d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Janusz Korwin Mikke > Temat Oficjalny
Prev196979899100144Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Jul 2 2014 05:10am
Quote (wookiez @ Jul 2 2014 01:09pm)
lubie czasem poogladac tego clowna jak pierdoli te swoje urojone bzdury  :P  po angielsku brzmi jeszcze smieszniej  :D

koriwn to pierdolony śmieć. nie wiem jak można głosować na tego pajaca
Member
Jul 2 2014 05:46am
Quote (Carax @ Jul 2 2014 11:10am)

przekonałeś mnie kurwa
Member
Jul 2 2014 07:12am
Nie wiem jak ma się sprawa z administracją na tym forum lecz mam nadzieję, że niektóre z powyższych wypowiedzi nie pozostaną bez odpowiedniej reakcji.

wersja z napisami

This post was edited by KongresNowejPrawicy on Jul 2 2014 07:14am
Banned
Gold: 65.50
Warn: 10%
Jul 2 2014 07:38am
płacz lewaków pod tym filmem jak tvn zapostował go na fb bezcenny :blush:
Member
Jul 2 2014 08:07am
Quote (Carax @ 2 Jul 2014 06:10)

:D

tez sie zastanawialem nad tym jak dostali sie do europarlamentu bo albo 7% (czy ile tam dostał) wyborcow to skończeni debile albo postanowili strollować polskie panstwo tzn kazdy wie on tam nic nie zdziała jedynie narobi wstydu polakom w oczach swiata

przeciez prawie wszystkie postulaty kongresu np sa nie do zrealizowania nawet gdyby mial wiekszosc w sejmie, te banialuki ktore opowiada korwin moga przemawiac jedynie do ludzi bez wiedzy, niedorozwinietych emocjonalnie i intelektualnie to raz a dwa ze sposob jego wypowiedzi to istny kabaret a czasem żal...przykra sprawa ze znalazlo sie u nas w kraju tylu idiotow ( powiedzmy sobie szczerze: idioci to najwlasciwsze okreslenie)

zawsze mialem beke jak go sluchalem/ogladalem jak przemawia do prostaczkow i zawsze bede mial tylko szkoda ze teraz w europie tez beda mieli beke z polski ze wysłalismi takiego clowna do brukseli
Member
Jul 2 2014 08:30am
Quote (wookiez @ Jul 2 2014 04:07pm)
:D

tez sie zastanawialem nad tym jak dostali sie do europarlamentu bo albo 7% (czy ile tam dostał) wyborcow to skończeni debile albo postanowili strollować polskie panstwo tzn kazdy wie on tam nic nie zdziała jedynie narobi wstydu polakom w oczach swiata

przeciez prawie wszystkie postulaty kongresu np sa nie do zrealizowania nawet gdyby mial wiekszosc w sejmie, te banialuki ktore opowiada korwin moga przemawiac jedynie do ludzi bez wiedzy, niedorozwinietych emocjonalnie i intelektualnie to raz a dwa ze sposob  jego wypowiedzi to istny kabaret a czasem żal...przykra sprawa ze znalazlo sie u nas w kraju tylu idiotow ( powiedzmy sobie szczerze: idioci to najwlasciwsze okreslenie)

zawsze mialem beke jak go sluchalem/ogladalem jak przemawia do prostaczkow i zawsze bede mial tylko szkoda ze teraz w europie tez beda mieli beke z polski ze wysłalismi takiego clowna do brukseli

Te banialuki to zazwyczaj cytaty Misesa, Rothbarda, Milla, Mengera albo Hayeka czy innego noblisty.

Member
Jul 2 2014 08:40am
Quote (KongresNowejPrawicy @ 2 Jul 2014 09:30)
Te banialuki to zazwyczaj cytaty Misesa, Rothbarda, Milla, Mengera albo Hayeka czy innego noblisty.

to ze ktos przytacza cyctaty noblistow aka wybyitnie mądrych ludzi nie znaczy że jest mądry (że mądre jest to co mówi) ;)

to ze ktos przytacza cyctaty noblistow aka wybyitnie mądrych ludzi i uzywa ich w kontekscie nakreslonym według wlasnego widzi mi sie nie oznacza ze jest mądry :)

This post was edited by wookiez on Jul 2 2014 08:40am
Member
Jul 2 2014 08:55am
Quote (wookiez @ Jul 2 2014 04:40pm)
to ze ktos przytacza cyctaty noblistow aka wybyitnie mądrych ludzi nie znaczy że jest mądry (że mądre jest to co mówi)  ;)

to ze ktos przytacza cyctaty noblistow aka wybyitnie mądrych ludzi i uzywa ich w kontekscie nakreslonym według wlasnego widzi mi sie nie oznacza ze jest mądry :)

Pojęcie mądrości jest relatywne. Wymieniłem kilku prekursorów doktryny, według której nakreślony jest program partii. Jeśli ktoś ma zastrzeżenia co do rozwiązań, które prezentuje Prezes, powinien w pierwszej kolejności odnieść się do tych wybitnych obrońców wolności, których przedstawiłem.

This post was edited by KongresNowejPrawicy on Jul 2 2014 08:55am
Member
Gold: 1,962.28
Jul 2 2014 08:57am
Quote (wookiez @ 2 Jul 2014 16:40)
to ze ktos przytacza cyctaty noblistow aka wybyitnie mądrych ludzi nie znaczy że jest mądry (że mądre jest to co mówi)  ;)

innymi słowami, korwin to cymbał

Quote (KongresNowejPrawicy @ 2 Jul 2014 16:55)
Pojęcie mądrości jest relatywne. Wymieniłem kilku prekursorów doktryny, według której nakreślony jest program partii. Jeśli ktoś ma zastrzeżenia co do rozwiązań, które prezentuje Prezes, powinien w pierwszej kolejności odnieść się do tych wybitnych obrońców wolności, których przedstawiłem.

To co prezentujesz nazywa się bezczelnością, załganiem i skrajną hipokryzją, bo albo jesteś skończonym idiotą, którego wyrzucili ze studiów prawniczych za brak zdanej logiki, albo za bardzo do serca wziąłeś sobie zajęcia z erystyki - co i tak skutkowałoby wyrzuceniem za brak zdanej etyki.

Ja rozumiem, można mieć poglądy takie czy siakie, nie wnikam - każdy jakieś ma, ale obrona kogoś kogo każdy argument, jest oparty albo na pars prototo albo delikatnie mówiąc dziecinnych sofizmatach jest obrzydliwa.

This post was edited by Republika on Jul 2 2014 09:20am
Member
Jul 2 2014 09:32am
Quote (Republika @ Jul 2 2014 04:57pm)
To co prezentujesz nazywa się bezczelnością, załganiem i skrajną hipokryzją, bo albo jesteś skończonym idiotą, którego wyrzucili ze studiów prawniczych za brak zdanej logiki, albo za bardzo do serca wziąłeś sobie zajęcia z erystyki - co i tak skutkowałoby wyrzuceniem za brak zdanej etyki.

Ja rozumiem, można mieć poglądy takie czy siakie, nie wnikam - każdy jakieś ma, ale obrona kogoś kogo każdy argument, jest oparty albo na pars prototo albo delikatnie mówiąc dziecinnych sofizmatach jest obrzydliwa.

Apelowałbym o nie przechodzenie na Ty, może to niebawem skutkować obniżeniem poziomu dyskusji. To co prezentuję nazywa się austriacką szkołą ekonomii, minarchizmem oraz światopoglądowym konserwatyzmem, także trzymajmy się ścisłych pojęć. Odpowiednie argumenty są często oparte nie o 'dziecinne sofizmaty', a raczej o libertariańskie aksjomaty.
Aby ktoś jeszcze skorzystał z tej wymiany opinii proponuję odniesienie się do tych 'dziecinnych sofizmatów', w skrócie - które to mianowicie? Wtedy chętnie nawiążę polemikę, ponieważ obecnie widzę tylko zarzuty o charakterze emocjonalnym.

This post was edited by KongresNowejPrawicy on Jul 2 2014 09:33am
Go Back To Polska Topic List
Prev196979899100144Next
Add Reply New Topic New Poll