Quote (Xasthur @ Wed, Jul 15 2009, 02:40pm)
Nie wszyscy, ja włożyłem w LS-a 5k FG, a wyciągnąłem może z 500, trafiłem na cholernie zły czas.
Nie robię climbów, bo:
- nigdy nie grałem cata, nawet nie ogarniam tego, lubię grać sam;
- nie mam dobrych itemków (mam tylko na 55 lvl).
Gram tylko well + arena, obecnie mam 77 lvl.
Niestety teraz well już nie jest tak opłacalny jak kiedyś. Dużo tracisz grając w ten sposób. Jeśli nie chcesz climbować to albo sprzedasz swoje items lub też poczekasz do momentu kiedy gra ruszy (może nigdy?). Twój wybór.
Możesz też zainwestować w jakieś przedmioty do climbu. Nie muszą być w cale takie super przedmioty. Myślę, że za 200 fg dałbyś radę coś tam kupić, nic specjalnego, ale zawsze. Skąd weźmiesz fg? Masz dwie postacie powyżej 55 lv. Wbij Malefic
Level 65 Magician do 71 lv i sprzedaj gp. Jak dobrze pójdzie to będziesz miał 200 fg do przodu. Wtedy zobaczysz jak stoją przedmioty i do którego poziomu uda ci się samemu dobić. W momencie w którym się zatrzymasz, a pewnie będzie to około 40 lv będziesz musiał pewnie coś dokupić. Jeśli nic po drodze nie trafisz to zawsze będziesz mógł sprzedać gp ze swojego wellera. Musisz pokombinować. Tak naprawdę to magican jest dobry na catas jako healer. Na pewno znajdziesz team i szybko będziesz mógł do 55 lv dobijać. W takim wypadku musisz skupić się na secie heal charmów od 1-55 lv. Sam zresztą decyduj, zawsze jakaś gildia gp kupi, więc jest to pewny zysk jak nie ma się własnej gildii.
To takie luźne propozycje, w sumie sam decyduj czy się przestawić, przeczekać czy sprzedać.
edit:
http://forums.d2jsp.org/index.php?showtopic=32956912&f=272to może być zachęta do climbowania
This post was edited by LukaSss on Jul 15 2009 07:58am