Quote (PinkGirlNati @ 17 Jan 2014 01:45)
Nieźle.
Nie rozumiem skąd hejt na silver, skoro większość osób tutaj to gold? A to przecież to samo.
No i może ona gra sobie 4frun? A z pewnością lepiej gra się mając milion skinów

e/ Powinienem teraz mieć więcej czasu na strumykowanie, więc może w końcu poprawię swoją grę na tyle, żeby wbić kilkaset LP w jakimś sensownym czasie.
Pomijając trolle, afki itp. to gra oparta jest na indywidualnym skillu i nie mówię tu tylko o grze na własnej linii, ale jako świadomości co jest optymalne w danej sytuacji, kiedy pomagać drużynie, a kiedy lepiej afk farmić. W końcu widziałem wielu graczy, którzy wbijali czelendżera raz za razem, było to tylko kwestią czasu. Tak więc szczęście szczęściem,ale SKILL odgrywa tu pierwszorzędną rolę.
I na tym zamierzam się skupić.
Grając w pokera i rozwijając się jako pokerzysta korzystałem z wiedzy psychologów sportu, mi. in. Jareda Tendlera. Skoro w pokerze udało mi się odnieść sukces na polu rozwoju indywidualnego to w lolku powinno być podobnie. Sam jestem ciekaw jak to wypali, postaram się w to pobawić jednocześnie streamując, więc jak ktoś byłby zainteresowany to można pooglądać.
TLDR: kto nie czyta ten trąba
This post was edited by Grigo on Jan 17 2014 02:03am