# Improved Inner Fire renamed to Inner Sanctum - Your Inner Fire also reduces all spell damage taken by 5/10/15% while it is active, and the movement speed bonus of your Inner Will is increased by 2/4/6%.
# Improved Inner Fire renamed to Inner Sanctum - Your Inner Fire also reduces all spell damage taken by 5/10/15% while it is active, and the movement speed bonus of your Inner Will is increased by 2/4/6%.# Improved Inner Fire renamed to Inner Sanctum - Your Inner Fire also reduces all spell damage taken by 5/10/15% while it is active, and the movement speed bonus of your Inner Will is increased by 2/4/6%.# Improved Inner Fire renamed to Inner Sanctum - Your Inner Fire also reduces all spell damage taken by 5/10/15% while it is active, and the movement speed bonus of your Inner Will is increased by 2/4/6%.
# Improved Inner Fire renamed to Inner Sanctum - Your Inner Fire also reduces all spell damage taken by 5/10/15% while it is active, and the movement speed bonus of your Inner Will is increased by 2/4/6%.
# Improved Inner Fire renamed to Inner Sanctum - Your Inner Fire also reduces all spell damage taken by 5/10/15% while it is active, and the movement speed bonus of your Inner Will is increased by 2/4/6%.# Improved Inner Fire renamed to Inner Sanctum - Your Inner Fire also reduces all spell damage taken by 5/10/15% while it is active, and the movement speed bonus of your Inner Will is increased by 2/4/6%.