Quote (wookiez @ 2 Jul 2014 16:40)
to ze ktos przytacza cyctaty noblistow aka wybyitnie mądrych ludzi nie znaczy że jest mądry (że mądre jest to co mówi)
to ze ktos przytacza cyctaty noblistow aka wybyitnie mądrych ludzi i uzywa ich w kontekscie nakreslonym według wlasnego widzi mi sie nie oznacza ze jest mądry

innymi słowami, korwin to cymbał
Quote (KongresNowejPrawicy @ 2 Jul 2014 16:55)
Pojęcie mądrości jest relatywne. Wymieniłem kilku prekursorów doktryny, według której nakreślony jest program partii. Jeśli ktoś ma zastrzeżenia co do rozwiązań, które prezentuje Prezes, powinien w pierwszej kolejności odnieść się do tych wybitnych obrońców wolności, których przedstawiłem.
To co prezentujesz nazywa się bezczelnością, załganiem i skrajną hipokryzją, bo albo jesteś skończonym idiotą, którego wyrzucili ze studiów prawniczych za brak zdanej logiki, albo za bardzo do serca wziąłeś sobie zajęcia z erystyki - co i tak skutkowałoby wyrzuceniem za brak zdanej etyki.
Ja rozumiem, można mieć poglądy takie czy siakie, nie wnikam - każdy jakieś ma, ale obrona kogoś kogo każdy argument, jest oparty albo na pars prototo albo delikatnie mówiąc dziecinnych sofizmatach jest obrzydliwa.
This post was edited by Republika on Jul 2 2014 09:20am