d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Białe Kuhestwo - Odśnieżanie
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1,000.00
Dec 31 2025 07:31am
Tak drodzy koledzy,fani i rude podpierdalacze.
Przyszedł taki dzień,ten z niewielu w ostatnich latach,gdy znowu to białe zimne kurestwo spada nam czy tego chcemy czy nie na działki posesje a co najważniejsze i niedorzeczne, na nasze prywatne chodniki publiczne.
Jako właściciel posiadłości bez pasa zieleni oddzielającego moją działkę od chodnika chciałbym wyrazić moje niezadowolenie oraz zawód polskimi organami władzy ustawodawczej oraz wykonawczej wynikające z obowiązku zapierdalania z łopatą przy nie swoim,aby czasem nie mieć kłopotów bo ktoś może przypadkowo a może i celowo bo mnie nie lubi się zwyczajnie wypierdolił na głupi ryj.

Obrazek dla lepszej wizualizacji

Tak więc jeśli posiadacie swoje opinie w tym temacie zapraszam do wyrażenia jej,a jeśli opini takowej nie posiadacie, to w ramach edukacji zapraszam do czytania odpowiedzi i wynagrodzenia siebie legalną plusjedynką.

Member
Gold: 2,583.57
Dec 31 2025 07:54am
Przyszedł taki dzień,ten z niewielu w ostatnich latach,gdy znowu to białe zimne kurestwo spada nam czy tego chcemy czy nie na działki posesje a co najważniejsze i niedorzeczne, na nasze prywatne chodniki publiczne.
Jako właściciel posiadłości bez pasa zieleni oddzielającego moją działkę od chodnika chciałbym wyrazić moje niezadowolenie oraz zawód polskimi organami władzy ustawodawczej oraz wykonawczej wynikające z obowiązku zapierdalania z łopatą przy nie swoim,aby czasem nie mieć kłopotów bo ktoś może przypadkowo a może i celowo bo mnie nie lubi się zwyczajnie wypierdolił na głupi ryj.

https://i.imgur.com/IDsQ3PM.png

Tak więc jeśli posiadacie swoje opinie w tym temacie zapraszam do wyrażenia jej,a jeśli opini takowej nie posiadacie, to w ramach edukacji zapraszam do czytania odpowiedzi i wynagrodzenia siebie legalną plusjedynką.

Zamiast robić zdjęcia staremu ojcu to weż od niego łopatę i sam to kurwa odśnież
Member
Gold: 1,020.00
Dec 31 2025 08:02am

https://i.imgur.com/IDsQ3PM.png

Tak to jeden z tych pojebanych przepisów
Member
Gold: 1,000.00
Dec 31 2025 08:08am
Zamiast robić zdjęcia staremu ojcu to weż od niego łopatę i sam to kurwa odśnież

na rejestracjach w moim rejonie jest DZG a nie jakieś GD ,post napisałem pod wpływem gniewu jaki narósł we mnie właśnie podczas odśnieżania, z którego musiałem najpierw wrócić do domu aby taki post popełnić
ale doceniam twoje +1,zasłużone
Member
Gold: 420.00
Dec 31 2025 09:29am
Dobrze że oo jest w gildii delulu bo nie widać obrazka B)
Member
Gold: 76.09
Dec 31 2025 11:41am
Aaah, otworzyłem wątek i o śnieg widze chodzi :)
Już się martwiłem, że to którykolwiek sąsiad dookoła mnie źle o mnie pomyślał i założył tu temat :)
fakin white thr4sh

/e

*fokin

This post was edited by DrizztEU on Dec 31 2025 11:41am
Go Back To Polska Topic List
Add Reply New Topic New Poll