Quote (JCD2R @ Oct 10 2024 11:10pm)
srednie to ma oceny i prawie same dlc
oceny ma srednie bo gra dostala nuke od splakanych redditowcow, byl to na starcie soulslite i po latach deweloperzy zmienili na hns, duzo elementow poe, d2r, wedlug mnie to swieta zmiana bo mimo ze slyszalem o tej grze wczesniej to nigdy bym w nia nie zagral przed zmianami
a dodatki to klasy, startowych jest chyba 10, a lacznie z 30, ale te darmowe nie sa zle, np necro summoner najsilniejszy build od pol roku a to darmowa klasa. ja kupilem jedna postke za 4,50zl na promocji i pewnie jeszcze koedys cos kupie bo mi sie podoba co robią
jest jedno dlc ktore dodaje akt chyba 8 nie pamietam ile ich tam bylo, ale nie jest to wymagane ani do przejscia gry ani end game farmy, co godzine na max lvlu sa zmiany zonow z buffami do mf/quant, wiec niby jak nie masz tego aktu to mozesz godzine miec lipe, ale bez tych zonow tez mozna farmic na luzie np bossy czy cokolwiek innego z dobrym layoutem
e: ta gra aktualnie dla mnie przebija o lata to co last epoch czy d4 ma do zaoferowania, skipnalem nowy sezon w le bo w to gralem, a no o d4 nie bede mowil nawet xD
This post was edited by firstmurloc on Oct 10 2024 04:11pm