d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Koniec Z Ladder Slasherem :+)
12Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1,040.00
Jun 27 2025 07:24pm
Pograłem trochę i znowu mi się znudziło :+( niedługo nie będę grał totalnie w nic.. już połowę sprzętu w lsie sprzedałem, w tym staff 150ee, drugi raz takiego nie kupię znowu, więc pewnie nie wrócę do tego bezsensownego klikania, ale nie wiedzieć czemu, to postać sobie zostawiłem, ale chyba bardziej na pamiątkę, że przez rok mnie coś z tą grą łączyło.. zainstalowałem nawet na chwilę shakes & fidget, ale nie można było tego nazwać grą z mojej strony, sprawdziłem tylko, co to jest, a słyszałem, że niektórych wciągnęła. Będę grał pewnie w brawl stars, tylko do tego też potrzebuję "zaskoku" - wtedy mogę grać i całe popołudnie, jednak nie zawsze tak jest i najczęściej wbijam zagrać kilka rund i wyłączam gierkę. Standardowe pytanie zadane już nie raz: w co Ty grasz? Poe? Poe2? D2r? Pd2? Coś innego?

/Topic jak najbardziej informacyjny.

This post was edited by fafnirek on Jun 27 2025 07:30pm
Member
Gold: 0.00
Jun 27 2025 08:21pm
No witam, osobiście nigdy nie grałem LSa choć wiem co to. Jak się znudziło to zdrowo odstawić, na siłe w coś klikać to tragedia, gierka raczej powinna zapewniać jakąś rozrywkę.
Sam też się wypalałem wielokrotnie i sobie mówiłem, że "wyrosłem z gier", wtedy najczęściej pożerałem zaległości kinowe jeśli jakieś warte uwagi wyszły albo seriale.
Z biedy ten luksus, że jeśli chodzi o kinematografię to zawsze mogę wrócić do znanych mi już starszych pozycji lepszych i z przyjemnością skonsumować ponownie.
Po takich dłuższych rajdach po serialach i filmach wracała ochota w coś poklikać. Ty może masz podobnie, jeśli nie to na pewno znajdziesz jakieś ciekawe zajęcie inne niż granie :)

Odpowiadając na pytanie, w co gram?
Cóż, sam niechętnie sięgam po nowe gierki bo w większości albo mi nie pasują, albo odpalam i po krótkiej rozgrywce porzucam.
Na szczęście uzależniłem się od Poe długi czas temu, ta gierka wciąż dostaje nową zawartość, więc jest co robić.
Chociaż ta liga pomimo, że ciekawa bo poza nowymi itemami/skillami dodali Merców jak w Diablo2 to jakoś po tygodniu grania się wypaliłem.
Na trade grając od startu bardzo dużo, dość szybko ubrałem koks postać i straciłem cel w tej grze. Także jutro HCSSF wjedzie i sie nie będę nudził raczej dłużej niż tydzień.
Member
Jun 27 2025 08:33pm
No witam, osobiście nigdy nie grałem LSa choć wiem co to. Jak się znudziło to zdrowo odstawić, na siłe w coś klikać to tragedia, gierka raczej powinna zapewniać jakąś rozrywkę.
Sam też się wypalałem wielokrotnie i sobie mówiłem, że "wyrosłem z gier", wtedy najczęściej pożerałem zaległości kinowe jeśli jakieś warte uwagi wyszły albo seriale.
Z biedy ten luksus, że jeśli chodzi o kinematografię to zawsze mogę wrócić do znanych mi już starszych pozycji lepszych i z przyjemnością skonsumować ponownie.
Po takich dłuższych rajdach po serialach i filmach wracała ochota w coś poklikać. Ty może masz podobnie, jeśli nie to na pewno znajdziesz jakieś ciekawe zajęcie inne niż granie :)

Odpowiadając na pytanie, w co gram?
Cóż, sam niechętnie sięgam po nowe gierki bo w większości albo mi nie pasują, albo odpalam i po krótkiej rozgrywce porzucam.
Na szczęście uzależniłem się od Poe długi czas temu, ta gierka wciąż dostaje nową zawartość, więc jest co robić.
Chociaż ta liga pomimo, że ciekawa bo poza nowymi itemami/skillami dodali Merców jak w Diablo2 to jakoś po tygodniu grania się wypaliłem.
Na trade grając od startu bardzo dużo, dość szybko ubrałem koks postać i straciłem cel w tej grze. Także jutro HCSSF wjedzie i sie nie będę nudził raczej dłużej niż tydzień.

Bardzo konstruktywny post, szanuję :+) ja mam podobnie, przetestowałem ostatnio 6 różnych gierek na telefon i żadna mnie nie porwała i zostałem przy tym brawl stars. Lubię coś, co mnie bez reszty wciąga, a takich gier nie było zbyt dużo w moim życiu, najbardziej to oczywiście diablo 2. W ls to nie wiem, w sumie czemu zacząłem grać, nasłuchałem się, że można sporo na tym zarobić, a więcej wtopiłem, niż wyszedłem na +. Samo jednak kompletowanie sprzętu daje jakąś tam frajdę, ale co z tego, jak po miesiącu czy trzech już to sprzedaję, bo mi się nie chcę w to klikać :+) W ciągu roku zrobiłem tak kilka razy, w jednym tylko sezonie, a niektórzy grają w to kilka lat. Filmy z kolei to nie dla mnie, ja tam nawet nie oglądam tego, co tutaj ludzie na jsp wrzucają, jakieś trailery czy inne gówno.
Member
Warn: 20%
Jun 28 2025 05:33am
Bardzo konstruktywny post, szanuję :+) ja mam podobnie, przetestowałem ostatnio 6 różnych gierek na telefon i żadna mnie nie porwała i zostałem przy tym brawl stars. Lubię coś, co mnie bez reszty wciąga, a takich gier nie było zbyt dużo w moim życiu, najbardziej to oczywiście diablo 2. W ls to nie wiem, w sumie czemu zacząłem grać, nasłuchałem się, że można sporo na tym zarobić, a więcej wtopiłem, niż wyszedłem na +. Samo jednak kompletowanie sprzętu daje jakąś tam frajdę, ale co z tego, jak po miesiącu czy trzech już to sprzedaję, bo mi się nie chcę w to klikać :+) W ciągu roku zrobiłem tak kilka razy, w jednym tylko sezonie, a niektórzy grają w to kilka lat. Filmy z kolei to nie dla mnie, ja tam nawet nie oglądam tego, co tutaj ludzie na jsp wrzucają, jakieś trailery czy inne gówno.

Nie, to jednak nie kkbbhhh. Takie długie, złożone zdania są poza jego zasięgiem intelektualnym.
Member
Jun 28 2025 06:26am
Nie, to jednak nie kkbbhhh. Takie długie, złożone zdania są poza jego zasięgiem intelektualnym.

No mówiłem od początku.
Member
Warn: 20%
Jun 28 2025 06:42am
No mówiłem od początku.

Jestem Michał - zwany retwe.
Hapne dzide, albo pletwe.
Mam problemik, calkiem duzy.
Lista warnow mi sie dłuzy.

Jestem on-line gierek krulem.
Bo wymiatam swym pazurem!
Klikam czesto podczas nocy
Moze item my wyskocy...

Ladder slasher to jest zycie.
jak pogracie - zobaczycie.
Jestem zgredem na talary
daj mi donejt chocby maly ;/
Member
Jun 28 2025 06:46am
Jestem Michał - zwany retwe.
Hapne dzide, albo pletwe.
Mam problemik, calkiem duzy.
Lista warnow mi sie dłuzy.

Jestem on-line gierek krulem.
Bo wymiatam swym pazurem!
Klikam czesto podczas nocy
Moze item my wyskocy...

Ladder slasher to jest zycie.
jak pogracie - zobaczycie.
Jestem zgredem na talary
daj mi donejt chocby maly ;/

Bardzo ładny wierszyk :+)
Member
Jun 28 2025 08:51am

kto to, bo zespawniłem się po paru latach i już któryś raz to czytam :cry:
jakaś obecna reinkarnacja Pozera i znów bana wyłapał :lol: SLAVA MAN UTD!!!!

ps. fajny wierszyk!
Member
Gold: 30.00
Warn: 10%
Jun 28 2025 09:00am
mogę być biedny ale muszę być w porządku :mellow:
Member
Gold: 300.00
Jun 28 2025 02:50pm
szkoda :unsure:
Go Back To Polska Topic List
12Next