uz vopred dakujem tym, ktori budu postovat off-topic a flamovat, ako mozte sa citit ako hviezdy
celkom by ma zaujimalo kolko mate surodencov (uvidime podla pollu ze ktorych nas je najviac

) a ake v tom vidite vyhody resp. nevyhody,
tento poll ma napadol v suvislosti s clankom kde pisali, ze Slovensko sa stava krajinou,
kde zacina byt typicky model rodiny len s jednym dietatom a ze vyrasta u nas generacia egoistickych maznacikov, v Cesku je to mozno tiez podobne, tak by som chcel vediet Vas nazor na to
moj status: jedna sestra, mladsia, rozdiel 4roky
vyhody: normalne neviem co je na tom byt starsi lepsie, akurat je to este aj blbe v tom ked vas davaju za vzor mladsim, lebo mladsi vas potom nemaju radi, ze po vas maju nieco opakovat (dokonca mama jedneho mojho kamarata, ma davala tak za vzor mojmu kamaratovi, ze sa tak ma ucit ...ale co bol vrchol aby sa dal tak ostrihat ako ja (dpc), pochopitelne sa on so mnou nemohol dalej ani vidiet , skratka dabvanie niekoho za vzor nam uplne pokazilo kamaratstvo

)
ale to som zas napisal nevyhodu

mozno ma nieco casom napadne ako vyhoda
nevyhody: kedze som dokonca najstarsi aj zpomedzi bratrancov a sesternic tak som si vsetko odskakal prvy (rande, dievcata, sex.vychovu aaah ..atd ), teraz ked randi sestra tak sa vsetci len kyvu hlavami ze ano mala by mat skusenost so vztahmi, je uplne normlane ze chodia stanovat , na chaty s frajerkami a tak
no to bol bordel ked ja som xel ist niekam na noc bez dozoru dospelych omg , jedine tak so skautmi ma chceli pustit

:D
a bola tendencia (vo veku do 5-7 rokov )ked niekto nieco urobil, zhadzovat vinu na mna, lebo predsa ti mladsi to asi neurobili ze???

ale som rad ze mam sestru resp vseobecne mat surodenca povazujem za vyhodu, lebo sa clovek nauci delit sa, hadat sa, pomahat, a neskor co si mylsim ze je velmi dolezite pre vztahy, nauci sa kompromisom
jedinacik by som byt nechcel a jedneho co poznam je strasne rozmaznany, je sice sikovny, ale pre rodicov je maly boh , no tak to skratka asi dopadne pri 50% pripadoch ze ked maju rodicia len jedno dieta tak dostane vsetko a potom si mylsi ze to tak bude aj v skole, zamestnani apod.
This post was edited by AcedraC on Aug 22 2008 12:20am