Quote (Wourly @ Mon, 17 Nov 2008, 15:08)
Nechci spamovat, ale tohle mě prostě nasralo
1. Jakej debil mě reportnul, kvuli komu se to zavřelo? Ten topic nebyl spam. Včera jsem mohl mít 10%.
2. MrReaper je namyšlenej kokot, co si o sobě myslí, že když reportne pár Nipíkovejch topiků, tak že je národní hrdina a všichni ostatní mu salutujete.
1. Já to nebyl, reportuju jenom opravdu extremni ko**tiny, coz jsou tvoje topicy malokdy (ted si pridam dalsiho nepritele, ale rekl bych ze hned za Nipikem vede Kebs a jeho flamy).
2. Ano, jsem namyšlený kokot a ano myslím si o sobě že jsem národní hrdina a ano, jsem rád že mě soudíš aniž si se mnou kdy mluvil, protože já jsem udělal totéž u Nipíka a myslím, že jsem se v jeho případě nemýlil. To že mi ostatní salutují je jejich věc, já se o to neprosil, i když uznávám, gratulovat k tomu sám sobě bylo poněkud narcistické.
Quote (Enigmma @ Mon, 17 Nov 2008, 15:14)
ehm... wourly... mam rada nektere tve topici fakt.. ale... MrReapera se musim zastat.. To ze reportnul Nipikovy topici mu opravdu jen schvaluju... Vis moc dobre jak to s jeho topici a prispevky bylo :/ Tak prosim nech zbytecneho urazeni... Netusim kdo reportnul tvuj topic, ale kvuli tomu tu nemusis prece hned nekomu nadavat do kokotu ne? Snad se nenastves nemyslim to zle... ./
Díky za zastání. Myslím že Wourly ví jak to s Nipikem bylo a jestli mu to vadilo nebo ne je jeho věc, já jednal podle sebe.
Quote (Kebs @ Mon, 17 Nov 2008, 15:47)
Nipík to byl někdo

teď to tu bude jako při hodině matiky
Skvělé, doufám že spousta lidí prozře a uvědomí si proč odsud "odešli" takoví lidi jako Heru, Tebi a jiní, kteří se snažili udržet to tu na jakž takž seriózní úrovni (i když všichni věděli že to tu je hlavně na post-hunting, mimo těch neobvyklých případů kdy chtěl někdo pomoct).
Teď obecně k Nipíkovi:
Neznám ho, nikdy jsem s ním nehrál a nevím co je zač, ale když se tady projevoval jako 13-leté dítě, které neví kdy přestat, tak promiňte, ale nemám důvod být k němu tolerantní. Spamuje tu celkem dost lidí, to mi nevadí, ale že bude každého flamovat a zakládat nesmyslné topicy (spamovat se dá i v jednom jediném topicu) to už moc nemusím. Za ban si může sám, já mu ho jenom zařídil trochu rychleji. Nebo snad někdo z vás pochybuje, že by se dřív nebo později nenašel někdo kdo by si ho report-huntil jako já?
Jinak sry za tenhle topic těm kterých se to netýká, předchozí někdo zavřel (a doufám že tenhle někdo taky brzo zavře, flame war skutečně nechci) a rád bych měl šanci obhájit se veřejně.