Quote (firstmurloc @ Apr 18 2023 08:05am)
moze sproboj tego ssfa :D imo trade to najnudniejsza liga na swiecie a jak ktos uwaza inaczej to niech mi powie czemu po tygodniu wypierdala poe do kosza ^^
sctrade to troche jak granie w poba, samemu zrozumiec musisz tylko jak zarobic na item i jak go na siebie ubrac xD co wedlug mnie obniza fun z gry o 95%. samemu jakbym gral sc trade od startu ligi to pewnie trzeciego dnia bym sie zesral z nudow po skonczeniu atlasu i sprzedawaniu carry atlas slotow czy voidstoneow
Na trade lidze mozesz robic to co lubisz, bez koniecznosci palowania sie 20h dziennie z farmieniem wejsciowek. Craftuje swój gear, gram ulubione mechaniki z przerwami na crafty/gamblerke i jest supcio. Nikt cie nie zmusza do sprzedawania carry, a najbardziej śmieszą mnie ludzie robiący w tej grze content którego nie lubią dla dodatkowych 2div/h.
Ssf jest pelne zapychaczy ktore jedynie marnuja czas i niektorym to odpowiada. Podziwiam, bo nie chciałoby mi się farmic przez 80% czasu tego czego nie chcę.
Btw na sc trade jaśków przerastają mobki z pieca i robienie crucible generuje ~10 div/craft xD