to slo 2 roky (+- ted nevim) do vydani 1.10 kdy jsme si rekli ze to zas bude nejaka uzasna pi**vina (to jako Ladder - uz vite proc nemam rad ladder? ) a skoncili jsme... tehdy byl net plny good kamosu (na klan DOX si asi sotva nekdo vzpomene, ale musim zminit Fantasmase (byl jsem mu na svatbe) Bedase (ten me malem utopil pobliz Jindrichova Hradce) a spoustu dalsich) a nikomu nevadilo ze je nekdo lama... mno ale to skoncilo a pak pres rok nic... a vratil jsem se na 1.11 a koukam vsechno je jinak: anni, torche, itemz, wtf, co to je rikal jsem si? mno a pak jsem postupne zacal potkavat kamose: Kutler, Jolrog, Mulky, Slima (se kterym jsme si potom "Vymenili" acc), Haxxe, Sasy a dalsi... mno a to uz se hodne blizime k dnesnim dnum, od te doby jich dost skoncilo a pribyli novi, ale jinak je dulezite ze furt zijem ne?

In memoriam: GTR: Misty, Bary, Indy, Hutrege a mozna jsem nekoho zapomel...

edit: Big THX to Kutler, kterej me vymenil prvni Eni, Hoto a pomohl mi sehnat zbytek hammer stuffu... sice mi to pak ukradli, ale nejak me to nastartovalo do hrani, bez nej bych nebyl tam kde jsem ted (pokud se to tak da rict)

This post was edited by MrReaper on Jun 15 2006 12:02pm
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Jun 15 2006 12:58pm
Mno tak bych mohl taky neco pripsat. Zacatky se datuji okolo roku 1999
kdy jsem dostal od kamose orig D2 v 1,07 , hral sem asi tejden, po ty
dobe jsem to odinstaloval s domenim ze to je uplna blbost. D2 jsem
nainstaloval znovu s prichodem LOD ktery jsem mel taky vypaleny, zacalo
me to bavit a postupne jsem zacal chodit na cesky xchat d2 mistnost.
Tam jsme hravali kazdy vecer pvp po IP adresach ( ja tehdy s 56 kb
modemem), To bylo na rozmezi 1,09-1,10. To jsme duelili s lidma jako
Saesa, Zoidfard, Zvondi a Jorg. Take jsem se v tu dobu dostal do sveho
prvniho klanu , Soap Bubble (klan assassinek). Takto jsem hraval asi
rok, a vse se zmenilo s koupenim internetu k nam domu. Hned jsem bezel
do Globusu pro LOD cd a vlezl jsem na BN. Z xchatu jsem znaval Matyska,
takze ten mi dal prvni rush a i nejake veci do zacatku (dekuji). Dale
jsem hned prvni den potkal Raketku, ktery mi dal take nejake sracky:D
. Samozrejme jsem zacal MF jinak to neslo. Jeste ten den vecer jsem se
seznamil s mym kamaradem Melem. Spolu jsme chodili hlavne kravy:).
Jiz od zacatku meho prichodu na BN jsem mel jasno: chci hrat euro-pvp.
Postupne jsem splnoval svuj cil , nalezl jsem legit 3/20, gamble gosu
tiara. Takhle jsem si postupne shanel veci pro svoji FB socku (RIP
Eleanorin). Znovu se zapojil Raketa, ktery me se vsim seznamil. Moje
prvni hra v euro-x:D. Kde jsem se nahodou seznamil s dobrym kamaradem Maksem, ktery je respektovany ep hrac. Ale bylo nas hrozne malo. Jen tri.
Pak
jsem se seznamil s Tebim, ktery rozprodaval svoji ladder amku a hrali
jsme spolu svuj prvni tour ( lol). Tebi zrejme dotahl nejakeho nooba z
gwodu, ktery si rikal Zero. Nejak jsme spolu obcas neco prohodili
ohledne pvp, protoze Zero vypadal , ze ma stejny cil jako ja. Jenze
Zero hral ladder. Nastesti byl chytry a ladder majetek rozprodal a
nakoupil za to NL. Stalli jsme se nejlepsimi kamarady, a to urcite trva
dodnes. V tu dobu jsem hraval Foh/smite palu. Majetek jsem mel vice nez
slusny okolo 60 scs nastradano. Najednou me nekdy zacal otravovat
navraceny *Unknown_spirit , zacali jsme se spolu bavit a pote se stal
nas spolecny kamarad (OKP). Takto jsme spolu hrali na SCNL do konce
ladderu. 1 . den noveho ladderu jsme hrali jako divi, jenze okp a maks
dotahli Easy map, takze jsme si to nainstalovali jako naivky, ze to jen
obevuje mapu. Jake bylo nase zdeseni druhy den. Nasledky znate. Banan
na par mesicu a ja chtel s diablem skoncit. Nastesti mi kamaradka z
Danska pujcila svuj cd key a ja mohl hrat znovu, ale bez majetku. Zacal
jsem tedy hrat necra, protoze byl nejlevnejsi. Postupne jsem zase
postupne zbohatl a mohl jsem se EP venovat naplno. Se zerem se z nas
stal nerozlucitelny 2v2 team, at uz Foh+fb , Barb + nec, Ama+nec. Charu
jsme vystridali opravdu mnoho. Ale ja uz hraju necra od zari 2005 s
jednou prestavkou , kdy jsem hral assku, ale bez necra jsem nemohl
hrat. Posledni dobou jsem zacal expandovat na SCL , kde se mi zdaji
veci levnejsi a tak jsem si postavil peknou Orb socku, kterou si
schovam na SCNL. Svych xx kamaradu cizincu zde nebudu zminovat, protoze
je stejne neznate, takze by to nemelo zadny smysl.
Diablo hraju na BN asi 1,5 roku a doufam, ze jeste brzy nequitnu.

I will not forget Zero

This post was edited by Killer111 on Jun 15 2006 12:59pm
Member
Jun 15 2006 01:12pm
diky vsem co napsali a vyzivam vic lidi aby sem dali svuj pribeh chci aby to byl uspesny topic
taky zamer byl aby se nektere pribehy pojily atd je to i celkem zajimave takze nazhavte prsticky a jedte
bez ohledu na vsechno se mi to desne libi takze nebudte lini a kazdej sem hodte svuj pribeh sup!!
Member
Gold: 2,626.52
Jun 15 2006 01:13pm
DIABLO II Classic

Mno.. Takze zacalo to tim ze jsem si nekdy koncem roku 2001 - zacatkem roku 2002 koupil D2, samozrejme classic, takze jsem hral singla jak ztrhanej tongue.gif
To ale skoncilo s prichodem netu, kterej jsem mel pouze u taty, tzn ze jsem hral na netu jen o vikendech nebo tak.. na Classicu, dostal jsem se do klanu: http://www.archangels.wz.cz tam jsem pobyval dlouhou dobu, hodne dlouhou dobu.., potkal jsem tam hodne dobry lidi, kteri o D2 vedeli x krat vic nez ja, jednim z mych BF byl zakladatel klanu, Auditor aka Noblhoch, uvidite tam na strankach. Dalsim kamosem se stal Mojekouzelnice (Ice, Icetouch), s tim jsem v kontaktu jeste i dnes stale. Po prichodu 1.10 jsme si vsichni rekli, jak je to zkurvenej patch a vsichni skoncili s hranim D2, takze ja taky samozrejme.. Nekdy v dobe, kdy jsem pusobil v klanu, jsem si koupil i expansion, protoze rozliseni 640*480 se vazne nedalo vydrzet smile.gif
Pak jsem se po delsi dobe vratil na D2 zpet uz s mym skvelym netem (GPRS ) a zkusil jsem Diablo II classic s 1.10 tam jsem potkal lidi jako je PaceyWitter, PetrTab icon_pointr.gif bratri, dale Erika a dalsi, jestli si je jeste nekdo z vas pamatuje teda.. to byla doba, kdy jsem scammoval v tradeokne

Zlaty casy:
I Offer Gull dagger
ok, I offer 5ps, is it ok ?
okok, blikani s gullem pak switch za magic dagger a thx, leave game ;DDD
(pro ty neznale, ps = perfect skull, platidlo v tehdejsich dobach na classicu )
Member
Jun 15 2006 01:15pm
DIABLO II LoD

Nezlobte se, ze to tu zde bude prehazene, ale rovnal jsem to podle toho na co jsem si vzpomnel jako prvni.. takze nekritizovat za to ze to neni rovnane podle postupu casu, ale podle mych vzpominek.

Pote nastal rok 2004 to byla tzv nejlepsi leta, tam jsem se opetovne potkal s lidmi jako je PetrTab, PaceyWitter. Jednim z NEJLEPSICH, ale vazne nejlepsich lidi byl Sitar(Tom) a jeho pritelkyne Alena, ten me naucil tolik veci o D2, sice to nebylo o duelech ale o PvM jsem vedel vse, na svoji Eni jsem si vydelal jen pomoci hf runu tenkrat, samozrejme jsme meli vice cdkeyu, jinak by to tak lehce neslo ze jo, ale proste jeden z nejlepsich lidi, ktery se me na lodu ujal i jako lamy.. Potkal jsem tam dalsi hromadu v te dobe skvelych lidi, jako je napriklad: M4ster pro lidi, kteri ho znaji jeste dnes mozna pod jmenem Sutech, ale to byla takova fraska, ze zemrel, etc.. nebudu to tu popisovat byl to hnus kterej rozhadal me a Carodeje, tak ze jsme spolu asi x mesicu nemluvili, dokud se to neobjasnilo a nakonec se mi Caro omluvil.. Carodej = Anubis, FakYo, FakYa, mozna znate z channelu (dlouhych noci atd..), Martina s tou jsem se nejak vic neznal, parkrat jsem s ni hral,ale to bylo tak vse, ale vim ze byla vcelku v pohode a taky se na me nasrala kvuli te frasce s Masterem.. (kdo znate mastera nejak vice, tak.. nebudem to tu rozmazavat mno) Pote Carodej, ten zustal friendem i dodnes tongue.gif dlouhy vecery plny chatovani, taky jsem se pri tom naucil vcelku rychle psat na klavesnici Samozrejme nesmim zapomenout na Radmaga Dale lidi, na ktere bych nemel zapomenout jsou Hero - s tim jsem se seznamil jako s prvnim clovekem na LoDu, Lerak - s tim nam to vydrzelo dodnes^ nemusim ani povidat, ty doby jak jsme oba hrali pres GPRS, on je mel dokonce sdileny s 3mi lidmi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif pingy 3k EZ PK smile.gif, Leri patril do tzv klanu SGL tongue.gif tam byli dalsi lidi, se kterymi jsem se znal nejak vic, napriklad Ghostr - BUZNA ;D ne vazne nevim co sem napsat, Sue-Tanaka - tt, mno co napsat ^, v poho clovek, kterej byl do D2 taky vcelku dost zazranej..Maikie.. co rict mno zkratka pica, co si myslela ze bude krast ingame, jenze pak se nechala izi okrast v tradeokne tongue.gif Pak jsem poznal lidi jako je Sonny, Midar a dalsi.., pro ty kteri je znali az pozdeji, tak ti zalozili Worm clan Midar(Radim, Worm-M), Sonny (Worm-S), mozna nekdo z vas k nim taky patril smile.gif) .

This post was edited by unknown_spirit on Jun 15 2006 01:33pm
Member
Jun 15 2006 01:17pm
V te dobe, kdyz jsem se zacal zajimat i nejak vic o dueleni a timpadem i trade tak jsem potkal Herugurtha na Trade Channelu tongue.gif casto jsem byl jednim z tech pub zdroju, od kterych heru nakupoval ty veci jako je nosferatu, mavina helmy etc za pakatel^ ale to uz se zacinalo blizit dobe, kdy hodne lidi prislo na D2JSP, pamatuju si jeste hodne zive bn forums a dalsi lidi jako je Fr0sig, Jaytay[slag], pozdeji jsem tam potkaval i tebiho ale Heru si tam udelal hodne silny jmeno, pozdeji hlavne svym Trusted listem smile.gif S tebim jsem se seznamil, v dobe kdyz prisli new rws, preci jenom Despota_PvP barb s phoenixem, death a botd / beastem byl vazne gozu s full invem psn charmu smile.gif) V dobe kdyz prisli new rws jsem mel jako prvni cech postaveny faith v GMB, jako prvni jsem ho stavel a tak jsem ho slozil i perf dokonce.. prodal jsem ho asi za 8hrs, coz jak jsem se pozdeji dozvedel byl totalni crap, oproti tomu co jsem mohl dostat, ale co, tak jsem si postavil Asn (Unknown_Spirit), ktera vyownila na scl hodne lidi v pubu, dal jsem se do kupy s gremlinem, mam na mysli kamaradstvi atd.. Zucastnili jsme se pub turnaje na bn forums, ktery poradal jay a jako odmeny byly jim osobne nadupovane hrs^^ takze se nas dost lidi balo a tak proti nam nastoupil nejsilnejsi tym co mohl, dost jsme tam rupli, ale bylo dobry ze i jeden duell jsme hrali s vitezi celyho turnaje smile.gif) Gremlin mel v te dobe necra Pupil a od toho vznikl tebiho char Anti-Pupek biggrin.gif ktery ted casto traduje smile.gif pak prisli na radu boty a dalsi veci.. Treba ja delal config yambu pro kdekoho.. napr.: pro Leraka, ghostra, sue-tanaku, gremlina a dokonce i tebiho, ano i tebi botoval, ale jen do te doby, dokud mu nevykradli acc smile.gif Avsak nesmim zapomenout na Malika, ktery me vlastne uvedl do bn forums a do IRC @ quakenet #diablo2.trading tam pozdeji prisel i tebi a tam se to vydelavalo.. vid tebi ? smile.gif sice v malym, ale stejne.. Pote prisla doba, kdy se D2 stalo zase boring.. predal jsem svoje accounty Lerimu.. ale to vime jak to dopadlo, nebudu to tu taky rozvadet ale kazdej o tom vime sve, ale jak si to ted vse uvedomuju, tak je mi to jedno ze se to tenkrat stalo mno.

Pote prisla doba kdy jsem zacal hrat Knight Online potkal jsem tam spoustu skvelych lidi, posleze jsem se dozvedel ze vetsina z nich hrala D2 kdysi taky.. Na Knight Online me privedl Lerak a i misto v tom klanu mi zajistil, takze to byly taky skvely asi 4mesice hrani, nez me zabanovali na 30 let tongue.gif

Jak skoncilo Knight Online.. tak jsem se vratil zpet k D2 (cervenec - srpen 2005) tot je posledni etapa, ve kterej jsem hral D2. Mezi prvni lidi, ktere jsem potkal byl Zero, Killer(Troy) a taky me potesilo ze jsem potkal zase tebiho , ze i po te dlouhe dobe ho hrani neomrzelo a hraje dal, takze jsem zacal hrat NL a dotahl jsem to tam kam jsem to dotahl mno.. Dal uz to znate z rozluckoveho topicu a uz to nebudu dal popisovat, protoze uz takhle na IRC vsichni rikaji ze to bude dlouhy jak svina a nikdo to nebude cist.

takze KONEC

Edit: Sorry about 3 posts, but I cannot use all the emoticons in one, and It was needed to post all the emoticons.
Dont Close this topic, Just because of me, You can give me warn, but dont close this.

This post was edited by unknown_spirit on Jun 15 2006 01:36pm
Go Back To České a Slovenské Topic List
123Next
Add Reply New Topic New Poll