d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > České a Slovenské > Je Na Case Si Rict Par Zakladnich Pravidel > naseho fora
1234Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1,876.00
Apr 27 2006 04:57am
Jako v kazde spolecnosti, tak i tady plati urcita pravidla, ktera by se mela dodrzovat. Kontrola je vetsinou pomoci sankci a odmen, ale jelikoz zde zadne sankce dosud nebyli, tak jste si nekteri osvojili urcity vzorec chovani, ktery si stale vice a vice upevnujete, protoze zatim existuji jen odmeny (=posty).
Zatim se da rici, ze nase forum je celkem sporadane, vzhledem k jinym foram nasich krajanu za hranicemi. Ale muze prijit take doba, kdy zde urcita osoba zakroci a budou se rozdelovat napominky ci officialni warovani. Zatim k tomu neni vazny duvod, ale duvod oznameni, ze se zde porusuji urcita pravidla by byl, proto to rikam. Nekteri si totiz ani neuvedomuji, ze neco porusuji, protoze RULES ani nectou.

Jedna vec je psat cesky... diky tomu se vyvarujete vetsine postihu. Proc? Protoze ruku bozi maji Moderatori, kteri neumi cesky a nedokazi rezeznat na nasem foru, cim nebo kdo odporuje pravidlum.
Proto jedina sance jak zde muze zasahnout nejaky MOD je diky oznamenim ~ tedy upozornenim od osob, kteri tomu rozumi a znaji se s urcitym MODem nebo dany MOD je polak a cestine trochu rozumi.
Ale pokud zde uvidi nejake anglicke nazvy temat, ktere si uz z dalky rikaji o pomoc (tedy locked) typu TRADE LIST apod, tak jim nic nebrani, aby s tim udelali poradek.

Snazte se dodrzovat alespon par zakladnich pravidel nebo zasad:
1. Plati zde stejna pravidla jako na celem foru - zde
2. Psat pouze cesky v nadpisech tematu
3. Psat cesky v obsahu tematu, vyjimku tvori urcita angl.slova obchodniho charakteru (pojmenovani veci/postav/questu ve hre apod.) a slova, ktera patri k prevzatym angl. ci jinych cizich vyrazu.
4. Pouzivejte tlacitko edit pokud je to mozne, i zde by se melo dodrzovat pravidlo bump kazde 4hodiny (zvlaste ti, kteri zakladali tema)
5. Pokud mate nektere dotazy k technicke podpore d2jsp, je na to zvlastni tema - zde . Takze zdrzte se dotazu a pripominek typu " tebi lockni to uz " tam kde to nepatri. Pokud nekomu neni jasne kdo ma jake pravomoce apod, tak od toho je prave to tema .
Ale zase upozornuji, ze jen seriozne - zadne "egy gieb TT nebo fg"
6. Post musi byt on-topic, off-topic (OT) je zakazano (hlavne u temat, ktere jsou Pinned - zarazneny nahore, jinak spam drze v rozumných mezich)
7. Trade je zde zakazano, protoze je OT a odporuje obecnym pravidlum d2jsp, je to hned první bod na tomto odkazu: zde
8. MH a jiné hacky jsou zde tabu a je zakazane o nich mluvit, postihy jsou velmi krute.
9. Zadne odkazy na jiné fora nebo podezrele stranky, které jsou v rozporu z obecnymi pravidly
10. Ostatni - vulgarni rec, nevhodne obrazky, odkazy apod... ktere snad ani nemusim opakovat

Ctete tyto pravidla: zde
vztahuje se k tomuto foru, ja jsem zde uvedl jen podstatne body, které jen doplnuji hlavni pravidla, které predpokladam ze vetsina zna.

Casem mozna jeste neco doplnim, pokud jsem na neco duleziteho zapomel.
Pokud to bude nutne, tak casem neco pridam a upravim do formalni podoby a da se to pinned, ale mozna nebude ani treba.

Ptejte se zde, pokud vam neni neco jasne.
Ja na radu otazek odpovidam pres PM nebo ICQ, ale kdybych to tak mel delat s kazdym... tak nedelam ani nic jineho.
Member
Gold: 4,965.00
Apr 27 2006 06:14am
ESTE SOM ANI NEZACAL CITAT A UZ PENIM !!!!!

2. Psat pouze cesky v nadpisech tematu

KEDZE TOTO JE CESKO SLOVENSKE FORUM !!!!

takze LASKAVO SI S TOHOTO NEROBTE CESKE!!!! burz ho zmenta na CESKE forum......alebo SA VYJADRUJTE O NOM AKO CESKO SLOVENSKE !!!!!!

za pochopenie dakujem
Member
Apr 27 2006 06:27am
Quote (Death KoA @ Thu, Apr 27 2006, 06:14pm)
...

Bylo tim mysleno cesko-slovenske, podstata je ta, ze tady lidi pisou ANGLICKY. Mi to usetrilo cas, ze jsem nemusel vypisovat cele nazvy vsude a zase se nezavdecim vsem... co nadelam?
Tvou penu chapu smile.gif
Bude muset stacit "promin", to ze v 90% pripadech vyjadrovani tohoto fora pouzivam "CESKE" a ne ceskoslovenske, zatim nikomu nevadilo. Zajimave, ze se ozyvas az ted ~ protoze jsem myslel, ze vsichni Slovaci to pochopili, ze tim myslim CESKO - SLOVENSKE forum icon_pointr.gif tak jak jsem to uvedl na zacatku sameho fora.
Je to NASE forum a slovo NASE predstavuje CESKE a SLOVENSKE.¨
To je stejne jako te pozdravit "cau DEATH" a pritom neurazit pana "KoA" ...
Member
Gold: 0.00
Apr 27 2006 06:47am
Souhlasim s Tebinou smile.gif

Ja byt senior mod, tak bych z Quinna udelal junior moda a to byste videli, jakej by tady zavladl Srnci Teror!
Member
Gold: 10,388.99
Apr 27 2006 07:10am
ja myslim ze bych se na moderatora hodil nejlip tady z vas chicken.gif
ma nekdo naky pripominky ? biggrin.gif
Member
Apr 27 2006 07:24am
Delam tu snad nejaky konkurz na moderatora? huh.gif
Nevim co vas to napadlo, o nicem podobnem zde rec nebyla a radeji si prectete to co jsem napsal, protoze jeste to neudelal asi ani jeden.
Takze nez zde zacne nekdo resit vlastenecke nebo moderatorske poznamky, tak si prectete co je podstatou toho co jsem napsal, pak pochopite, ze se to opravdu nehodi... to jen tak naokraj.
Member
Gold: 4,965.00
Apr 27 2006 07:48am
nic v zlom

ale take sa pozna aj z historie

cesko-slovensko

a pak vo svete nik o slovensku nepocul

hlavne ze slovaci chapu ze aj o ich je rec

a ked zobereme v dotaz HOSTALE ... kde akoze je v Bratislave ale v skutocnosti v cechach......(iba zle sa hovori o slovensku)

a ako si sam vravel.....ze ty co to tu nafstevuju pravidelne pochopili ze to je myslene aj na nas

ALE CO AK NAFSTEVUJU AJ INY?? a ty to nepochopia??? tak ked uz je to cesko slovenske tak nech sa to i tak tvari.....vopred dik

a keby som bol ozaj birokrat...tak musim pisat podla teba po cesky...kedze cesky neviem...porusujem pravidla na cesko SLOVENSKOM fore?

This post was edited by Death KoA on Apr 27 2006 07:55am
Member
Gold: 2.36
Apr 27 2006 08:15am
souhlasim s koa, je to cesko slovenske.

Ale jinak tebi, je dobre zes ty pravidla napsal.
Member
Gold: 1,294.00
Apr 27 2006 08:20am
@Death KoA - nikto to nemyslel zle wink.gif a navyse:

Bude muset stacit "promin"

Btw, kolko tu je Slovakov? biggrin.gif
Az tak vela som ich tu nevidel ... prehnane vlastenectvo je niekedy na skodu.
Myslim tym, ze na nespravnych miestach posobi skor komicky ...
Member
Apr 27 2006 08:27am
presunte se zde: http://forums.d2jsp.org/index.php?showtopic=2167392&f=264
Protoze myslenka pravidel byla uplne jina! Hned v uvodu z toho udelat vlasteneckou zalezitost ...

Takze nez mi zacne nekdo rikat, ze jsem nekde zapomel hacek, carku nebo ze jsem cesko-slovenske forum nazval ceske icon_pointr.gif tak to radeji spolknete nebo mate dve moznosti:
1. presunout se do tema "Rasismus" a tam vylit sve srdicko
2. zalozit si tema treba DISKUZE, kde muzete psat o tom, jaky je ten Tebi vul a muzem o tom diskutovat

dekuji smile.gif
Go Back To České a Slovenské Topic List
1234Next
Add Reply New Topic New Poll