Quote (pakko @ Nov 15 2015 09:37am)
przeczytalem pierwszy link, nic z tego nie wynika, nieudana kompletnie proba ataku na p. Stanislawa
odpalilem ostatni link, przerobilem z 10 linijek, to samo co w pierwszym
nie wiem co za niewydarzeni lidzie pisza te glupoty..
Jesteś totalnym ignorantem. Jeśli mi ktoś podrzuca jakieś teksty to przerabiam je od początku do końca i dopiero potem wyciągam z nich wnioski. Twoja postawa bierze się stąd, że z góry zakładasz że Twój idol ma rację, a jak ktoś go krytykuje to na pewno musi być "niewydarzonym" człowiekiem. Czy zadałeś sobie choć odrobinę trudu, żeby przejrzeć blog tego kolesia i treści w nim zawarte? Proponuję Ci przestać ślepo wierzyć w to co piszą OFICJALNI mości panowie pokroju Michalkiewicza czy strony typu PCH24, bo zauważyłem kilkukrotnie że dawałeś linki do tego ścierwa.
Twój "guru" oczywiście porusza sprawy bieżące, omawia tematy niewygodne dotyczące żydostwa, ale dlaczego szczuje i mówi o SOWIECKICH KOLABORANTACH? Czy wspominał gdzieś w swoich wypowiedziach o żydowskim składzie NKWD, albo żydowskim UB?
http://michalkiewicz.pl/tekst.php?tekst=2756W tym tekście ten szanowny Pan Stanisław opluł admina ww. bloga, nie podejmując się rzeczowej i merytorycznej dyskusji na postawione przez blogera pytanie " Komu jest dziś potrzebna histeria wokół "wyklętych"? "
www.prawica.net/arch/33329
Polecam przeczytać całą dyskusję i wypowiedzi tego "niewydarzonego" człowieka.