Quote (Nsh @ Mon, Aug 10 2009, 07:33pm)
rozumiem, że docelowo cashówki bardziej sh się gra? Zawsze wolałem 9-osobowe stoły, bo właśnie pozwalały na bardziej tight grę preflop. I kilka stołów jednocześnie :). Teraz ogarniam 4. Myślę, że optymalny cel to 9. Da radę?
W grze na shortstacku suited connectowy wypadaja raczej, tak?
Nie zależy mi na przechodzeniu na wysokie blindy. Chodzi raczej o low/mid stakes i uzyskiwanie stałego profitu z pokera. bezpiecznego, stałego profilu. Zastanawiam się teraz nad najlepszym sposobem 
generalnie powiem Ci tak im trzeba grac bardziej loose wiecej kombinowac tym gra staje sie ciezsza ale przez to mozesz zyskac wieksza przewage nad przeciwnikami dlatego z ringow stoly 6 max to esencja gry w pokera.
Na full ringach dojdziesz po pewnym czasie ze nie da sie grac, za duzo shortow/ nitow na sh tego nie ma;]
co do suited konektorow to tak, jak grasz na mikro limitach nie kombinuj i pasuj na wyzszych mozna grac ale sporadycznie
co do pokonywania blindow zawsze staraj sie wyjsc jak najwyzej;] i wyznaczaj sobie taki cel, jesli traktujesz pokera jako swietna rozrywke a kase jako "dodatek" do gry to wyzsze stawki same przyjda a i na mid stackach srednia krajowa spokojnie zarobisz grajac 1.5h dziennie.
@daniek entraction to siec pokerowa tak jak B2B, ipoker itp poker to nie tylko p* i FTP;] jest 100000000 pokerroomow.