Quote (Damundo @ 1 Nov 2018 19:40)
Z droga eksploatacja pewnie chodzi ci o czeste serwisowanie 2T, ale ja na bank jak cos bede kupowal to 4T ;d
Nie no wiadomo. Celuje w Kawasaki H2R zeby zapierdalac 400km/h przez patelnie na Chabówce xddd Jakoś na sporty mnie nie ciągnie, raczej jakis naked względnie turystyk. Coś na miasto na początek, jakiś typowy mieszczuch.
Myślałem nawet o mniejszych pojemnościach, ale nic ciekawego mi nie wpadło w oko, chociaż nawet na takie licencjonowane chińczyki zerkałem jak Benelli, a nawet na ten indyjski hit tego roku, Dominara ;d
Fajni wyglada, Bajaj dobra firma, i cena za nowke salonowke 15k.
Chociaz z drugiej strony za taka kase juz sie zajebista uzywke czegos ciekawszego dostanie, z tym ze z moim brakiem doswiadczenia i brakiem kogokolwiek do pomocy przy ew. ogledzinach troche RIP. Zostaje chyba tylko szukanie po forach zeby sie na gruza nie naciac xd
Jeśli myślisz, że 4T nie wymaga kapy silnika co X motogodzin (w zależności od stylu jazdy) to muszę Cię rozczarować

faktem jest, że 4T wytrzymuje jeszcze raz tyle co 2T ale wymiana tłoka + szlif cylindra jest niestety nieunikniona. Do tego dochodzi Ci np rozrząd w 4T.
Broń Bożenie próbuję Cię odwieźć od supermoto bo to maszyny wręcz genialne, tylko stwierdzam fakt, że dość drugie w utrzymaniu.
Czekam na sweet focie od razu po zakupie

P.S. Kupuj teraz, na koniec sezonu idzie dorwać sprzęta rly taniej.