d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Wasza Ulubiona Teoria Spiskowa
12Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Warn: 40%
Feb 7 2025 02:59am
No wiec?
Moja to ze zydzi oplacaja wydawcow gier wideo by ci implementowali tam pary murzyn i biala laska, bialy facet gej albo zlo wcielone, i zyd jako przesladowana ofiara i zarowno waleczny hohater (lol) a to wszystko zeby rozpierdolic model rodziny nuklearnej i doszczetnie upokorzyc i oslabic jedyna grupe ludzi stanowiaca dla nich realna konkurencje: czyli bialych. Za 500 lat swiat ma sie dzielic na male iabaly rzadzace seiatem i kolorowy motloch z 90iq jako zwierzeta pociagowe
Taka teoryjka a wy?
Member
Gold: 410.00
Feb 7 2025 03:09am
Moja ulubiona ostatnio teoria jest taka że czerwone pento w kapeluszu aka marik zdobył nielegalnie informacje na temat mój i mojej rodziny. No bo skąd wie że siedzę na zasiłku i zapijam wyśmienite harnasie :huh:

Czekam, aż zdradzi czego dowiedział się na temat mojej rodziny :unsure:
Member
Feb 7 2025 03:12am
Wiesz wielbiciele harnasi i tanich win przewaznie sa bezrobotni
Chyba ze ironizujesz to nie moge ci pomoc
Member
Gold: 30.00
Warn: 10%
Feb 7 2025 03:41am
Że Trump to alien :o
Member
Gold: 12,059.17
Feb 7 2025 03:48am
Powiem Ci tak, mam kuzynkę w Londynie. Biali, rdzenni Anglicy tam stanowią jakieś 20%, a takto hindusi, murzyni, wschodnioeuropejczycy (w tym Polacy), cyganie itp.
Normalnie wygląda to bardziej jak Azja niż Europa.
I jakoś Ci wszyscy ludzie z "dzikich krajów" w dużej mierze się ucywilizowali po migracji na wyspy, można powiedzieć że tam multikulti się udało.
Ale jest jeden warunek: trzeba tych wszystkich ludzi traktować jak ludzi, żeby nie byli dyskryminowani, pokazywać w mediach przykłady że nawet murzyn może osiągnąć sukces w życiu, w biznesie, że jak chce to może mieć babę dowolnego koloru skóry, że białe baby nie są zarezerwowane dla białych facetów.
Dla porównania po drugiej strony kanału La Manche, czyli we Francji, kolorowi są traktowani jako tania siła robocza, i tam dochodzi do swoistego buntu tej grupy.
Member
Feb 7 2025 04:17am
Wiesz wielbiciele harnasi i tanich win przewaznie sa bezrobotni
Chyba ze ironizujesz to nie moge ci pomoc

Czyli nie możesz mi pomóc, bo to tylko wyobraźnia czerwonego penta w kapeluszu B)
Member
Feb 7 2025 06:38am
Powiem Ci tak, mam kuzynkę w Londynie. Biali, rdzenni Anglicy tam stanowią jakieś 20%, a takto hindusi, murzyni, wschodnioeuropejczycy (w tym Polacy), cyganie itp.
Normalnie wygląda to bardziej jak Azja niż Europa.
I jakoś Ci wszyscy ludzie z "dzikich krajów" w dużej mierze się ucywilizowali po migracji na wyspy, można powiedzieć że tam multikulti się udało.
Ale jest jeden warunek: trzeba tych wszystkich ludzi traktować jak ludzi, żeby nie byli dyskryminowani, pokazywać w mediach przykłady że nawet murzyn może osiągnąć sukces w życiu, w biznesie, że jak chce to może mieć babę dowolnego koloru skóry, że białe baby nie są zarezerwowane dla białych facetów.
Dla porównania po drugiej strony kanału La Manche, czyli we Francji, kolorowi są traktowani jako tania siła robocza, i tam dochodzi do swoistego buntu tej grupy.

mieszkalem w UK z 7 laty, rowniesz w pakistanskim getcie i nie, nie ucywilizowali sie po prostu najbardziej eksponuje sie niewielki odsetek ktory odnosci sukces finansowy (po to sie przyjezdza do Londynu) i miazdzaca wiekszosc odpadu ludzkiego ktory zyje z benefitow, nie mowi po angielsku i nie zamierza sie uczyc no i wiadomo robisz 7 dzieci na kazde bierzesz hajs i kazesz im wypierdalac z domu radzic sobie bo nie ma miejsca i cierpliwosci zeby z nimi tam siedziec. radza sobie tak ze cie obrobia z telefony i portfela, policja ma wyjebane chyba ze jestes rodowitym anglikiem. Bez kitu rozumiem co probowales mi przekazac hybiles, UK to chyba najgorszy przyklad jak ta integracja wcale nie dziala a rdzenna ludnosc zaczyna juz stamtad uciekac "do pracy" no i "na emeryture" na kontynent. klasa robotnicza ktorej na to nie stac juz nie jest robotnicza tylko sama woli zyc z zasilkow bo kraj i tak juz jest stracony i tonie a oni razem
Member
Feb 7 2025 06:41am
Czyli nie możesz mi pomóc, bo to tylko wyobraźnia czerwonego penta w kapeluszu B)

pokaz na lalce gdzie ruzowiak cie dotykal
ukradl ci unikatowe rekawiczki jak czesaliscie lochy w diablo?
jak mialem 11 lat i gralismy na LAN party u swietej pamieci kumpla to ktorys z nas tak zrobil i palil jana ze wcale nie (a mielismy dzielic sie itemami) i byla awantura :fume:
Member
Feb 7 2025 06:42am
pokaz na lalce gdzie ruzowiak cie dotykal
ukradl ci unikatowe rekawiczki jak czesaliscie lochy w diablo?
jak mialem 11 lat i gralismy na LAN party u swietej pamieci kumpla to ktorys z nas tak zrobil i palil jana ze wcale nie (a mielismy dzielic sie itemami) i byla awantura :fume:

A był tu nakisy komandos co płakał gdzie muj uk. A przecież każdy chyba wie że uk jest w skrzyni..
Member
Feb 7 2025 08:42am
A był tu nakisy komandos co płakał gdzie muj uk. A przecież każdy chyba wie że uk jest w skrzyni..

nie rozumiem co napisales ale widzialem w sklepie wino w plastikowej butelce takiej jak na olej rzepakowy, "Snajper" to chyba marna podroba "Komandosa"
Go Back To Polska Topic List
12Next
Add Reply New Topic New Poll