d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska >
Poll > Czy Lubisz Ostre Jedzenie
1234Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 2,390.15
Jun 17 2025 03:31pm
Słucham badawczo
Member
Gold: 1,040.00
Jun 17 2025 03:33pm
Tak, ale bez przesady.
Member
Gold: 0.00
Warn: 20%
Jun 17 2025 04:02pm
Bardziej wolę pikantne żarcie, niż słone.

voted on: [x] Tak, ale bez przesady
Member
Gold: 13.37
Jun 17 2025 04:14pm
Uwielbiam gdy kapsaicyna czyści mi kichy czasem jest to bolesne jak wiadomo ale i tak widzę w tym więcej + niz -.

Szkoda ze tak mi spadła tolerancja na ostre bo teraz 20k shu robi robotę 😅
Member
Gold: 0.00
Warn: 20%
Jun 17 2025 04:27pm
Uwielbiam gdy kapsaicyna czyści mi kichy czasem jest to bolesne jak wiadomo ale i tak widzę w tym więcej + niz -.

Ciekawe jak poradziłbyś sobie z piccą petardą, która jest podobno najostrzejszą piccą w Polsce, a może nawet i na świecie. :o
Member
Jun 17 2025 04:32pm
Ciekawe jak poradziłbyś sobie z piccą petardą, która jest podobno najostrzejszą piccą w Polsce, a może nawet i na świecie. :o

Mówię Artur że teraz mi kakał piecze po 20k shu mam znajomego który prowadzi knajpę z zapiekankami i ma sos 9 mio który na prawdę ma 6 jak dla mnie gdy to zakładał 😅

https://www.facebook.com/profile.php?id=61551639938568&name=xhp_nt__fb__action__open_user&locale=pl_PL

Do na prawdę ostrego zarcia tej klasy trzeba przygotować flaki bo jeśli zjesz to jako amator to nawet sie nie wysrasz a będziesz płakał na kiblu i żałował że cokolwiek tak ostrego zjadłeś

E: ta picca petarda daje tego dość sporo 😅

This post was edited by Mis_nom on Jun 17 2025 04:37pm
Member
Gold: 2,390.15
Jun 17 2025 05:05pm

Ja ostatnio sporo ostrego jem i mi tak podskoczyła tolerka, że leje i leje tego ostrego sosu do michy i wciąż średnio piecze :lol:

To już pewnie taka ostrość, ze trzymał bym się od niej z daleka :D

Mówię Artur że teraz mi kakał piecze po 20k shu mam znajomego który prowadzi knajpę z zapiekankami i ma sos 9 mio który na prawdę ma 6 jak dla mnie gdy to zakładał 😅

https://www.facebook.com/profile.php?id=61551639938568&name=xhp_nt__fb__action__open_user&locale=pl_PL

Do na prawdę ostrego zarcia tej klasy trzeba przygotować flaki bo jeśli zjesz to jako amator to nawet sie nie wysrasz a będziesz płakał na kiblu i żałował że cokolwiek tak ostrego zjadłeś

E: ta picca petarda daje tego dość sporo 😅

No samo pieczenie w mordzie jeszcze jakoś idzie przeboleć. Trochę płukania mordy mlekiem zawsze daje jakąś ulgę, ale sranie to droga przez mękę, bo po ostrym jest to dość długotrwały proces :D
E: Ten sos to jest prawdziwy mount Everest dla fanów robienia sobie krzywdy :lol:

This post was edited by Pozdrawiam on Jun 17 2025 05:07pm
Member
Jun 17 2025 05:12pm
Ja ostatnio sporo ostrego jem i mi tak podskoczyła tolerka, że leje i leje tego ostrego sosu do michy i wciąż średnio piecze :lol:

No samo pieczenie w mordzie jeszcze jakoś idzie przeboleć. Trochę płukania mordy mlekiem zawsze daje jakąś ulgę, ale sranie to droga przez mękę, bo po ostrym jest to dość długotrwały proces :D
E: Ten sos to jest prawdziwy mount Everest dla fanów robienia sobie krzywdy :lol:

https://i.imgur.com/6b7Lx14.jpeg

Wygląda groźnie :wacko:
Member
Jun 17 2025 05:17pm

No samo pieczenie w mordzie jeszcze jakoś idzie przeboleć. Trochę płukania mordy mlekiem zawsze daje jakąś ulgę, ale stanie to droga przez mękę, bo po ostrym jest to dość długotrwały proces :D

Pieczenie w mordzie to jest chuj jak te kropki sosu wejda w reakcje z sokiem żołądkowym mi morde zmrowilo jakbym dostał znieczulenie od dentysty a piłem 2 dni żeby nie isc sie wysrac bo bałem sie konsekwencji ale mnie dopadło

Wymioty/wypalony kakal tak że myłem dupe pod prysznicem gdzie siedziałem na kostach lodu a moja chciała mnie wyjebac z własnego mieszkania jak zobaczyła ze wyjebałem jej lody do prysznica i na nich siedzialem 🤦‍♂️😂 najchętniej wsadziłbym je w dupe

https://i.imgur.com/6b7Lx14.jpeg

Widząc ten napis wiem o co chodzi 😂

This post was edited by Mis_nom on Jun 17 2025 05:20pm
Member
Jun 17 2025 05:22pm
Pieczenie w mordzie to jest chuj jak te kropki sosu wejda w reakcje z sokiem żołądkowym mi morde zmrowilo jakbym dostał znieczulenie od dentysty a piłem 2 dni żeby nie isc sie wysrac bo bałem sie konsekwencji ale mnie dopadło

Wymioty/wypalony kakal tak że myłem dupe pod prysznicem gdzie siedziałem na kostach lodu a moja chciała mnie wyjebac z własnego mieszkania jak zobaczyła ze wyjebałem jej lody do prysznica i na nich siedzialem 🤦‍♂️😂 najchętniej wsadziłbym je w dupe

O kurwa takich ostrych rzeczy to w życiu nie jadłem :o
Go Back To Polska Topic List
1234Next
Add Reply New Topic New Poll