d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > České a Slovenské > Rozluckove Tema
12318Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 33.48
Jun 12 2006 05:10pm
Podobne jako zde mame tema pro novacky, kteri se tady na d2jsp objevi poprve - nebo se objevi poprve alespon na Ceskem foru d2jsp, je zde i topic pro Ty, kteri svet diabla / d2jsp opousteji. Dejte o sobe vedet - uvadet duvody, proc koncite, je optional. Stejne tak se nezapomente zminit o svych kamaradech apod. Casem by to melo byt neco jako kniha navstev a historie toho, kdo tady byl a kdo to byl smile.gif
Pravidla pro tento thread:
1) nezebrejte o veci u lidi, kteri konci. Nechte na jejich svobodnem rozhodnuti, komu sve pozustatky predaji.
2) spamujte on-topic a jen v pripadech pokud nechcete rict jen 'cu' apod. (kvuli podobnym klidne zalozte dalsi thread, ocekavam ze tohle bude sticky)

No a aby se vam nezdalo, ze je tenhle topic tak nejak zbytecnej spam, tak zacnu - koncim.

Konkretni duvody uvadet nebudu - jen obecne - duvod proc koncim je d2 samotne, ne neco, co by mi treba branilo hrat apod.

A ted co se tyce lidicek, ktere jsem na bnetu poznal, se kterymi jsem hral nebo jenom tlachal icon_pointr.gif
Matysek - privedl me do sveta PvP a vzdy ochotne pomohl jak jen mohl (at co se tyce d2 knowhow/ ve hre nebo s cimkoliv jinym), na Tebe nezapomenu.
Linchpin - muj bratranec, pred necelymi dvema lety jsme nezavisle na sobe zacali hrat d2 na bnetu - spolu jsme si d2 koupili kdyz vyslo a tehdy ho hrali jen single.
OKP - co dodat biggrin.gif proste OKparan, musim rict, ze s nim jsem toho nahral a vubec - realizoval se ve svete d2 - naprosto bezkonkurencne nejvic.
Sobcz - proste Sob. Hyper ultra super weak-mind laugh.gif Teh itam ownzor.
Jira - Kamos z HCL z casu, kdy jsem zacinal. Koncil relativne kratce na to, co brzy po rebuildu po ripu znovu ripnul, kdyz svym barbem protahoval asi 7 kamosu vcetne me. (Na normal, CS, IM ph34r.gif )
thebiss - Proste jenom dalsi zbohatlik po resetu ladderu wink.gif Pohoda clovicek, vyjimecne trading skillz
radmag - Do resetu ho znam jenom jako boona HowlingRock co porad postaval na channelu. Po resetu idloval na channelu s vic charama biggrin.gif Nevylecitelny ladderista s uletama na hcl.
quinny - Trosku zvlastni, ale sympaticky clovicek. Celkem jsem se s nim mijel mezi hc/sc ladder/nonladder, vlastne - neustale. smile.gif
viky - Pohoda clovicek.
nighthag - Clovicek ktery me zasvetil do PWE a jinych taju d2. Ve hre jsme se potkali bohuzel jen kratce.
maks - PvP skillar ;c 'spect.
rakiii - raketa no, co dodat, kdo nezna, nezna.
a.jey - teh lucker. laugh.gif
killer111 - Louskacek smile.gif libi se mi, jakym stylem stavi pvp chary - co se tyce jejich celkoveho vybavovani a jak je schopen v kratkem case prechazet mezi charclassama.
na koho jsem si nevzpomel, na toho jsem si nevzpomel.

Mejte se tu vsichni fajn,
macros (maciq)

This post was edited by macros on Jun 12 2006 05:15pm
Member
Gold: 2,626.52
Jun 12 2006 05:11pm
Takze jo mno, je na case prestat s D2, protoze ta ztrata casu je strasna.. a uzitek temer zadny nehlede na to ze uz zacina byt i nudne.
Takze hralo se mi s vami dobre a nemel bych opomenout Best friends ktere jsem tu na D2jsp / D2 potkal a dlouho se s nimi znal/hral/chatoval .

Jsou to:

Macros - kamos, se kterym jsme si rozumeli v hodne vecech a stale si rozumime.

Sob - Mamrd, ne ted vazne kamos, se kterym je vzdy fun. smile.gif

Thebiss - Tradezor, dueller, proste dalsi clovek, se kterym si rozumim.

Lerak - Special clovek, ktery ma podobny typ humoru jako ja a spolu se zname jiz nekolik let..

Radmag, NestorQuinn, Dobro (Viky, Sentinel4), Herugurth, EGY - My se zname dele nez 2 - 4 roky, proste lidi, kteri jsou v pohode a zkratka stale si mame o cem povidat.

Killer, Zero - Lidi, se kterymi jsem se seznamil na zacatku teto sezony (cervenec - srpen 2005) my vime jak jsme si pomahali.. Sice posledni dobou jsme nasli par temat, ve kterych jsme se neshodli, ale tak to nekdy byva.

Saesa - Dalsi old skuuler smile.gif mno proste ty casy na 1.09 etc.. to by bylo na dlouho.. tongue.gif

Hero_cz - Clovek, se kterym jsme zacinali na BN

A samozrejme vsichni z CZE/SVK fora.

Vsechny prosby o donate jsou marne, protoze vsechen nas majetek dostava Sob.

Nevim, co bych zde dale psal..

Timto se s vami loucim, mozna budu navstevovat forum + budu na IRC, ale na d2 me neuvidite vubec a pokud nekoho uvidite na nasich accountech, bude to Sob.

Cya All. hand.gif
Member
Gold: 1,876.00
Jun 12 2006 05:49pm
bawling.gif bawling.gif bawling.gif bawling.gif bawling.gif bawling.gif bawling.gif

Ja jsem sice prestal hrat na BN uz od Noveho roku, protoze na duely-exp-mf-runs-chat aj uz nemam cas, ale na d2jsp jsem chodil, chodim a chodit vzdycky budu.

S obema se mi dobre hralo a skoro ve vsem jsme si rozumeli, myslim ze to tak i zustane. Je cest byt na seznamu lidi, na ktere budete vzpominat smile.gif
Takze hodne stesti a tesim se, ze se na D2jsp i ICQ uvidime, ikdyz uz v mensi mire.
Member
Gold: 4,965.00
Jun 12 2006 09:09pm
Matysek - privedl me do sveta PvP a vzdy ochotne pomohl jak jen mohl (at co se tyce d2 knowhow/ ve hre nebo s cimkoliv jinym), na Tebe nezapomenu.

CHVALME TOTO MENO .....^^

Nieje ziadne dobre slovo co by dokazala vystihnut dobrotu, ochotu na tohto zazracneho chlapca tongue.gif

BTW takties som skoncil...ako kazdy zavyslak po n rokov (od vydania samotnej hry)

dovod
-praca
-priatelka
-skola
------------
no time 4 d2

GL
Member
Gold: 25.00
Jun 12 2006 11:55pm
Hodnì štìsti všem do života co skonèili( ale mi vime že se brzy vratite v plne sile ^^). Jinak mi bude po tobe smutno okp bawling.gif bawling.gif
Member
Gold: 10,388.99
Jun 13 2006 12:01am
Mno ja sem teda fakt docela smutnej. Sice se muze zdat ze sem si isi vydelal celkem dost fg ale vo to tady fakt nejde. Musim rict ze tydle dva døeváci mi byli ze všech lidí na bnetu nejblíž. Doufám že tu poøád budou, aby mi poradili protože poøád se v tom svìtì D2 úplnì neorientuju smile.gif. Achjo vy dva døeváci byla s váma fakt prdel -> hlavnì na skypu biggrin.gif
dodatek: OKPho naownila na skypu moje ségra biggrin.gif
Member
Gold: 4,054.00
Jun 13 2006 01:12am
sice sem tady kratce chlopi.ale nezbejva mi nic jineho nez poprat gl. wink.gif
Member
Gold: 2.36
Jun 13 2006 02:33am
do mesice jsou zpatky, jinak gl
Member
Gold: 57.00
Jun 13 2006 05:28am
Konec s b.,netom kvoli nude...A ludia?No vacsinu aj tak nepoznate,ale... :

Gemini aka DieOnCommand icon_pointr.gif Gosu to clovek,urcite jeden z najlepsich spomedzi slovak,ale nie co sa tyka veci/skillu(iked aj tam;) ),ale aj ked bol vcelku dobry hrac,nebol namysleny jak vacsina slovak co maju majetok nad 10HRs...Pomoze,poradi,neni sebec...Aj ked ma poznal si mesiac,v pohode mi pozical Enigmu kim som si vlastnu dovolit nemohol...A to bol len priklad...Je to fakt jeden z najlepsich spomedzi slovakov....

Kosty aka KrazyKow icon_pointr.gif Hram snim od zaciatku ladderu...Cely cas sme hrali spolu...Vzajomna vypomoc,spolocne muly...Proste kamos...Navzajom sme si zicavali veci,davali free co kto nepotreboval,rushovali sa a tak...Kamos...

Gaspi,Rudy,Zwyk,Skeletoff,Richie,Mofo,Vlasac...Vsetko dlasi ludia,s ktorymi sa dalo hrat...proste normalny hraci...
A PS:Urcite s D2 zacnem od new ladderu,takze to neni az tak rozlucenie Buhehe blink.gif...
Member
Gold: 1,116.00
Jun 13 2006 05:51am
Cu in D2 Heaven (or Hell? laugh.gif ) doufam ze nespustite vlnu Odchazejicich, nevim co bysme tu pak delali wink.gif
Go Back To České a Slovenské Topic List
12318Next
Add Reply New Topic New Poll