V te dobe, kdyz jsem se zacal zajimat i nejak vic o dueleni a timpadem i trade tak jsem potkal Herugurtha na Trade Channelu

casto jsem byl jednim z tech pub zdroju, od kterych heru nakupoval ty veci jako je nosferatu, mavina helmy etc za pakatel^ ale to uz se zacinalo blizit dobe, kdy hodne lidi prislo na D2JSP, pamatuju si jeste hodne zive bn forums a dalsi lidi jako je Fr0sig, Jaytay[slag], pozdeji jsem tam potkaval i tebiho ale Heru si tam udelal hodne silny jmeno, pozdeji hlavne svym Trusted listem

S tebim jsem se seznamil, v dobe kdyz prisli new rws, preci jenom Despota_PvP barb s phoenixem, death a botd / beastem byl vazne gozu s full invem psn charmu

) V dobe kdyz prisli new rws jsem mel jako prvni cech postaveny faith v GMB, jako prvni jsem ho stavel a tak jsem ho slozil i perf dokonce.. prodal jsem ho asi za 8hrs, coz jak jsem se pozdeji dozvedel byl totalni crap, oproti tomu co jsem mohl dostat, ale co, tak jsem si postavil Asn (Unknown_Spirit), ktera vyownila na scl hodne lidi v pubu, dal jsem se do kupy s gremlinem, mam na mysli kamaradstvi atd.. Zucastnili jsme se pub turnaje na bn forums, ktery poradal jay a jako odmeny byly jim osobne nadupovane hrs^^ takze se nas dost lidi balo a tak proti nam nastoupil nejsilnejsi tym co mohl, dost jsme tam rupli, ale bylo dobry ze i jeden duell jsme hrali s vitezi celyho turnaje

) Gremlin mel v te dobe necra Pupil a od toho vznikl tebiho char Anti-Pupek

ktery ted casto traduje

pak prisli na radu boty a dalsi veci.. Treba ja delal config yambu pro kdekoho.. napr.: pro Leraka, ghostra, sue-tanaku, gremlina a dokonce i tebiho, ano i tebi botoval, ale jen do te doby, dokud mu nevykradli acc

Avsak nesmim zapomenout na Malika, ktery me vlastne uvedl do bn forums a do IRC @ quakenet #diablo2.trading tam pozdeji prisel i tebi a tam se to vydelavalo.. vid tebi ?

sice v malym, ale stejne.. Pote prisla doba, kdy se D2 stalo zase boring.. predal jsem svoje accounty Lerimu.. ale to vime jak to dopadlo, nebudu to tu taky rozvadet ale kazdej o tom vime sve, ale jak si to ted vse uvedomuju, tak je mi to jedno ze se to tenkrat stalo mno.
Pote prisla doba kdy jsem zacal hrat Knight Online potkal jsem tam spoustu skvelych lidi, posleze jsem se dozvedel ze vetsina z nich hrala D2 kdysi taky.. Na Knight Online me privedl Lerak a i misto v tom klanu mi zajistil, takze to byly taky skvely asi 4mesice hrani, nez me zabanovali na 30 let

Jak skoncilo Knight Online.. tak jsem se vratil zpet k D2 (cervenec - srpen 2005) tot je posledni etapa, ve kterej jsem hral D2. Mezi prvni lidi, ktere jsem potkal byl Zero, Killer(Troy) a taky me potesilo ze jsem potkal zase tebiho , ze i po te dlouhe dobe ho hrani neomrzelo a hraje dal, takze jsem zacal hrat NL a dotahl jsem to tam kam jsem to dotahl mno..
Dal uz to znate z rozluckoveho topicu a uz to nebudu dal popisovat, protoze uz takhle na IRC vsichni rikaji ze to bude dlouhy jak svina a nikdo to nebude cist.
takze
KONECEdit: Sorry about 3 posts, but I cannot use all the emoticons in one, and It was needed to post all the emoticons.
Dont Close this topic, Just because of me, You can give me warn, but dont close this.
This post was edited by unknown_spirit on Jun 15 2006 01:36pm