Stary post:
Quote (dawid9400 @ 23 Feb 2018 01:32)
Mam kupca na rozjebane auto.
Szukam sobie teraz jakiegoś taniego gówniaka do jeżdżenia na ~pół roku, miał ktoś do czynienia z 2.0 tdi w audi? Dokładniej audi a4 b7 2.0 tdi 140km. Podobno nie mają najlepszej opini, wpierdalają olej, ktoś może miał i może coś powiedzieć? Mam do kupienia za 15k 2006 rok ładną w S line tylko ten silnik spierdolony. DPF w razie czego wypierdolę, a przy okazji czip pójdzie.
Miałem praktycznie taką tylko 1.9 tdi i nie było żadnych problemów oprócz dpf.
Wczorajszy:
Quote (dawid9400 @ 12 Mar 2018 23:31)
Kurwa chcę sobie kupić bmw, tragedia jakie ulepy trafiłem. Może przez ten budżet.
Oglądałem e87 120d za 21k i e90 320d za 25k takie śmietniki, że szkoda gadać, przebieg w przypadku serii 1 był w ogłoszeniu 200k, a w realu pewnie z 400, cała malowana, szpachla na tylnych błotnikach, lampa przednia jakiś chiński zamiennik, środek brudny i powycierany, jakby jeździł tym rycerz w pełnej zbroi.
Ale jako raczej fanboy audi muszę przyznać, że bmw 3 jest lepiej wykonane i bardziej przyjemne względem audi a4 z tych roczników. Szukam dalej ale raczej z nastawieniem na 6cio cylindrową benzynę, ceny większe to może będą bardziej poszanowane i nie będę miały takich nawalonych i poskręcanych przebiegów.
To nadal jest szukanie auta, które masz trzymać pół roku?